2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ma jót tudtam mosolyogniValami szörnyü lehet most Real-drukkernek lenni.
Nézve ezt a Barcát, ezzel a könnyed, szemet gyönyörködtető játékkal, majd látni azt a kinlódást, amit valószinüleg majd müvelnek a Depor ellen.
daffy írta:]nézd,jelenleg 2 játékos miatt nem ülök le meccs elé. cr és higuain. mind2 önző,nem passzol. a játék egyiknek sem megy
sjd írta:Te jó ég, most látom h a Real két gólt lőtt(és ezzel jeleztem a második gólszerzőt is egyben
) ..... és még van hátra egy óra
![]()
Hát amit a mai nap után kapni fogunk ebben a topikban....
fociszerető és real-szimpatizáns. a mostani realból több dologtól el tudok határolódni,de igen,nekik szurkolok.thierryhenry írta:daffy te vagy A Real szurkoló
Én is,és abszolút azonosulni tudok vele,bár én cifrábban is meg tudtam volna fogalmazniBoixos írta:tökéletesen egyetértek a madriddal kapcsolatos véleményével.
A játéka fantasztikus volt, ez egyértelmű!A felejthetetlen 8as!1700féleképpen elmondhatta volna, nekem ez szemet szúrt!Az okádás szó használat se valami baráti!"A jelenlegi Real Madrid játéka kiábrándítóan gyenge, kesze-kuszaság jellemzi a klubbot évek óta, fejetlenség!A Barcelona fényévekre előtte jár, s véleményem szerint jó darabig ez így is marad"Ez mennyivel kulturáltabb forma, s ugyanazt jelenti!Vagy vossza is dobhatta volna a kérdést mondván Brca játékos volt, s nem tud pártatlanul állást foglalni ebben a témábanLG írta:Sztem nem volt gond a stílussal. Mondhatta volna azt is, h okádik a Madridtól, de csak annyit mondott finoman, h felfordul a gyomra. Amúgy tudom, h Stoicskovnak mindig is nagy volt a szája, de én mindig is nagyon bírtam, mert sztem nagy egyéniség.
A stílus barátom!Nyugodtan elmondhatja, sőt kell is a kritika, de elmondhatta volna kulturált formában is, mégis csak egy interjú volt vele!És Hriszto nem igazán tudott régebben sem "viselkedni", ilyen szituációkban!Erre utaltam, hogy "nem az eszéért szeretjük"LG írta:Bob_Marley írta: Jaj már...mi az, h nem az eszéért szeretjük? Most akkor aki őszinte, és kimondja a véleményét, az buta, vagy mi a f...? Akkor én is az vagyok, mert nekem is felfordul a gyomrom a RM-tól.
Jaj már...mi az, h nem az eszéért szeretjük? Most akkor aki őszinte, és kimondja a véleményét, az buta, vagy mi a f...? Akkor én is az vagyok, mert nekem is felfordul a gyomrom a RM-tól.Bob_Marley írta:Sztoicskovot nem az eszéért szeretjük...bár kicsit bulvárosnak tűnik a cikk, szval lehet, hogy nem 100%osan ezt nyilatkozta!Ilyet azért nem illik egy rádió műsorban bemondaniab1daL írta:Hriszto papa nem rejtette véka alá a véleményét:![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ub-2047086
Sztoicskovot nem az eszéért szeretjük...bár kicsit bulvárosnak tűnik a cikk, szval lehet, hogy nem 100%osan ezt nyilatkozta!Ilyet azért nem illik egy rádió műsorban bemondaniab1daL írta:Hriszto papa nem rejtette véka alá a véleményét:![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ub-2047086
Ez mi?mess2009 írta:tehát a korszerű foci ami a hatékony(betömörülő) védekezésből és a villámgyors kontra támadásokból áll és van a Barcaelona ami a kettő elegye szépséggel, művészettel megspékelve
Szerintem a védekező foci elítélése egy jogos szurkolói, de nem szakmai attitűd. Miért ne lehetne joga egy szurkolónak kritizálni egy másik csapatot? Ettől még elismerheti a sportolói, tehát a szakmai teljesítményt. Nem mindent kell szeretnünk, ami teljesítmény. Egyébiránt a védekező focinak is szoktak lenni gátlástalan megnyilvánulásai és ebben épp Mou csapatai a legprofibbak. (időhúzás, durva szabálytalanságok és a többi) Ezeket azt hiszem még szakmai szempontból sem szabad elfogadni. Mindenesetre abban igazad van, hogy önmagában nem lehet elítélni egy védekező csapatot. Viszont a régi eléggé technikás olasz védekező csapatok tisztábban és erkölcsösebben játszották ezt a focit.mess2009 írta:ez egy érdekes,téma én pl. nézem a Madrid meccseit és ugyanúgy képes vagyok szurkolniELLENÜK, mint a Barca mellett!(valószínű a káröröm effektus)
a lényeghez: a Madrid fejlődik, és jobb a játékos állomány a is mint tavaly, senkinek ne legyenek kétségei, sok bajunk lesz még velük az idén!
én az edző szerepéhez nem annyira értek(amit nem láthatok, amiről nem lehet információm ott nehéz ítélni) viszont az eredményei igazolják az tény.
CR-Higuain-DiMaria-Benzema a világ legjobbjai között vannak, de ugyanúgy vannak gondjaik mint a saját sztárjainknak időnként!
amit soha nem értek meg itt sokan valami Bűnös szándékként említik, ha egy csapat JÓL VÉDEKEZIK?! könyörgöm a foci ebből áll: támadás-védekezés!!!!! aki a kettőt a legjobban KOMBINÁLJA, nyerni fog, ez ilyen egyszerű!! hiába sértődünk vérig, hogy az Inter a BL-ben nem engedett bennünket SZÉPENfocizni, nyertek és kész.
csak meg említeném, hogy az olasz "catenacco" a foci történet egyik leghatékonyabb"durranása" volt! és ez azthiszem éppen a védekezés ről szólt.
ha kissé szkeptikusan akarnám összefoglalni va tehát a korszerű foci ami a hatékony(betömörülő) védekezésből és a villámgyors kontra támadásokból áll és van a Barcaelona ami a kettő elegye szépséggel, művészettel megspékelve, persze csak akkor ha éppen MŰKÖDIK!
Teljesen igazad van! Amit szabad az nem tilos, itt a 10 emberrel való védekezésre gondolok! Nekem személy szerint, azért nem Mou a világ legjobb edzője, mert Ő nem újat talál ki, hanem elrontja a másik játékát!mess2009 írta:ez egy érdekes,téma én pl. nézem a Madrid meccseit és ugyanúgy képes vagyok szurkolniELLENÜK, mint a Barca mellett!(valószínű a káröröm effektus)
a lényeghez: a Madrid fejlődik, és jobb a játékos állomány a is mint tavaly, senkinek ne legyenek kétségei, sok bajunk lesz még velük az idén!
én az edző szerepéhez nem annyira értek(amit nem láthatok, amiről nem lehet információm ott nehéz ítélni) viszont az eredményei igazolják az tény.
CR-Higuain-DiMaria-Benzema a világ legjobbjai között vannak, de ugyanúgy vannak gondjaik mint a saját sztárjainknak időnként!
amit soha nem értek meg itt sokan valami Bűnös szándékként említik, ha egy csapat JÓL VÉDEKEZIK?! könyörgöm a foci ebből áll: támadás-védekezés!!!!! aki a kettőt a legjobban KOMBINÁLJA, nyerni fog, ez ilyen egyszerű!! hiába sértődünk vérig, hogy az Inter a BL-ben nem engedett bennünket SZÉPENfocizni, nyertek és kész.
csak meg említeném, hogy az olasz "catenacco" a foci történet egyik leghatékonyabb"durranása" volt! és ez azthiszem éppen a védekezés ről szólt.
ha kissé szkeptikusan akarnám összefoglalni va tehát a korszerű foci ami a hatékony(betömörülő) védekezésből és a villámgyors kontra támadásokból áll és van a Barcaelona ami a kettő elegye szépséggel, művészettel megspékelve, persze csak akkor ha éppen MŰKÖDIK!
nézd,jelenleg 2 játékos miatt nem ülök le meccs elé. cr és higuain. mind2 önző,nem passzol. a játék egyiknek sem megy,de azért nagyképű és mind2 azt hiszi magáról h minimum pelé. nekem ne rinyáljon senki a csapatban,ne önzőzzön. végtelenül fel tud húzni ez a fajta viselkedés. a védekező madridot még megemésztem,de amíg ez a 2 játékos nem változtat,addig én magasról teszek rájuk.Andris írta:Mondjuk számomra furcsa, hogy nem nézed a madrid meccseket, alapvetően egy szurkolótól 'elvárnám' ezt.
Én is felhúznám magam ha stabil vacak játékot nyújtanánk s még az eredmény se jönne igazán, attól még nézném. Persze ha tényleg nagyon felidegesíted magad, akkor természetesen nem éri meg és elismerésem h ennyi önfegyelmed van.
Mourinhotol nem új az 1-0 megvédése, se a 3 vkp, Chelseanél minden második mérkőzés pont így nézett ki, költői túlzások nélkül.
Hát nemtudom mi lesz ellenünk, de ha teljesen beállnak is védekezni, kétlem h elég lehet. Mou jobb anyagból dolgozott általában ehhez a madridhoz képest. És akkor is csak alig vagy nem is tudott gondot okozni.