2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Igen, teljesen igazad van. A helyzetkihasználáson javítani kell, és ha máshogy nem megy, akkor valakire szükség van, aki bevágja őket(gondolok itt egy esetleges transzferre a télen, de reméljük erre nem lesz szükség). Szóval igazad van, de ezért írtad le azt, hogy mindent bukunk? Javítani kell a dolgokon, így, vagy úgy, és rendben leszünk.víscaelbarca!forever írta:nem ősz óta ezt gondolom.Azért be kell látni h nem jó most ez a csapat annyira.lehet a Panathonaikosz ellen nyertünk de ott is menyi helyzetet kihagytunk,és lehetett volna másképp is. Az hogy télen jöni kel vkinek kicsit erősab1daL írta:Ezt most abból vontad le, hogy ma xeltünk a Mallorcával, valamint a madrid "gálázik" (nemtudom az eredményt, csak annyit hogy 3-0 volt, és nem is nézem a meccset)?víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk télen kell jönni vkinekde változtatni kell a csapatnak a helyzetkihasználásán.
Azért írtam, mert eddig mind itt, mind a szomszédban ez a 2 játékos volt szinte kiátkozva, hogy mekkora szarok. Most hogy kijött nekik 1 meccsen a lépés, attól még nem biztos hogy hogy ez így is marad. Persze lehet, hogy elindultak felfelé, de erre a kérdésre csak az idő ad választ.haszi írta: Ezt most úgy írod, mintha normális körülmények között, top formában Cé s Higu önző és elkúrják a helyzeteketMert azért a tavalyi szezon nem erről árulkodik... Csak idén nehezen lendültek bele, ez a meccs a legmegfelelőbb alkalom a formába jövésre .. Lemerem fogadni, hogy nem fogunk olyan szenvedős Ronaldot látni mint az Ajax ellen vagy mint Higu a szezon eddigi részében...
lehet így van, én nekem csak nem teszik ez a rossz helyzetkihasználás mert ez később visszafog ütni erősebb csapatok ellenhaszi írta:Ez azért még korai... Eddig még az x-etek ellenére is esélyesebbek lennétek a fullos kezdőtökkelvíscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.De novemberig még változhat a lány fekvése...
nem ősz óta ezt gondolom.Azért be kell látni h nem jó most ez a csapat annyira.lehet a Panathonaikosz ellen nyertünk de ott is menyi helyzetet kihagytunk,és lehetett volna másképp is. Az hogy télen jöni kel vkinek kicsit erősab1daL írta:Ezt most abból vontad le, hogy ma xeltünk a Mallorcával, valamint a madrid "gálázik" (nemtudom az eredményt, csak annyit hogy 3-0 volt, és nem is nézem a meccset)?víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk télen kell jönni vkinek
Ez azért még korai... Eddig még az x-etek ellenére is esélyesebbek lennétek a fullos kezdőtökkelvíscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.
XD az nehéz lennelui1698 írta:víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.![]()
Sőt 2011-ben már a franci 5-öd osztályban indul a csapat.
minek kell ezt??víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.
víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk. télen kell jönni vkinek.
Ezt most abból vontad le, hogy ma xeltünk a Mallorcával, valamint a madrid "gálázik" (nemtudom az eredményt, csak annyit hogy 3-0 volt, és nem is nézem a meccset)?víscaelbarca!forever írta:már nem is tudom mióta nem mondtam iet sőt sztem soha se de nem nyerünk az el classicon és a bajnokságot is elbukhatjuk télen kell jönni vkinek
Ebbe bele se merek gondolnihonda25 írta: Azt mit várunk a Valencia ellen válogatott meccsek után. Szerintem még ennyit se...
Ezt most úgy írod, mintha normális körülmények között, top formában Cé s Higu önző és elkúrják a helyzetekettorrentkiller írta:1 meccs alapján nem lehet ítélni. Meg lehet nézni a mi esetünket. Most nem jött ki a lépés, de máskor igen.haszi írta:daffy írta:]nézd,jelenleg 2 játékos miatt nem ülök le meccs elé. cr és higuain. mind2 önző,nem passzol. a játék egyiknek sem megyMa :
Cé gól
2 mesteri gólpassz az önző Higutól...
Remélem a mai meccs után kicsit odaülsz meccset nézni...
Lehet hogy most krisztike meg Higu pont az ellenkezőjét hozzák annak amit eddig, attól még nem biztos hogy nem egyedi eset.
1 meccs alapján nem lehet ítélni. Meg lehet nézni a mi esetünket. Most nem jött ki a lépés, de máskor igen.haszi írta:daffy írta:]nézd,jelenleg 2 játékos miatt nem ülök le meccs elé. cr és higuain. mind2 önző,nem passzol. a játék egyiknek sem megyMa :
Cé gól
2 mesteri gólpassz az önző Higutól...
Remélem a mai meccs után kicsit odaülsz meccset nézni...
a nagyobbik fajtábólKisebb öngól... Laughing
Kisebb öngól...Buitre írta:nem fenékig tejfel az élet nálunk, de azért ezen
ma jót tudtam mosolyogniValami szörnyü lehet most Real-drukkernek lenni.
Nézve ezt a Barcát, ezzel a könnyed, szemet gyönyörködtető játékkal, majd látni azt a kinlódást, amit valószinüleg majd müvelnek a Depor ellen.
ma jót tudtam mosolyogniValami szörnyü lehet most Real-drukkernek lenni.
Nézve ezt a Barcát, ezzel a könnyed, szemet gyönyörködtető játékkal, majd látni azt a kinlódást, amit valószinüleg majd müvelnek a Depor ellen.
daffy írta:]nézd,jelenleg 2 játékos miatt nem ülök le meccs elé. cr és higuain. mind2 önző,nem passzol. a játék egyiknek sem megy
sjd írta:Te jó ég, most látom h a Real két gólt lőtt(és ezzel jeleztem a második gólszerzőt is egyben
) ..... és még van hátra egy óra
![]()
Hát amit a mai nap után kapni fogunk ebben a topikban....
fociszerető és real-szimpatizáns. a mostani realból több dologtól el tudok határolódni,de igen,nekik szurkolok.thierryhenry írta:daffy te vagy A Real szurkoló