Gerard Piqué
- ab1daL
- Director del Fútbol
Srácok, az eltiltását nem töltheti le a kupa meccsen? 

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Lehet csak túl nagyok az elvárásaim vele szemben, de ma nem tetszett nagyon a játéka. Természetesen sokszor még így is nagyon jól helyezkedett, meg sokszor remekül szerelt, de szemet szúrt néhány tőle nem megszokott hiba. Többször eladta a labdát, idén már nem először, most cselezett hátul, el is veszítette majdnem (?), avagy rosszul helyezkedett egy beadásnál, stb. A védelmünk nagyon gyenge, szinte minden meccsen kapunk gólt és ma is inkább csak a szerencsén múlt, hogy megúsztuk. Valami nagyon nincs rendben a belső védőpárosunkban. Lehet, hogy Puyol kiöregedett már a Barcából? Vagy csak Piqué-nek van rosszabb szériája, amit megérez a csapat? Mert mostanában egészen sűrűn hibázik hátul Piqué.
De úgy vélem ez csak átmeneti állapot. 

Beckenbauer ismét elismeréssel nyilatkozott Piquéről.
Ja! És itt van a hivatalos Facebook oldalának a linkje, ha valaki esetleg lájkolná!
Ja! És itt van a hivatalos Facebook oldalának a linkje, ha valaki esetleg lájkolná!
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF
"Everything happens for a reason"
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Sergio Ramos nem nézte jó szemmel, hogy Piqué nem spanyolul, hanem katalánul nyilatkozott:
http://www.youtube.com/watch?v=DONAUER8OEs
Egyébként valaki tudja, miről volt szó?
Szerk.: Egy kis szivatás Ramosnak, akit "katalánosítottak"

http://www.youtube.com/watch?v=DONAUER8OEs
Egyébként valaki tudja, miről volt szó?

Szerk.: Egy kis szivatás Ramosnak, akit "katalánosítottak"

Geri maga is cáfolta felröppent pletykákat.
Itt lehet erről olvasni: http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 97216.html
Itt lehet erről olvasni: http://www.independent.co.uk/sport/foot ... 97216.html
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
Igen! Az a mondat tényleg kissé félreérthető volt MessiFan részéről.
Azonban szerencsére még legalább 10 évig tuti játszik Geri hiszen február 2-án még mindig csak 24 lesz.

Azonban szerencsére még legalább 10 évig tuti játszik Geri hiszen február 2-án még mindig csak 24 lesz.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aragorn83 2010.10.04. 21:40:57-kor.
-
- Director del Fútbol
Vonuljanak vissza egyszerre?MessiFan írta:Remélem addig fog a Barcába játszani mint Puyi

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Eto'o nem volt se katalán, se culé.geridoss írta:Eto'o sem akart menni, és alap játékos is volt.

- geridoss
- Director del Fútbol
Eto'o sem akart menni, és alap játékos is volt.Aragorn83 írta:Én is hasonló véleményen vagyok egyébiránt. A Barca nem adná el, az egyik alapjátékosát és Geri sem akar sehova sem menni. Erről ennyit!mes írta:ne viccelj mar, a City nem foglalkozik apropenzzel, amig jon a fekete arany a foldbol![]()
Sztem amugy barmilyen ajanlat jojjon , Pique Puyol utodja lesz, es marad, barki igerjen, barmennyit.
hetek óta tanárian futballozik, igazi vezér a védelemben, és a támadásokat is nagyon jól segíti. Nem gondoltam volna, mikor visszajött Barcelonába, hogy ilyen rövid időn belül ekkora játékos lesz. Elfogultság nélkül mondom, de nem tudok nála jobb védőt mondani. És ha 2006ban Cannavaro kapta az Aranylabdát (hozzáteszem, nem nyújtott olyan teljesítményt, amivel kiérdemelte volna szvsz.), Pique is megkaphatná simám. Klubsiker és válogatott siker is megvan hozzá - idén. (Leszámítva a BL-t, de az Cannának se volt meg)
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Én is hasonló véleményen vagyok egyébiránt. A Barca nem adná el, az egyik alapjátékosát és Geri sem akar sehova sem menni. Erről ennyit!mes írta:ne viccelj mar, a City nem foglalkozik apropenzzel, amig jon a fekete arany a foldbol![]()
Sztem amugy barmilyen ajanlat jojjon , Pique Puyol utodja lesz, es marad, barki igerjen, barmennyit.

Továbbra is kacsának tartom, de az érdekes, hogy a mai meccsen a kommentátor is felhozta a témát. Ő valami 60 millió fontot emlegetett és 5 éves kontraktust ha jól rémlik.samy85 írta:Látom ti is olvastátok! Pique a Cityben?
Ez jó vicc! Most már legközelebb az lessz hirben hogy messi xavi iniesta trio-t 450 milláért viszi a MC!
Komoly!
A sport 1-en vajon fel szoktak ülni mindenféle buta pletykának vagy azért foglalkoztak vele, mert akár lehet valóság alapja is?
Nekem fogalmam sincs, mert VB óta követem komolyabban a foci meccseket.
Ez az első idényem a Barcával.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ámen!mes írta:ne viccelj mar, a City nem foglalkozik apropenzzel, amig jon a fekete arany a foldbolsamy85 írta:Látom ti is olvastátok! Pique a Cityben?
Ez jó vicc! Most már legközelebb az lessz hirben hogy messi xavi iniesta trio-t 450 milláért viszi a MC!
Komoly!![]()

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
ne viccelj mar, a City nem foglalkozik apropenzzel, amig jon a fekete arany a foldbolsamy85 írta:Látom ti is olvastátok! Pique a Cityben?
Komoly!

- samy85
- Capitá del Barça
Látom ti is olvastátok! Pique a Cityben?
Komoly!
Komoly!

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Na az Arab City... Azok vásárolgassák szét inkább a margitot...Aragorn83 írta:azt olvastam, hogy a Manchester City a januári átigazolási szezonban meg akarja szerzni magának Piquét. 60 milkát fizetnének érte a Barcának.
Mindig talál az ember valami vicceset.![]()
Ezt nemrég másoltam be ide. (Igaz csak angolul, de érthető). Nem rég volt ismét promózta a könyvét és ott az egyik rajongója feltette neki ezt a kérdést:Lily Greis írta:Meg tudná amúgy valaki mondani, hogy Piqué miért van mindig hosszú ujjúban?
![]()
Egyébként ma remélem kapnak egy jó nagy pofont a Juve-tol.

azt olvastam, hogy a Manchester City a januári átigazolási szezonban meg akarja szerzni magának Piquét. 60 milkát fizetnének érte a Barcának.
Mindig talál az ember valami vicceset.
Mindig talál az ember valami vicceset.

Ezt nemrég másoltam be ide. (Igaz csak angolul, de érthető). Nem rég volt ismét promózta a könyvét és ott az egyik rajongója feltette neki ezt a kérdést és Geri választ is adott rá.Lily Greis írta:Meg tudná amúgy valaki mondani, hogy Piqué miért van mindig hosszú ujjúban?
![]()
Aragorn83 írta: "Girl: Gerard, why you use to play with a long-sleeved t-shirt?
Gerard: LOL. Good question. I have had always the habit of playing with a long-sleeved t-shirt probably because I feel more protected. Or … because it is aesthetics and cover my whole body. It is something that I have done since I was little."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aragorn83 2010.09.30. 20:05:47-kor.
ti biztos tudjátok hogyhol lehet megnézni a spanyol 2.osztály tábelláját megírnátok
most szerintem xavi lesz az aranylabdás
- Capon
- Llegenda del Barça
Nyilván azt szereti azt kész. Mi más okból hordaná?Lily Greis írta:Meg tudná amúgy valaki mondani, hogy Piqué miért van mindig hosszú ujjúban?
![]()
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Barça C
Meg tudná amúgy valaki mondani, hogy Piqué miért van mindig hosszú ujjúban?