Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vonuljanak vissza egyszerre?MessiFan írta:Remélem addig fog a Barcába játszani mint Puyi
Eto'o nem volt se katalán, se culé.geridoss írta:Eto'o sem akart menni, és alap játékos is volt.
Eto'o sem akart menni, és alap játékos is volt.Aragorn83 írta:Én is hasonló véleményen vagyok egyébiránt. A Barca nem adná el, az egyik alapjátékosát és Geri sem akar sehova sem menni. Erről ennyit!mes írta:ne viccelj mar, a City nem foglalkozik apropenzzel, amig jon a fekete arany a foldbol![]()
Sztem amugy barmilyen ajanlat jojjon , Pique Puyol utodja lesz, es marad, barki igerjen, barmennyit.
Én is hasonló véleményen vagyok egyébiránt. A Barca nem adná el, az egyik alapjátékosát és Geri sem akar sehova sem menni. Erről ennyit!mes írta:ne viccelj mar, a City nem foglalkozik apropenzzel, amig jon a fekete arany a foldbol![]()
Sztem amugy barmilyen ajanlat jojjon , Pique Puyol utodja lesz, es marad, barki igerjen, barmennyit.
Továbbra is kacsának tartom, de az érdekes, hogy a mai meccsen a kommentátor is felhozta a témát. Ő valami 60 millió fontot emlegetett és 5 éves kontraktust ha jól rémlik.samy85 írta:Látom ti is olvastátok! Pique a Cityben?
Ez jó vicc! Most már legközelebb az lessz hirben hogy messi xavi iniesta trio-t 450 milláért viszi a MC!
Komoly!
Ámen!mes írta:ne viccelj mar, a City nem foglalkozik apropenzzel, amig jon a fekete arany a foldbolsamy85 írta:Látom ti is olvastátok! Pique a Cityben?
Ez jó vicc! Most már legközelebb az lessz hirben hogy messi xavi iniesta trio-t 450 milláért viszi a MC!
Komoly!![]()
ne viccelj mar, a City nem foglalkozik apropenzzel, amig jon a fekete arany a foldbolsamy85 írta:Látom ti is olvastátok! Pique a Cityben?
Komoly!
Na az Arab City... Azok vásárolgassák szét inkább a margitot...Aragorn83 írta:azt olvastam, hogy a Manchester City a januári átigazolási szezonban meg akarja szerzni magának Piquét. 60 milkát fizetnének érte a Barcának.
Mindig talál az ember valami vicceset.![]()
Ezt nemrég másoltam be ide. (Igaz csak angolul, de érthető). Nem rég volt ismét promózta a könyvét és ott az egyik rajongója feltette neki ezt a kérdést:Lily Greis írta:Meg tudná amúgy valaki mondani, hogy Piqué miért van mindig hosszú ujjúban?
![]()
Ezt nemrég másoltam be ide. (Igaz csak angolul, de érthető). Nem rég volt ismét promózta a könyvét és ott az egyik rajongója feltette neki ezt a kérdést és Geri választ is adott rá.Lily Greis írta:Meg tudná amúgy valaki mondani, hogy Piqué miért van mindig hosszú ujjúban?
![]()
Aragorn83 írta: "Girl: Gerard, why you use to play with a long-sleeved t-shirt?
Gerard: LOL. Good question. I have had always the habit of playing with a long-sleeved t-shirt probably because I feel more protected. Or … because it is aesthetics and cover my whole body. It is something that I have done since I was little."
Nyilván azt szereti azt kész. Mi más okból hordaná?Lily Greis írta:Meg tudná amúgy valaki mondani, hogy Piqué miért van mindig hosszú ujjúban?
![]()