Fifa, PES, FM
-
- Llegenda del Barça
Saturnban láttam PS2re tehát, biztos, h kijött 

- Hunter91
- Capitá del Barça
Kiadták ps2-re.
"A FIFA sorozat legújabb verziója, mint mindig idén is megjelenik PC, PlayStation3, Xbox 360, Wii, PlayStation2, PSP és Nintendo DS platformokon. "
http://www.fifahungary.hu/hirek/FIFA-11 ... ovetelmeny
"A FIFA sorozat legújabb verziója, mint mindig idén is megjelenik PC, PlayStation3, Xbox 360, Wii, PlayStation2, PSP és Nintendo DS platformokon. "
http://www.fifahungary.hu/hirek/FIFA-11 ... ovetelmeny
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én szerintem kiadták PS2re is.
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- gygerike
- Entrenador del Barça
Ezt visszont biztosra tudom hogy nem jött ki ps2-reBarcafery16 írta:Hali!
nem tudna valaki linket küldeni fifa 2011-hez de ps2-re mindenhol keresem de sehol nem találom:(
Ha valaki tud pls irja!Very Happy
Kössz!

Visca El Barca

Úgy tudom PS2-re ki sem adtákBarcafery16 írta:Hali!
nem tudna valaki linket küldeni fifa 2011-hez de ps2-re mindenhol keresem de sehol nem találom:(
Kössz!

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
-
- Barça B
Hali!
Kössz!
Kössz!
- Victor_Valdes
Lassan befejezem a szezont és jelentkezem képekkel. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Hát gyerekek Elia minden pénzt megér!!Eszméletlenül jól tolja nekem, mindkét szélen bevethető.
Deco egyelőre még nem alkotott nagyot, de egy-két nagy bombát megeresztettem vele
Márquezzel teljes mértékben elégedett vagyok, néha védőként, néha középpályásként játszatom.
Igazolások, tél: On: Elia,Abbiati,Deco,Marquez
Off: Keita,Milito (mindkettő végleg), Thiago,T.Menez(kölcsön)
Deco egyelőre még nem alkotott nagyot, de egy-két nagy bombát megeresztettem vele

Márquezzel teljes mértékben elégedett vagyok, néha védőként, néha középpályásként játszatom.
Igazolások, tél: On: Elia,Abbiati,Deco,Marquez
Off: Keita,Milito (mindkettő végleg), Thiago,T.Menez(kölcsön)
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Úgy döntöttem folytatom a karrier módomat és ha már kirúgtak a Barcából, akkor elvállalom a Valencia irányítását.
A csapat 70%-át eladtam, a többiek cserék, vagy tartalékok, a kezdőben csak Soldado és Mata van az alap csapatból.
Kezdésként minden 30-as évében járó játékost eladtam, vagy legalábbis átadó listára raktam.
2011-ben járok:
Kezdőm:
De Gea ( 20 éves, össz. 78 ), Gassama ( 21 éves össz. 72 ), Jones ( 19 éves össz. 73 ), Bruma ( 19 éves össz. 70 ), Schmitz ( 22 éves össz. 72 ), Albrighton ( 21 éves össz. 76 ), Rodwell ( 20 éves össz. 76 ), Vukcevic ( 21 éves össz. 71 ), Feghouli ( 21 éves össz. 76 ), Soldado ( 26 éves össz. 82 ), Mata ( 23 éves össz. 78 )
Felállás:
-----------------------------------De Gea (KAP)
Gassama (JHV) --------Jones (JKH)-----------Bruma (BKH) --------Schmitz (BHV)
------------------------------------Rodwell (KVK)
Albringhton (csk) (JK) ------------------------------------------Vukcevic (BK)
------------------------------------Feghouli (KTK)
-----------------------Soldado (CS) -------------Mata (BCS)
Cserék: Renan (KAP), Manuel Fernandes, Vicente, Thiago Carleto, Joaquín, Albelda, Maduro
Tartalékok: Costa, Mathieu, Pablo Hernández, Rubio, Pardo, Banega, Topal, Alba, Míchel, Nekounam, Fornies, Minano, Montoro, Sunny, Pierrick, Saúl (KAP), Isco, Alcácer, González, Niguez
Eladó játékosaim:
Míchel
González
Nekounam
Manuel Fernandes
Alba
Costa
Pablo Hernández
Vicente
Banega
Albelda
Joaquín
Mathieu
Akiket leigazoltam tehát mind a kezdő csapat tagjai, legtöbbjüket potom pénzért vettem, mégis látok bennük fantáziát és nagyon fiatalok. Van aki csak második, harmadik alternatíva volt, mert az eredetileg kiszemelt személy, személyek nem akartak jönni.
Anita, Holtby például ilyenek voltak.
Már vége az átigazolási időszaknak, de akik átadólistán vannak, azokat folyamatosan adom elfele, majd a helyükre hozok pár olyan játékost, akit a való életben is nagyon szeretek. Tehát nem feltétlenül fiatalokat, hanem amolyan kiegészítő embereket.
A keret nagyon fiatal, tehát már egy alap megvan. Végy egy jó kapust, nos ezt az alapelvet betartottam, ráadásul szemtelenül fiatal De Gea. Talán ő volt a legdrágábban igazolt játékosom, de azt hiszem megérte rászánni.
A Mata - Soldado kettős is el lesz majd adva, amint a jelenleg eladó játékosokat eladtam, illetve pótoltam. Nekik még adok 1-2 évet azt hiszem. Egy vérbeli csatárduót akarok majd szerezni a helyükre, "természetesen" fiatalokat, akik jól fejlődnek.
Egy meccset játszottam eddig, a Real Sociedad ellen nyertem 1-0-ra Albringhton góljával.
Ja és saját felállást kreáltam, igazolásoknál pedig a legfőbb szempontom az volt, hogy olyan játékosokat igazoljak az egyes posztokra, akiknek az az elsődleges posztjuk. Ez talán most a csapat legnagyobb erőssége, illetve az, hogy szinte mindenki fejlődni fog - remélem.
Egyelőre ennyi, majd még jelentkezem!
Szerk - Feltűnt egy bug a játékban: Nem én állítottam be így, de Soldado és Rodwell is 9-es mezszámmal játszik, pedig tisztán emlékszem, hogy Rodwell-nek nem a 9-est állítottam be. Elég furcsa hiba... na majd ha lejátszottam a meccset, akkor átállítom!
Szerk2 - Csak én nem találom, vagy tényleg nem kell a klubot fejleszteni? Gondolok itt a személyzet, stadion, csatáredzők, stb..-kre
A csapat 70%-át eladtam, a többiek cserék, vagy tartalékok, a kezdőben csak Soldado és Mata van az alap csapatból.
Kezdésként minden 30-as évében járó játékost eladtam, vagy legalábbis átadó listára raktam.
2011-ben járok:
Kezdőm:
De Gea ( 20 éves, össz. 78 ), Gassama ( 21 éves össz. 72 ), Jones ( 19 éves össz. 73 ), Bruma ( 19 éves össz. 70 ), Schmitz ( 22 éves össz. 72 ), Albrighton ( 21 éves össz. 76 ), Rodwell ( 20 éves össz. 76 ), Vukcevic ( 21 éves össz. 71 ), Feghouli ( 21 éves össz. 76 ), Soldado ( 26 éves össz. 82 ), Mata ( 23 éves össz. 78 )
Felállás:
-----------------------------------De Gea (KAP)
Gassama (JHV) --------Jones (JKH)-----------Bruma (BKH) --------Schmitz (BHV)
------------------------------------Rodwell (KVK)
Albringhton (csk) (JK) ------------------------------------------Vukcevic (BK)
------------------------------------Feghouli (KTK)
-----------------------Soldado (CS) -------------Mata (BCS)
Cserék: Renan (KAP), Manuel Fernandes, Vicente, Thiago Carleto, Joaquín, Albelda, Maduro
Tartalékok: Costa, Mathieu, Pablo Hernández, Rubio, Pardo, Banega, Topal, Alba, Míchel, Nekounam, Fornies, Minano, Montoro, Sunny, Pierrick, Saúl (KAP), Isco, Alcácer, González, Niguez
Eladó játékosaim:
Míchel
González
Nekounam
Manuel Fernandes
Alba
Costa
Pablo Hernández
Vicente
Banega
Albelda
Joaquín
Mathieu
Akiket leigazoltam tehát mind a kezdő csapat tagjai, legtöbbjüket potom pénzért vettem, mégis látok bennük fantáziát és nagyon fiatalok. Van aki csak második, harmadik alternatíva volt, mert az eredetileg kiszemelt személy, személyek nem akartak jönni.
Anita, Holtby például ilyenek voltak.
Már vége az átigazolási időszaknak, de akik átadólistán vannak, azokat folyamatosan adom elfele, majd a helyükre hozok pár olyan játékost, akit a való életben is nagyon szeretek. Tehát nem feltétlenül fiatalokat, hanem amolyan kiegészítő embereket.
A keret nagyon fiatal, tehát már egy alap megvan. Végy egy jó kapust, nos ezt az alapelvet betartottam, ráadásul szemtelenül fiatal De Gea. Talán ő volt a legdrágábban igazolt játékosom, de azt hiszem megérte rászánni.
A Mata - Soldado kettős is el lesz majd adva, amint a jelenleg eladó játékosokat eladtam, illetve pótoltam. Nekik még adok 1-2 évet azt hiszem. Egy vérbeli csatárduót akarok majd szerezni a helyükre, "természetesen" fiatalokat, akik jól fejlődnek.
Egy meccset játszottam eddig, a Real Sociedad ellen nyertem 1-0-ra Albringhton góljával.
Ja és saját felállást kreáltam, igazolásoknál pedig a legfőbb szempontom az volt, hogy olyan játékosokat igazoljak az egyes posztokra, akiknek az az elsődleges posztjuk. Ez talán most a csapat legnagyobb erőssége, illetve az, hogy szinte mindenki fejlődni fog - remélem.
Egyelőre ennyi, majd még jelentkezem!

Szerk - Feltűnt egy bug a játékban: Nem én állítottam be így, de Soldado és Rodwell is 9-es mezszámmal játszik, pedig tisztán emlékszem, hogy Rodwell-nek nem a 9-est állítottam be. Elég furcsa hiba... na majd ha lejátszottam a meccset, akkor átállítom!

Szerk2 - Csak én nem találom, vagy tényleg nem kell a klubot fejleszteni? Gondolok itt a személyzet, stadion, csatáredzők, stb..-kre

- Victor_Valdes
Annyira mindegy.Messa írta:Coentrao sukta, Coentrao.Victor_Valdes írta:contreado(vagy ki a bánat)

- Messa
Coentrao sukta, Coentrao.Victor_Valdes írta:contreado(vagy ki a bánat)

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Mustacchio-t én is leigazoltam 
csapatom:
Renan(O'brian)
Gunter(Rnic)-Rafael Tolói(Ward)-Mangane(Segerstörm)-Kolodzieczak(Aldrete)
Mustacchio(Lawrence)-Capoue(Mullins)-Eriksen(Fabrício)-Jofre(Keita)
Schneider(Henrique)- Utaka(Nugent)
3. szezonomban 6 forduló után 2. vagyok a Portsmouth-al

csapatom:
Renan(O'brian)
Gunter(Rnic)-Rafael Tolói(Ward)-Mangane(Segerstörm)-Kolodzieczak(Aldrete)
Mustacchio(Lawrence)-Capoue(Mullins)-Eriksen(Fabrício)-Jofre(Keita)
Schneider(Henrique)- Utaka(Nugent)
3. szezonomban 6 forduló után 2. vagyok a Portsmouth-al
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nahjolvan bekaphatja Podolski, egyébként is rühellem, de elkélt volna. 2 ajánlatomat is visszautasította, mert több pénzt akart. 74-et keresett a Köln-ben (az is nagyon sok), ajánlottam neki 85-t, erre visszaír, hogy 115 + 15% bónusz. Apja f... Megvettem helyette inkább Cavani-t. Fele annyit se keres, és van annyira jó, fiatal is. A keretem:
Kapusok: Curci, Fiorillo
Védők: Santon, Cacciatore, Gastaldello, Lucchini, Accardi, Volta, Ziegler, Obradovic
Középpályások: Sánchez, Semioli, Palombo, Tissone, Koman, Mancini, Cassano, Poli, Dessena
Támadók: Pazzini, Toivonen, Guberti, Cavani
Kölcsön van adva két játékosom: Mustacchio, ő csatár és egy svájci védő, Rossini.
Kapusok: Curci, Fiorillo
Védők: Santon, Cacciatore, Gastaldello, Lucchini, Accardi, Volta, Ziegler, Obradovic
Középpályások: Sánchez, Semioli, Palombo, Tissone, Koman, Mancini, Cassano, Poli, Dessena
Támadók: Pazzini, Toivonen, Guberti, Cavani
Kölcsön van adva két játékosom: Mustacchio, ő csatár és egy svájci védő, Rossini.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- blaugrana!?
- Barça B
most már viszont kijöhetnének a creation programok mert némely csapatnál nagyon kevés a pénz,pl.
a milannal ha szimulálod a meccset egyszerűen nem lehet lejátszani a szezont
szerk.: vki nemn tudja ohgy kell haszánálni a ticketpatchet?
a milannal ha szimulálod a meccset egyszerűen nem lehet lejátszani a szezont
szerk.: vki nemn tudja ohgy kell haszánálni a ticketpatchet?

- sjay
- Entrenador del Barça
Nekem irányítót játszik, és távolról jól lő, és sok passzt is adVictor_Valdes írta:Messit középső támadónak játszassátok, a fürgesége, és a technikája, nagyon jól jön, rengeteg gólpasszt ad, és elég sok gólt is lő, így, a 16-os sarkán pedig Villa játszik csatárt, a 16os sarkáról betörve rengeteg gólt lövök vele. Pedro pedig jobbszélsőt játszik. Hááát, ő eléggé halvány, de a kp erősítése a fő feladata, Iniesta amolyan futóbolond, bal kp-t játszik. Egyszerűbb ha tolok egy képet nemsokára.
Megvettem félévkor Llorentét a bilbaótól, tökéletes cserecsatár, és sokszor csak azért nem kezdő mert, sajnálom megbontani az alap támadó hármast.
Érkezett a védelembe Subotic, illetve balvédőnek, a Benficibál a kimondhatatlan nevű tehetséges srác.
Távozott: Keita, Abidal, Dos Santos, Jeffren. stb.
képet mégsem teszek inkább felvázolom a felállást:
---------------------valdés-----------------------
-alves-------puyol---------piqué-------
---------------------------------------------contreado(vagy ki a bánat)
-----------------busquets/masch-------------------
---------xavi------------------------
-----------------------------------Iniesta----
---pedro---------
---------------messi-------
---------------------------------villa
Valami ilyesmi.
szerk.: továbbra is vereség nélkül vagyok, mindössze egy döntetlenem van. Lassan befejezem a szezont.

- Victor_Valdes
Messit középső támadónak játszassátok, a fürgesége, és a technikája, nagyon jól jön, rengeteg gólpasszt ad, és elég sok gólt is lő, így, a 16-os sarkán pedig Villa játszik csatárt, a 16os sarkáról betörve rengeteg gólt lövök vele. Pedro pedig jobbszélsőt játszik. Hááát, ő eléggé halvány, de a kp erősítése a fő feladata, Iniesta amolyan futóbolond, bal kp-t játszik. Egyszerűbb ha tolok egy képet nemsokára. 
Megvettem félévkor Llorentét a bilbaótól, tökéletes cserecsatár, és sokszor csak azért nem kezdő mert, sajnálom megbontani az alap támadó hármast.
Érkezett a védelembe Subotic, illetve balvédőnek, a Benficibál a kimondhatatlan nevű tehetséges srác.
---------------------------------------------contreado(vagy ki a bánat
)
---pedro---------
Valami ilyesmi.
szerk.: továbbra is vereség nélkül vagyok, mindössze egy döntetlenem van. Lassan befejezem a szezont.

---------------------------------------------contreado(vagy ki a bánat

---pedro---------
Valami ilyesmi.

Akkor én is irok pár sort arról ami eddig történt.
Az első szezonomban simány nyertem a La Ligát és a Kupát is, többek között háromszor vertem a Realt(az egyik a kupa döntőben). A Madrid elég gyenge volt csak 6dik lett, a meglepetés csapat a Mallorca a maga 4dik helyével.
Érdekesség, h a szezon legjobb játékosa Váldes lett és Villa lett a gólkirály 34 góllal. Messi gyenge szezont produkált, "csak" 14-szer voltam vele eredményes.
Leigazoltam a padra Quaresmát és Balotellit, főleg az utóbbi volt jó vétel, hiszen fél év alatt annyi gólt szerzett, mint Leo.
Most tartok a második szezon elején. Kölcsön adtam Bojant, Pedrot, Thiagot és Dos Santost, Jeffren és Keita pedig távozott.
Az átigazolási szezon eléggé mozgalmas volt, hiszen megvettem Torrest
és a padra érkezett Gourcuff és Moutinho is. Torres eddig nagyon jól játszik, hiszen már 5 gólja van. A Torres-Villa-Messi Tridente nem hangzik rosszul...
Eddig egyedül Messi az aki nekem hatalmas csalódás. Valahogy nem tudok vele játszani, keveset is van játékban és a gólok sem nagyon jönnek. Villa, Torres, Balotelli eddig mind sokkal hasznosabban játszanak.
Ebben a szezonban "természetesen" a triplázás a cél.

Az első szezonomban simány nyertem a La Ligát és a Kupát is, többek között háromszor vertem a Realt(az egyik a kupa döntőben). A Madrid elég gyenge volt csak 6dik lett, a meglepetés csapat a Mallorca a maga 4dik helyével.
Érdekesség, h a szezon legjobb játékosa Váldes lett és Villa lett a gólkirály 34 góllal. Messi gyenge szezont produkált, "csak" 14-szer voltam vele eredményes.
Leigazoltam a padra Quaresmát és Balotellit, főleg az utóbbi volt jó vétel, hiszen fél év alatt annyi gólt szerzett, mint Leo.
Most tartok a második szezon elején. Kölcsön adtam Bojant, Pedrot, Thiagot és Dos Santost, Jeffren és Keita pedig távozott.
Az átigazolási szezon eléggé mozgalmas volt, hiszen megvettem Torrest

Eddig egyedül Messi az aki nekem hatalmas csalódás. Valahogy nem tudok vele játszani, keveset is van játékban és a gólok sem nagyon jönnek. Villa, Torres, Balotelli eddig mind sokkal hasznosabban játszanak.
Ebben a szezonban "természetesen" a triplázás a cél.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- barca_bome
- Jugador d'estrella
Ááááááááááááá! 2 vereség és 2 döntetlen után kirúgtak a Barcától november végén. A többi meccsemet simán nyertem, illetve a kupában is továbbjutottam 4-1-es összesítéssel a Betis ellen.
Profi szinten tolom a játékot és a vezetőség szintje is profi-ra van állítva. Írták, hogy a vezetőség összeül, és veszélyben van a helyem. Ezután 1-1-et játszottam a Betis ellen idegenben, de így is simán továbbjutottam a kupában, de a meccs után jött a mail, hogy ki van rúgva!
Nem értem én ezt, veretlenül kellene végigjátszanom az egész szezont? Abban mi a realitás? Novemberben 19-esen volt a szimpátia mutatóm, nem tudom mi oknál fogva távolítottak el, 6. helyen voltam a tabellán, de az első helytől csak 4 pontra voltam, előttem volt a Real 1 ponttal...
Simán dobogós lettem volna a szezon végére, de meg merem kockáztatni, hogy bajnok lettem volna...
Nem értem én ezt...
Ui.: Most nem tudom folytassam-e ezt a karrier módot, mert most aláírtam a Valenciához, de a Barcával szerettem volna végigvinni a dolgot.
Mondjuk ez is nagy újítás lett és pozitívum, hogy például friss karrier módban rúgtak ki még kezdő menedzserként, de több spanyol topcsapat is bejelentkezett értem. Sevilla, Villarreal, Valencia voltak a kérőim.
De más ligákból egyáltalán nem érdeklődtek, vagy csak én vagyok béna és nem tudom hogy lehet a régiót átállítani miután kirúgtak?
Profi szinten tolom a játékot és a vezetőség szintje is profi-ra van állítva. Írták, hogy a vezetőség összeül, és veszélyben van a helyem. Ezután 1-1-et játszottam a Betis ellen idegenben, de így is simán továbbjutottam a kupában, de a meccs után jött a mail, hogy ki van rúgva!
Nem értem én ezt, veretlenül kellene végigjátszanom az egész szezont? Abban mi a realitás? Novemberben 19-esen volt a szimpátia mutatóm, nem tudom mi oknál fogva távolítottak el, 6. helyen voltam a tabellán, de az első helytől csak 4 pontra voltam, előttem volt a Real 1 ponttal...
Simán dobogós lettem volna a szezon végére, de meg merem kockáztatni, hogy bajnok lettem volna...
Nem értem én ezt...

Ui.: Most nem tudom folytassam-e ezt a karrier módot, mert most aláírtam a Valenciához, de a Barcával szerettem volna végigvinni a dolgot.
Mondjuk ez is nagy újítás lett és pozitívum, hogy például friss karrier módban rúgtak ki még kezdő menedzserként, de több spanyol topcsapat is bejelentkezett értem. Sevilla, Villarreal, Valencia voltak a kérőim.
De más ligákból egyáltalán nem érdeklődtek, vagy csak én vagyok béna és nem tudom hogy lehet a régiót átállítani miután kirúgtak?

- Messithebest
- Director del Fútbol
Az se ment nekem,ugyan ezen oknál fogva. Szerintem neked se fog,de egy próbát megér.nyalesz írta:
Akkor mind1![]()
Leszedem a PES11-et am is nekem jobban bejött
(és rem jó lesz)

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- nyalesz
- Jugador del Barça
Messithebest írta:Igen? Én 37 milláért simán elhoztam,szóval úgy számoljFernando írta:Pato? Összeadva nem láttam annyi pénzt a klubkasszában, mint amennyiért árulja az AC.![]()
Amúgy aki nem Barcával van: Nálatok is pusztít az átigazolási piacon a Barca? első évben leigazolták Varmaelen-t, másodikban eddig Evra-t és Fabregast.
A vidikártyád nem támogatja a Shader Model 3.0át,ahogy nekem sem,én ezért tolom Xboxon. Vegyél újat vagy nem fog menninyalesz írta:Felraktam a Fifa 11-et és amikor bejönne a játék kiirja h
"E001" ez mért van?valaki segitsen lécci
Akkor mind1

- Messithebest
- Director del Fútbol
Igen? Én 37 milláért simán elhoztam,szóval úgy számoljFernando írta:Pato? Összeadva nem láttam annyi pénzt a klubkasszában, mint amennyiért árulja az AC.![]()
Amúgy aki nem Barcával van: Nálatok is pusztít az átigazolási piacon a Barca? első évben leigazolták Varmaelen-t, másodikban eddig Evra-t és Fabregast.

A vidikártyád nem támogatja a Shader Model 3.0át,ahogy nekem sem,én ezért tolom Xboxon. Vegyél újat vagy nem fog menninyalesz írta:Felraktam a Fifa 11-et és amikor bejönne a játék kiirja h
"E001" ez mért van?valaki segitsen lécci

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Fernando
- Llegenda del Barça
Pato? Összeadva nem láttam annyi pénzt a klubkasszában, mint amennyiért árulja az AC.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Messithebest
- Director del Fútbol
őőőő nekem pont forditva van bajom a dologgal: van akit meglehet venni,van akit csak kölcsön.Erre nem tudok rájönni hogy miért....Szóval én sem tudom.barca_bome írta:Messithebest! Te hogy tudsz Xbox360-on kölcsönvenni játékost, olyat akinek nincs semmilyen státusza? Tehát nincs odaírva, hogy kölcsönözhető!
Eddig csak olyat tudtam kölcsönvenni, akinek kifejezetten olyan volt a státusza, hogy a klubja kölcsön akarta adni valakinek.
Mondjuk Barcával nem nagyon van szükségem kölcsönszerződésekre, de majd ha egy kisebb csapattal is kezdek menedzser módot, akkor igen sűrűn kell majd kölcsön vennem játékosokat, meg egyébként is idegesít, hogy nem jöttem még rá, hogyan kell!
Köszi előre is a segítséget!
Nekem sem ez a célom,nekem kifejezetten a fiatalítás a célom a csapatban. Ezeket a játékosokat,mind fiatalon vettem az első szezonokban,ezért vettem meg,most már csak szépen lassan érnek befele.És apropó Olaszból szerintem megpróbálhatod elhozni Patot a Milanból,vagy esetleg támadó kpnak Coutinhot az Interből.Fernando írta: Nem akarok sztárcsapatot építeni me gálom 11-et, próbálok reálisan igazolni, és ésszerűen. Pl olaszbajnokságba keresek először ha akarok venni játékost, így találtam Sánchezt, ugye ő Chilei, elég jól tolja, 5-ös a trükk, meg 4,5-ös a fölötte lévő, meg van egy külön képessége is. 15 misiért megérte.

- barca_bome
- Jugador d'estrella
Messithebest! Te hogy tudsz Xbox360-on kölcsönvenni játékost, olyat akinek nincs semmilyen státusza? Tehát nincs odaírva, hogy kölcsönözhető!
Eddig csak olyat tudtam kölcsönvenni, akinek kifejezetten olyan volt a státusza, hogy a klubja kölcsön akarta adni valakinek.
Mondjuk Barcával nem nagyon van szükségem kölcsönszerződésekre, de majd ha egy kisebb csapattal is kezdek menedzser módot, akkor igen sűrűn kell majd kölcsön vennem játékosokat, meg egyébként is idegesít, hogy nem jöttem még rá, hogyan kell!