Úgy döntöttem folytatom a karrier módomat és ha már kirúgtak a Barcából, akkor elvállalom a Valencia irányítását.
A csapat 70%-át eladtam, a többiek cserék, vagy tartalékok, a kezdőben csak Soldado és Mata van az alap csapatból.
Kezdésként minden 30-as évében járó játékost eladtam, vagy legalábbis átadó listára raktam.
2011-ben járok:
Kezdőm:
De Gea ( 20 éves, össz. 78 ), Gassama ( 21 éves össz. 72 ), Jones ( 19 éves össz. 73 ), Bruma ( 19 éves össz. 70 ), Schmitz ( 22 éves össz. 72 ), Albrighton ( 21 éves össz. 76 ), Rodwell ( 20 éves össz. 76 ), Vukcevic ( 21 éves össz. 71 ), Feghouli ( 21 éves össz. 76 ), Soldado ( 26 éves össz. 82 ), Mata ( 23 éves össz. 78 )
Felállás:
-----------------------------------De Gea (KAP)
Gassama (JHV) --------Jones (JKH)-----------Bruma (BKH) --------Schmitz (BHV)
------------------------------------Rodwell (KVK)
Albringhton (csk) (JK) ------------------------------------------Vukcevic (BK)
------------------------------------Feghouli (KTK)
-----------------------Soldado (CS) -------------Mata (BCS)
Cserék: Renan (KAP), Manuel Fernandes, Vicente, Thiago Carleto, Joaquín, Albelda, Maduro
Tartalékok: Costa, Mathieu, Pablo Hernández, Rubio, Pardo, Banega, Topal, Alba, Míchel, Nekounam, Fornies, Minano, Montoro, Sunny, Pierrick, Saúl (KAP), Isco, Alcácer, González, Niguez
Eladó játékosaim:
Míchel
González
Nekounam
Manuel Fernandes
Alba
Costa
Pablo Hernández
Vicente
Banega
Albelda
Joaquín
Mathieu
Akiket leigazoltam tehát mind a kezdő csapat tagjai, legtöbbjüket potom pénzért vettem, mégis látok bennük fantáziát és nagyon fiatalok. Van aki csak második, harmadik alternatíva volt, mert az eredetileg kiszemelt személy, személyek nem akartak jönni.
Anita, Holtby például ilyenek voltak.
Már vége az átigazolási időszaknak, de akik átadólistán vannak, azokat folyamatosan adom elfele, majd a helyükre hozok pár olyan játékost, akit a való életben is nagyon szeretek. Tehát nem feltétlenül fiatalokat, hanem amolyan kiegészítő embereket.
A keret nagyon fiatal, tehát már egy alap megvan. Végy egy jó kapust, nos ezt az alapelvet betartottam, ráadásul szemtelenül fiatal De Gea. Talán ő volt a legdrágábban igazolt játékosom, de azt hiszem megérte rászánni.
A Mata - Soldado kettős is el lesz majd adva, amint a jelenleg eladó játékosokat eladtam, illetve pótoltam. Nekik még adok 1-2 évet azt hiszem. Egy vérbeli csatárduót akarok majd szerezni a helyükre, "természetesen" fiatalokat, akik jól fejlődnek.
Egy meccset játszottam eddig, a Real Sociedad ellen nyertem 1-0-ra Albringhton góljával.
Ja és saját felállást kreáltam, igazolásoknál pedig a legfőbb szempontom az volt, hogy olyan játékosokat igazoljak az egyes posztokra, akiknek az az elsődleges posztjuk. Ez talán most a csapat legnagyobb erőssége, illetve az, hogy szinte mindenki fejlődni fog - remélem.
Egyelőre ennyi, majd még jelentkezem!
Szerk - Feltűnt egy bug a játékban: Nem én állítottam be így, de Soldado és Rodwell is 9-es mezszámmal játszik, pedig tisztán emlékszem, hogy Rodwell-nek nem a 9-est állítottam be. Elég furcsa hiba... na majd ha lejátszottam a meccset, akkor átállítom!
Szerk2 - Csak én nem találom, vagy tényleg nem kell a klubot fejleszteni? Gondolok itt a személyzet, stadion, csatáredzők, stb..-kre