socio66 írta:ne süllyedj már le az nso-kommentelők szintjére.
annál az említett esetnél senki nem tudja mi történt pontosan,biztos vagyok benne hogy komolyabb dolgok is voltak,mint amit te írtál,azért ők sem hülyék.
miért kell tényként írni olyan dolgokat,amikről csak találgatsz?
azért ő azon kevesek közé tartozik,aki már letett egyet s mást az asztalra és hinni lehet a szavának,biztos vagyok benne hogy próbálkozik ő mindennel,de most ez van.
a múltkor harmadik lett,nem láttalak hogy elismerően írtál volna róla.
de egyébként ha követed az eseményeket,láthatod,hogy ez egy gyilkos kategória,közel azonos motorok és pilóták versenyeznek,tizedek vannak az első 12 közt most is,egyszerűen lehetetlen mindig a topon lenni itt.
mellékesen Talma hatodik jelenleg a pontversenyben,csak összehasonlításképp pl. Faubel 29.,Di Meglio 20., Pesek 32., Pasini 26..
nem akármilyen nevek ugye.
de hát mostanában nem annyira megy Gábornak,meg kell találni minden adandó alkalommal,más fórumokon is ömlenek a cinikus,lenéző kommentek,még véletlenül sem biztatjuk,támogatjuk,nem..húzzuk le még jobban.
nem tudunk mi megbecsülni senkit és semmit,a Mol is kiszállt és inkább a szutyok Videotont támogatja,bravó.
Azért, mert az idényben sikerült neki összehozni egy 3. helyet, még nem fogok ódákat zengeni róla. Attól, hogy a Hercules megverte a Barcát a Camp Nou-ban 2-0-ra, még nem lesz bajnokesélyes, vagy jobb csapat. Kijött nekik a lépés, mint ahogy Talmának is.
Talma egy nagyon jó versenyző. Világbajnok lett egy spanyol csapatnál, ahol rajta kívül volt még egy spanyol is, és azt az illetőt pont a saját hazájában verte meg, megnyerve a vb címet. Ez sokmindent elmond. Nagy karriert futhatott volna be, hogy ha nem vergődik a szabadsága miatt.
Azt mondod hogy voltak ott más dolgok is. Oké, lehet hogy voltak. De a menedzsere azt mondta, hogy ezt sérelmezték, hogy meg akarták mondani Gábornak hogy mikor kell nyilatkoznia, stb. Ezen kívül lehet hogy volt még más is, de ez, mint szerződésbontás indoka...hát nekem elég elfogadhatatlan. Emiatt feldobni az egész kapcsolatot komolytalan dolog. A menedzsere amúgy is egy nagyképű, arrogáns fickó. Azt hitte hogy na majd most Ő jól odab.sz Martineznek...meg lehet nézni hogy ki járt rosszabbul...
Én szeretem Talmát. Nagyon szimpatikus srác, de egy baj van vele: a menedzsere szava szent. Túl nagy befolyással van rá. Mint mondtam, ha akkor Talma azt mondta volna neki hogy kuss, most én mondom meg hogy mi lesz, akkor nem itt tartana.