HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)
2 év után elhagyott a barátnőm, egy másik pali miatt, akivel szimpatizál. Itt ülök és ő mellettem sminkeli magát, mert megy randira...ugyanis együtt élünk...remek
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
És újra beigazolódott.Victor_Valdes írta:"...mert mind ribanc..."![]()

bár most a legjobb, hogy nem is értem mi a baja az adott nőnek, csak kaptam egy sms-t, hogy : "remélem örülsz, biztos sokat jelentek..." [iróniát érzékelni]. Szóval vicces ez, imádom amikor én tudom meg utoljára mit ba.sztam el...

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
De te Juan Castro Domingo José Fernando Eduardo Costa Ribeiro vagy. Hogyhogy nem te kellettél neki?Fecooo írta:mondok jobbat: első randi lett volna, miatta mentem le Szegedre, de előtte azért még rákérdeztem, h biztos ekkor meg ott találkozunk-e. aztán odamegyek a helyszínre, várok fél órát, ekkor már csak rácsörgök, h mi van. elfelejtette...
később már találkoztunk, többször is, fantasztikus csaj(nak tűnt...), aztán mikor a lényegre tértünk volna, akkor tudtam meg, h összejött egy nagydarab, tokás, "sötétnek kinéző" idiótával... és miért? mert hasonlít az egyik dél-amerikai szappanopera férfi fsz-jére, "José Armando"-ra(azért emléxem erre a névre, mert ő maga mondta...). inkább ráhagytam...![]()
nyertem?

- Victor_Valdes
"...mert mind ribanc..." 

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.10.13. 16:10:09-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Erről jó kis élményeim vannak már most...messideco írta:![]()
Hogy ne mondjak csúfokat...A gépemen most kellet rendszert cseréljek...Egy csomó fontos dolog eltűnt, szerencsére szinte mindent a D-re mentek. De azért méregnek elég...

Ha az olyan könnyen ment volna.

Erre amikor feltettem hiányzott egy csomó driver, amiknek meg kellett volna lenniük a hivatalosan a géphez kapott telepítő dvd-n, csak épp azok hiányoztak.

Így utólag már csak nevetek rajta, de akkor nagyon kiakasztott.

mivel már két éve történt, így én is csak jót nevetek rajta... 
off: sajnos Szegeden leszek, bocs, majd legközelebb összehozzuk!

off: sajnos Szegeden leszek, bocs, majd legközelebb összehozzuk!

- albicelesteX
- A Vadász
Nem mondod hogy Eszmeraldát fűzted???Fecooo írta:mondok jobbat: első randi lett volna, miatta mentem le Szegedre, de előtte azért még rákérdeztem, h biztos ekkor meg ott találkozunk-e. aztán odamegyek a helyszínre, várok fél órát, ekkor már csak rácsörgök, h mi van. elfelejtette...
később már találkoztunk, többször is, fantasztikus csaj(nak tűnt...), aztán mikor a lényegre tértünk volna, akkor tudtam meg, h összejött egy nagydarab, tokás, "sötétnek kinéző" idiótával... és miért? mert hasonlít az egyik dél-amerikai szappanopera férfi fsz-jére, "José Armando"-ra(azért emléxem erre a névre, mert ő maga mondta...). inkább ráhagytam...![]()
nyertem?

Holnap megyek Csongrádra!vagy?

Úúúú Fecooo ez tényleg durva...velem szerencsére nem nagyon esnek meg ilyen dolgok, akivel összejövök az már olyan h yo...szerencsém van 
Messa, a helyedben én is azt tenném

Messa, a helyedben én is azt tenném

- Messa
egész héten erre vártam, tegnap meg még papolja is, hogy mennyire várja már. erre ma lemondja. vicc. asszem elmegyek kocsmázni.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- blaugrana!?
- Barça B
még a nyáron esett meg velem: megbeszéltem a csajjal 3 napja hogy mikor találkozunk felkelek reggel 6-kor(nyáron) hogy el ne késekk mert hogy minden honnan elkések 1 órán át készültem, és amikor felszáltam a buszra kifizetem a jegyet a szomszéd faluba és akkor hív a csaj hogy mégse tudunk talizni mert hogy ő fut a barátnőjével
hát nem kelet volna sok hogy elküldjem a pic$ába.....

- Charlie
- Öreg Harcos
Ez fájt Fecooo, nálam Te nyertél.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
mondok jobbat: első randi lett volna, miatta mentem le Szegedre, de előtte azért még rákérdeztem, h biztos ekkor meg ott találkozunk-e. aztán odamegyek a helyszínre, várok fél órát, ekkor már csak rácsörgök, h mi van. elfelejtette...
később már találkoztunk, többször is, fantasztikus csaj(nak tűnt...), aztán mikor a lényegre tértünk volna, akkor tudtam meg, h összejött egy nagydarab, tokás, "sötétnek kinéző" idiótával... és miért? mert hasonlít az egyik dél-amerikai szappanopera férfi fsz-jére, "José Armando"-ra(azért emléxem erre a névre, mert ő maga mondta...). inkább ráhagytam...
nyertem?
később már találkoztunk, többször is, fantasztikus csaj(nak tűnt...), aztán mikor a lényegre tértünk volna, akkor tudtam meg, h összejött egy nagydarab, tokás, "sötétnek kinéző" idiótával... és miért? mert hasonlít az egyik dél-amerikai szappanopera férfi fsz-jére, "José Armando"-ra(azért emléxem erre a névre, mert ő maga mondta...). inkább ráhagytam...

nyertem?

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.10.03. 13:12:37-kor.
- danko94
- Entrenador del Barça
Hidd el jobb mint az én esetem. Mult héten vasárnap reggel felhívom az áldozatot h délután ráér e? erre mondja h igen és h 4-5 fele felhív hogy pontosan mikor jó neki már azt is megbeszéltük, hogy hol. Na erre fel azóta hív a drágaság. Persze én 4 től 8 ig felöltözve harcidíszben álltam itthon, h bármikor hívhat és csúnyán átvágott a palánkon. Szerencsére nem bánom, mert azóta kiderült, hogy csúnyán félreismertem a lányt. Neked azért sok sikert és ne keseredj el...Messa írta:miiiéééért, miiiéééééért miiiiééééééért másfél órával előtte kell lemondani a 'randit'????
feladom bmeg, b.zi leszek.

- Messa
miiiéééért, miiiéééééért miiiiééééééért másfél órával előtte kell lemondani a 'randit'????
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Azon gondolkozom, hogy egy ilyen baromállat-fejű embernek hogy nézhet ki az édesanyja? de most komolyan...
(természetesen a Neudorfer-re gondolok)
(természetesen a Neudorfer-re gondolok)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.09.19. 22:05:20-kor.
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Ja. Van most az utcánkban egy KÖLYÖk kutya és mi próbálnánk gazdát keresni neki! Nem nagyon akarjuk ideszoktatni, mert már így is 3 kutyánk van, de azért adtunk neki kaját és vizet. Ma pedig arra jövök haza a suliból, hogy a szomszéd veri a kiskutyát, mert fél hogy ideszokik..... Hogy lehet egy kölyköt bántani???? Ilyenkor rühellem az embereket! Csak lenne valami, ami még nálunk is nagyobb, és megtudnák, milyen érzés lehet ez az állatoknak.... Szegényt egyik idióta kiteszi, a másik meg elveri!Capon írta:Na mi történt láttál valamit?nagyjudit89 írta:Utálom, hogy az emberek semmibe veszik az állatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ők is kerülhetnének utcára, de ez nekik nem fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Ha okos vagy valamiből, akkor ajánlom az okítást, egész sok jelentkezőre lehet számítani. Újsághordás felől is érdeklődhetsz. Egyik barátom segédedzősködik. És ez csak néhány ötlet, van még sok más lehetőség is.Victor_Valdes írta:aki úgy golndolja, hogy megszán, az megdobhatna egy kis lével. köszönöm.
mellesleg, jó lenne valahogy pénzt kerteni, szivesen várom a tippeket.
csóróság van.

- Capon
- Llegenda del Barça
Na mi történt láttál valamit?nagyjudit89 írta:Utálom, hogy az emberek semmibe veszik az állatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ők is kerülhetnének utcára, de ez nekik nem fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Utálom, hogy az emberek semmibe veszik az állatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ők is kerülhetnének utcára, de ez nekik nem fontos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- El fanático
- Entrenador del Barça
Hogyazaleborult.....!!!!!!!!!!!
Ez már a 3. éjszaka, amikor minimum 30 percig visít a közeli élelmiszerbolt riasztója - általában két részletben jön össze, ami külön jó, mert éppen csak visszaludnál és kapod a következő adagot 

- albicelesteX
- A Vadász
Szeretek közel kerülni!Ez tuti!
Szeretek belemenni ilyenekbe,fűzögetés stb. csak ne én koppanjak a végén. 

- nagyjudit89
- Jugador del Barça
Ti meg pasik szerettek túl közel kerülni, és mindent elhitetni, azután meg nem mondtok arról semmit és nekünk kell kezdeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!albicelesteX írta:Azért,mert Ti nők sosem tudjátok mit akartok így elbizonytalanítjátok a [auto_cenzúra] és nem tudják,hogy mit mondjanak,mert ha kimondja és kiröhögöd akkor besül...nagyjudit89 írta:Akkor ti fiúk mondjátok meg nekem, miért van az, hogy nem mondja ki valaki, hogy mit érez?????????????????????????????????????
Mikor erre terelődik a szó vagy témát vált, vagy pedig semmit se mond.
De ez sem elég, ha elkezdjük, ti belementek, de utána is nekünk kell folytatni.

ziipp nem te vagy az első, aki beleköt az e-mai címembe.... A 9 és a 4 -est így együtt nem bírom, a 8 és a 9 a kedvenc számom!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ha van türelmed és jó vagy a sportfogadásokból, akkor gyere ide játszani. Nulla befektetéssel és sok szerencsével össze lehet hozni egy kis pénzt. Most kérem ki a második 50$-os adagot.Victor_Valdes írta: mellesleg, jó lenne valahogy pénzt kerteni, szivesen várom a tippeket.
csóróság van.

De ez már nagyon OFF, ne írjunk ide erről.