Ligue 1 - Franciaország
Most nézem a holland-svéd meccs 4-1 lett
Nézte valaki?

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Itt egy hír az olasz-szerb "meccsről"
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... ek-2048492
Még a saját játékosukat se tisztelik... Példás büntetést kellene Szerbiára róni!
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012 ... ek-2048492
Még a saját játékosukat se tisztelik... Példás büntetést kellene Szerbiára róni!

- lui1698
- Llegenda del Barça
Valamelyik nap néztem meg a Footballhuligánok balkános részét.Lionel85 írta:Ha jól tudom, Vivianót dobták meg kedves IQ-fighter déli szomszédaink...
A videók alatti kommentekből az derül ki, hogy nem igazán szívlelik a szerb bandát sehol.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
8 perc játék után megszakadt a meccs. Ha jól tudom, Vivianót dobták meg kedves IQ-fighter déli szomszédaink...Lionel85 írta:Hoppá!
Leülök nézni az olasz-szerb meccset, erre azt látom, hogy rendőrök, biztonsági erők osztják a keménymagot, azt még nem tudom, hogy a hazait vagy a vendéget, mert mint tudjuk, egyik se megy a szomszédba ökörködésért... Jó meccs lesz.Már ha lesz...
Szerk.: 1., ahogy nézem, a szerbek keménykednek.
2., na jön a tűzoltósái tömlő, fürdenek egyet ebben a kellemes 5 fokban.
3., 21.15-re tolták a kezdést 20.50 helyett.
4., most már 21.30-ra tették. remélem éjfél előtt elkezdik.

- visca el barca
- Presidente del Barça
az olasz-szerben állítólág oriasi balhé van. a jugok törtek zuztak egesz genoaban, most meg folytatjak bent a stadionban. állítolag a rai unon megy vmi, nem tom a meccs e v a balhe
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Azért ez egy A-B csapat keverék, én ebből Elias-t nem ismerem, a többi alap azért.lui1698 írta:Victor, André Santos, David Luiz, Thiago Silva, Alves, Elias, Lucas, Ramires, Carlos Eduardo, Pato, Robinhopalesz77 írta:Mert, mi volt a Brazil kezdő? Mostmár nagyon kíváncsi lettem, ha valaki tudja mondani, azt megköszönném.
Szerintem volt jobb csapat is a 2002-esnél, de világosan az emlékemben nekem is megmaradt az a csapat. Róke zsúnior, meg kléberszon, dinnyó kibontakozása, a jó öreg Rivaldo, Ronaldo páros. Szerethető csapat volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Óriási csapat volt. Emlékszem,hogy egy érdekes 3 középső védős rendszert nyomtak,+ szélen Cafú és Robi Carlos. Előttük szürt Kleberson és Gilberto Silva,elől meg az általad említett trió "garázdálkodott".Bányász írta:
Az én szerény véleményem az,h a 2002-esnél nem lesz és nem is volt jobb brazil csapat.Persze ez szubjektív és nyilván túlzó de a Ronaldo - Rivaldo - Ronaldinho trió azért nem gyenge...sőt...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lui1698
- Llegenda del Barça
Victor, André Santos, David Luiz, Thiago Silva, Alves, Elias, Lucas, Ramires, Carlos Eduardo, Pato, Robinhopalesz77 írta:Mert, mi volt a Brazil kezdő? Mostmár nagyon kíváncsi lettem, ha valaki tudja mondani, azt megköszönném.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mert, mi volt a Brazil kezdő? Mostmár nagyon kíváncsi lettem, ha valaki tudja mondani, azt megköszönném.daffy írta:80%???![]()
milyen focit nézel?![]()
2új arc volt számomra,de itt volt az ideje a fiatalításnak,hisz a régi keret nagy öregjeinek a köv vb már időn túl lesz. pont 4 évük van összeérni,nagyon jól csinálják

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Az én szerény véleményem az,h a 2002-esnél nem lesz és nem is volt jobb brazil csapat.LG írta:Azért a 2006-s csapat brutális volt, nem hiába voltak hatalmas favoritok a VB-n, aztán az már más kérdés, h ott mit mutattak, de előtte remekül játszottak, és a keretük erősebb volt talán a 2002-nél is.messideco írta:Lehet, hogy azért írtam, mert nem igazán szeretem a brazilokat, és akkor szépen fogalmaztam. Ahogy észrevettem 2002 óta egyre gyengébb a brazil csapat...

Én a holland - svéd meccset nézem.Gyönyörű szép gólt rúgott az Oranje.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Valahol olvastam egy fél éve h egy Dinamo-Partizan meccsre a szerb keménymag egy RPG-vel indult el, csak aztán a határon lekapcsolták őketLionel85 írta:Hoppá!
Leülök nézni az olasz-szerb meccset, erre azt látom, hogy rendőrök, biztonsági erők osztják a keménymagot, azt még nem tudom, hogy a hazait vagy a vendéget, mert mint tudjuk, egyik se megy a szomszédba ökörködésért... Jó meccs lesz.Már ha lesz...
Szerk.: ahogy nézem, a szerbek keménykednek.
Halál komolyan ki akarták lőni a horvát szektort

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hoppá!
Leülök nézni az olasz-szerb meccset, erre azt látom, hogy rendőrök, biztonsági erők osztják a keménymagot, azt még nem tudom, hogy a hazait vagy a vendéget, mert mint tudjuk, egyik se megy a szomszédba ökörködésért... Jó meccs lesz.
Már ha lesz...
Leülök nézni az olasz-szerb meccset, erre azt látom, hogy rendőrök, biztonsági erők osztják a keménymagot, azt még nem tudom, hogy a hazait vagy a vendéget, mert mint tudjuk, egyik se megy a szomszédba ökörködésért... Jó meccs lesz.

A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2010.10.12. 21:16:47-kor.

Azért a 2006-s csapat brutális volt, nem hiába voltak hatalmas favoritok a VB-n, aztán az már más kérdés, h ott mit mutattak, de előtte remekül játszottak, és a keretük erősebb volt talán a 2002-nél is.messideco írta:Lehet, hogy azért írtam, mert nem igazán szeretem a brazilokat, és akkor szépen fogalmaztam. Ahogy észrevettem 2002 óta egyre gyengébb a brazil csapat...
- geridoss
- Director del Fútbol
Jó, csak próbáltam érződtetni a keretújítástdaffy írta:80%???![]()
milyen focit nézel?![]()

Amúgy a kezdőből 3 új arc, és a cserék közül 5... De tényleg tetszetős a fiatalítás, remélem beválik hosszútávon a braziloknál (mint ahogy nálunk is:) )
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
80%???geridoss írta:Nem lehet tudni. Számomra a 80% kb ismeretlen volt a brazil keretnekmessideco írta:Daninak mostanában jól megy a válogatottban...Azért elég érdekes csapatuk van a braziloknak. Még hogy ezek nyernek 2014-ben Vb-t![]()
Lehet, hogy ők a jövő szamba sztárjai

milyen focit nézel?

2új arc volt számomra,de itt volt az ideje a fiatalításnak,hisz a régi keret nagy öregjeinek a köv vb már időn túl lesz. pont 4 évük van összeérni,nagyon jól csinálják
- geridoss
- Director del Fútbol
Nem lehet tudni. Számomra a 80% kb ismeretlen volt a brazil keretnekmessideco írta:Daninak mostanában jól megy a válogatottban...Azért elég érdekes csapatuk van a braziloknak. Még hogy ezek nyernek 2014-ben Vb-t

Lehet, hogy ők a jövő szamba sztárjai

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Hát

-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tényleg nem hiányzott a hakni, de azért egy minimum döntetlen igazságos lett volna. Argentína előtt is akadt pár helyzet, főleg Messi révén az első félidőben. A támadószekció ultragyenge volt, Diego Milito a 33. percben máris lecserélésre került, bár lehet inkább megsérült, de amíg a pályán volt, addig sem csinált semmit. D'Alessandro szerepeltetése meglepetés volt, se pozitív, se negatív irányban nem mozdult ki. Szürke volt a csapat, de egy iksz benne volt a fiúkban.
Zaccheroni egységes csapatot hozott össze, kérdés, meddig tart ez. Az európai mentalitás meglátszott a jappók játékán.
A spanyolok elgázolása után mondtam azt, hogy akkor van értelme mindennek, ha fenn tudják tartani a jó formát. Hát nem kellett sokáig várni a válaszra... Még ha tényleg semmi tét nem volt csak a pénz, akkor is sovány ez a teljesítmény... Félek, hogy Batistát ez nem tartja állásában, és még a brazilok ellen még nehezebb lesz...
Zaccheroni egységes csapatot hozott össze, kérdés, meddig tart ez. Az európai mentalitás meglátszott a jappók játékán.
A spanyolok elgázolása után mondtam azt, hogy akkor van értelme mindennek, ha fenn tudják tartani a jó formát. Hát nem kellett sokáig várni a válaszra... Még ha tényleg semmi tét nem volt csak a pénz, akkor is sovány ez a teljesítmény... Félek, hogy Batistát ez nem tartja állásában, és még a brazilok ellen még nehezebb lesz...

- El fanático
- Entrenador del Barça
http://www.youtube.com/watch?v=jMRcO-4Ph7s
Első félidő összefoglaló - ügyesen csapott le a kipattanóra a japán playa'...
Leo lőtt egy óriási kapufát megint.
Amúgy csak amit előre is megjósoltam - a japánok fizikálisan felőrölték a fáradt albicelestét - akiknek valljuk be, úgy hiányzott ez a pénzes hakni, mint púp a hátukra
Ennyi.
Első félidő összefoglaló - ügyesen csapott le a kipattanóra a japán playa'...
Leo lőtt egy óriási kapufát megint.
Amúgy csak amit előre is megjósoltam - a japánok fizikálisan felőrölték a fáradt albicelestét - akiknek valljuk be, úgy hiányzott ez a pénzes hakni, mint púp a hátukra