Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valamelyik nap néztem meg a Footballhuligánok balkános részét.Lionel85 írta:Ha jól tudom, Vivianót dobták meg kedves IQ-fighter déli szomszédaink...
8 perc játék után megszakadt a meccs. Ha jól tudom, Vivianót dobták meg kedves IQ-fighter déli szomszédaink...Lionel85 írta:Hoppá!
Leülök nézni az olasz-szerb meccset, erre azt látom, hogy rendőrök, biztonsági erők osztják a keménymagot, azt még nem tudom, hogy a hazait vagy a vendéget, mert mint tudjuk, egyik se megy a szomszédba ökörködésért... Jó meccs lesz.Már ha lesz...
Szerk.: 1., ahogy nézem, a szerbek keménykednek.
2., na jön a tűzoltósái tömlő, fürdenek egyet ebben a kellemes 5 fokban.
3., 21.15-re tolták a kezdést 20.50 helyett.
4., most már 21.30-ra tették. remélem éjfél előtt elkezdik.
Azért ez egy A-B csapat keverék, én ebből Elias-t nem ismerem, a többi alap azért.lui1698 írta:Victor, André Santos, David Luiz, Thiago Silva, Alves, Elias, Lucas, Ramires, Carlos Eduardo, Pato, Robinhopalesz77 írta:Mert, mi volt a Brazil kezdő? Mostmár nagyon kíváncsi lettem, ha valaki tudja mondani, azt megköszönném.
Óriási csapat volt. Emlékszem,hogy egy érdekes 3 középső védős rendszert nyomtak,+ szélen Cafú és Robi Carlos. Előttük szürt Kleberson és Gilberto Silva,elől meg az általad említett trió "garázdálkodott".Bányász írta:
Az én szerény véleményem az,h a 2002-esnél nem lesz és nem is volt jobb brazil csapat.Persze ez szubjektív és nyilván túlzó de a Ronaldo - Rivaldo - Ronaldinho trió azért nem gyenge...sőt...
Victor, André Santos, David Luiz, Thiago Silva, Alves, Elias, Lucas, Ramires, Carlos Eduardo, Pato, Robinhopalesz77 írta:Mert, mi volt a Brazil kezdő? Mostmár nagyon kíváncsi lettem, ha valaki tudja mondani, azt megköszönném.
Mert, mi volt a Brazil kezdő? Mostmár nagyon kíváncsi lettem, ha valaki tudja mondani, azt megköszönném.daffy írta:80%???![]()
milyen focit nézel?![]()
2új arc volt számomra,de itt volt az ideje a fiatalításnak,hisz a régi keret nagy öregjeinek a köv vb már időn túl lesz. pont 4 évük van összeérni,nagyon jól csinálják
Az én szerény véleményem az,h a 2002-esnél nem lesz és nem is volt jobb brazil csapat.LG írta:Azért a 2006-s csapat brutális volt, nem hiába voltak hatalmas favoritok a VB-n, aztán az már más kérdés, h ott mit mutattak, de előtte remekül játszottak, és a keretük erősebb volt talán a 2002-nél is.messideco írta:Lehet, hogy azért írtam, mert nem igazán szeretem a brazilokat, és akkor szépen fogalmaztam. Ahogy észrevettem 2002 óta egyre gyengébb a brazil csapat...
Valahol olvastam egy fél éve h egy Dinamo-Partizan meccsre a szerb keménymag egy RPG-vel indult el, csak aztán a határon lekapcsolták őketLionel85 írta:Hoppá!
Leülök nézni az olasz-szerb meccset, erre azt látom, hogy rendőrök, biztonsági erők osztják a keménymagot, azt még nem tudom, hogy a hazait vagy a vendéget, mert mint tudjuk, egyik se megy a szomszédba ökörködésért... Jó meccs lesz.Már ha lesz...
Szerk.: ahogy nézem, a szerbek keménykednek.
Azért a 2006-s csapat brutális volt, nem hiába voltak hatalmas favoritok a VB-n, aztán az már más kérdés, h ott mit mutattak, de előtte remekül játszottak, és a keretük erősebb volt talán a 2002-nél is.messideco írta:Lehet, hogy azért írtam, mert nem igazán szeretem a brazilokat, és akkor szépen fogalmaztam. Ahogy észrevettem 2002 óta egyre gyengébb a brazil csapat...
Jó, csak próbáltam érződtetni a keretújítástdaffy írta:80%???![]()
milyen focit nézel?![]()
80%???geridoss írta:Nem lehet tudni. Számomra a 80% kb ismeretlen volt a brazil keretnekmessideco írta:Daninak mostanában jól megy a válogatottban...Azért elég érdekes csapatuk van a braziloknak. Még hogy ezek nyernek 2014-ben Vb-t![]()
Lehet, hogy ők a jövő szamba sztárjai
Nem lehet tudni. Számomra a 80% kb ismeretlen volt a brazil keretnekmessideco írta:Daninak mostanában jól megy a válogatottban...Azért elég érdekes csapatuk van a braziloknak. Még hogy ezek nyernek 2014-ben Vb-t
Hát