Ronaldinho Gaúcho #2
Végre megtalálta a szabadrúgáslövő cipőjét!! Erre vártunk
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Gyönyörű szabadrúgásgól, jól érkezik a második hullámban! Ez egyértelműen az ő meccse! Villog, sokat mozog, megjátszható. Egyszerűen fantasztikus! 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- laci18
- Jugador d'estrella
Emerson ??? Emerson egy vicc Deco 2-szer jobb nála Xavi meg egyszinten van vele.Subinho írta:igen, zidane és makelele télleg érdekes! inkább kakát és gerardot tenném a csapatba és akkor a ronaldinho-gerard-lampadt-kaká középpálya télleg erős lenne nagyon! (és esetleg még emerson is beférne sztem...)
Egyébként ha Roninak ilyen rossz lesz az ősze és nem jön formába akkor búcsút mondhat az aranylabdának de szerintem ha jól játszik akkor is vagy Gerrard, Lampard vagy talán még Kaka az esélyesek.
nem is baj, ha kihagyja Rijkaard néha, vagy lecseréli, legalább nayobb lesz benne a tűz
- Subinho
- Director del Fútbol
igen, zidane és makelele télleg érdekes! inkább kakát és gerardot tenném a csapatba és akkor a ronaldinho-gerard-lampadt-kaká középpálya télleg erős lenne nagyon! (és esetleg még emerson is beférne sztem...)
-
- Jugador del Barça
Nincs semmi gond az év csapata összeállításával (kivéve zidane, meg talán Maldini). Ez az összeállítás is szubjektív kinek, melyik egyéniség teljesítménye tetszett jobban. Csatárposzton, meg a középpályán lehetnek kimaradt v. nem odavaló emberek.
-
- Llegenda del Barça
ez lenne az------------------ Dida ----------------
----Cafu ---- Nesta ----- Terry ------ Maldini ----
Lampard ------- Makelele --------Ronaldinho,----- Zidane
-----------Eto'o ----- Sevcsenko ---------

sztem ez a csapat jobb:
-------------------Dida-------------------------
-----Cafu------Puyol--------Terry---------A.Cole------
-----------------Viera----------------
---------Lampard-----------Kaksi-----------------
---------------------Ronnie----------------------
------------Adriano---------------Henry------------
sztem ez a csapat jobb!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2005.09.20. 09:19:38-kor.
-
- Llegenda del Barça
na igen, ezt láttam én is! és az év csapatát láttátok?Charlie írta:Ronaldinho az év labdarúgója a FIFPRO-nál
C.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ronaldinhohoz visszatérve, remélem a szezon kezdete előtti formáját fogja mostantól hozni. Nagyon kell egy jó játékmester.
By red
-
- Llegenda del Barça
off
bár több dologban nem egyezik a véleményünk redlionsszal, de ebben tökéletesen igaza van! abba lehet hagyni a kitfistó b.szogatását! nem árt senkinek sem, nem sért meg senkit sem a hozzászólásaival, és akkor mi van, ha ilyenkor eggyel több lesz neki? nem kell sportot csinálni a rugdosásából! mintha rajta kívűl mindenki minden megnyilvánulása tökéletes lenne a fórumon! elég ebből! ez a fórum nem erre van fentartva, h a legkisebben vezesse le mindenki az indulatait, hanem arra, h az F.C. Barcelonával kapcsolatos dolgokat megdumáljuk!
bár több dologban nem egyezik a véleményünk redlionsszal, de ebben tökéletesen igaza van! abba lehet hagyni a kitfistó b.szogatását! nem árt senkinek sem, nem sért meg senkit sem a hozzászólásaival, és akkor mi van, ha ilyenkor eggyel több lesz neki? nem kell sportot csinálni a rugdosásából! mintha rajta kívűl mindenki minden megnyilvánulása tökéletes lenne a fórumon! elég ebből! ez a fórum nem erre van fentartva, h a legkisebben vezesse le mindenki az indulatait, hanem arra, h az F.C. Barcelonával kapcsolatos dolgokat megdumáljuk!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Most! Ez jogos is! Mert ilyen hozzászólás több száz van a fórumon és mégis bele kell kötni csak egyetlen személybe?Silvanus írta: Minden tiszteletem ellenére Redlions barátom meg kell jegyeznem, hogy akárhányszor felbukkansz valahol szinte biztos, hogy vagy beszólsz valakinek, vagy kötekedsz!MIÉRT? Nem értem...
Nem. Csak nem szeretem, hogy rászálltok egy emberre és akár mit csinál, be kell neki szólni... A Kifisto "gyűlölő" fórum létrehozása túlzás volt.... Személyi rasszizmus...Silvanus írta:Hozzáteszem tudom, hogy volt valami gáz veled itt a fórumon, ami miatt ketté váltál vagy mi, de én arról semmit sem tudok, lehet hogy ez a dolog arra vezethető vissza...??? Túlságosan komolyan veszel mindent, nem?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára redmiller 2005.09.16. 18:47:21-kor.
By red
-
- Director del Fútbol
Minden tiszteletem ellenére Redlions barátom meg kell jegyeznem, hogy akárhányszor felbukkansz valahol szinte biztos, hogy vagy beszólsz valakinek, vagy kötekedsz!redlions írta:Ilyet láttunk mástól is... Ha nem Kifisto lenne, fel sem hoztad volna...Maxi írta:Kitfisto:Ezek annyira felesleges hsz-ek, hogy az hihetetlen!Kitfisto írta:Ronaldinho tegnap gólt lött a Brémának tiziből és nagyon jól játszott.De tud jobban is.

Hozzáteszem tudom, hogy volt valami gáz veled itt a fórumon, ami miatt ketté váltál vagy mi

A világ veszett össze veled, vagy te vesztél össze a világgal

"Més Cuen un Club"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ilyet láttunk mástól is... Ha nem Kifisto lenne, fel sem hoztad volna...Maxi írta:Kitfisto:Ezek annyira felesleges hsz-ek, hogy az hihetetlen!Kitfisto írta:Ronaldinho tegnap gólt lött a Brémának tiziből és nagyon jól játszott.De tud jobban is.
By red
-
- Jugador d'estrella
Kitfisto!!!Maxi írta:Kitfisto:Ezek annyira felesleges hsz-ek, hogy az hihetetlen!Kitfisto írta:Ronaldinho tegnap gólt lött a Brémának tiziből és nagyon jól játszott.De tud jobban is.
Ezt mindenki tudja!!!

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Entrenador del Barça
Én is hihetetlenül utálom, de azért valljuk be, hogy egy istenadta tehetség, és simán elférne Guily helyén!De így, hogy itt van Messi felejtős!Zsolti írta:Hát nemtom.nekem c ronaldo sosem kellene.nagyon utálom.akkor inkább Giggs,de őt sem szeretem,meg már öregecske is.
Forca Barca