Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Igazad van, addig jó, amíg próbálkozik! Ne is hagyja abba!Cali írta:Az előbbi Villa helyzet után a lelátókon Villa nevét skandálták. Buzdították.
Ezt a fórumot nem látja és nem hallja, de itt is inkább szorítani kellene neki, nem leszólni...

Ezt az előbb megemlítettem én is. Nagyon szép gesztus volt...Cali írta:Az előbbi Villa helyzet után a lelátókon Villa nevét skandálták. Buzdították.
Ezt a fórumot nem látja és nem hallja, de itt is inkább szorítani kellene neki, nem leszólni...
Szerintem csak az a gondja hogy az a csapat ellen játszik, ahol naggyá lett. Ennyi.Cali írta:Az előbbi Villa helyzet után a lelátókon Villa nevét skandálták. Buzdították.

Nanométeres pontossággal varázsolta Puyol első hajhagymájára a labdátziipp írta:Meg azért Xavi mikronos pontossággal tudja helyezni ezeket a beadásokat.

L.Messi 10 írta:Én tudnák, de szeretek veletek fórumozni...ziipp írta:A csapatkapitány beköszönt!Nem találok olyan szót, ami eléggé kifejezné, hogy mennyire kegyetlenül bevarrta.