bence8 írta:ti melyik online sportfogadót ajánljátok? olvasgatom itt ezeket a több ezer forintos bónuszokat de akkor legalább 6x kell fogadni meg ilyenek. de nekem olyan kéne ahol egyből ki tudom venni a pénzemet.
Ajánlhatom neked a Betsson-t,ahol az aktivitásodnak köszönhetően bónuszra tehetsz szert. Ha 15 Betsson pontot összegyűjtesz a fogadások kötésével,vagy bármely más módon pl:póker,tipp-játék,kaszinó...) Ez elég egyszerű,mivel csak 1 hete regeltem és már 20 pontom van. Bónuszt úgy szerezhetsz,hogy ha meghív egy regisztrált felhasználó(pl: Én

). A pontok összegyűjtése után kapsz 5 Eurót,ami szabadon felhasználható,nincs semmi kötelezettség. A meghívásért én is kapok jutalmat,majd ha te is meghívsz embereket te is jutalomban részesülsz. A Betsson amúgy a legfelhasználóbarátabb oldal,amit valaha láttam és használtam. Kifizetésekkel sosem volt gond(több haverom használja,ők hívtak meg engem is,nagyokat kaszálunk).
Ha bármilyen kérdésed van,akkor küldj egy PM-et az e-mail címeddel és még aznap küldöm a meghívót
Ha bárkinek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan zavarjon PM-ben.
(van bőven meghívó

)