Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez tiszta rosszindulat,semmi másozsimiki írta:ellenkezőleg is lehet értelmezni, tudja,h figyelik, és gyűjti a jó pontokat...Bob_Marley írta:2 fairplay díjas jelenet mára!Az Arsenal szurkoló felállva tapsolják Eduardo gólját, s Mourinho is azért tudja ki az a Ronaldinho!!Nem olyan rossz ember ő, csak szereti a felhajtást!A roma meg csak ki fog kapni....
könnyen lehet,h csak a kamerának szól az egész.
Kicsit összeesküvés elmélet!Mindent lehet 2 irányból megközelíteni!ozsimiki írta:ellenkezőleg is lehet értelmezni, tudja,h figyelik, és gyűjti a jó pontokat...Bob_Marley írta:2 fairplay díjas jelenet mára!Az Arsenal szurkoló felállva tapsolják Eduardo gólját, s Mourinho is azért tudja ki az a Ronaldinho!!Nem olyan rossz ember ő, csak szereti a felhajtást!A roma meg csak ki fog kapni....
Ezért van olyan rossz vélemén a madridistákak néhányunkról... aligha hiszem, h csak megjátszotta ne találjunk ki azért ilyeneket. Tény, h megosztó személyiség, de ne legyünk rosszmájúak...ozsimiki írta:ellenkezőleg is lehet értelmezni, tudja,h figyelik, és gyűjti a jó pontokat...Bob_Marley írta:2 fairplay díjas jelenet mára!Az Arsenal szurkoló felállva tapsolják Eduardo gólját, s Mourinho is azért tudja ki az a Ronaldinho!!Nem olyan rossz ember ő, csak szereti a felhajtást!A roma meg csak ki fog kapni....
ellenkezőleg is lehet értelmezni, tudja,h figyelik, és gyűjti a jó pontokat...Bob_Marley írta:2 fairplay díjas jelenet mára!Az Arsenal szurkoló felállva tapsolják Eduardo gólját, s Mourinho is azért tudja ki az a Ronaldinho!!Nem olyan rossz ember ő, csak szereti a felhajtást!A roma meg csak ki fog kapni....
És akkord válaszold meg a kérdésem,légyszives.Perrero írta:az h neki csak ma nem megySanama írta:Nem azért,de ez a Pato srác mivel jobb ma,mint Bojan pl. ?
A 4ik góljuknál meg azt hittem hogy ilyen összjátékot csak mi tudunk.....Mikaos írta:Jól tettem, hogy átkapcsoltam.
Arsenal 5-0-ra veri egyelőre a Shaktart. És ezzel megdöntöttek egy rekordot (a Real-ét): az első három meccsen lőtt gólok rekordját.
Gyönyörűen játszanak az ágyúsok. És még mindig nem teljes a csapat, még vannak sérültek, "fél-sérültek".
Kíváncsi vagyok Bojan meddig maradna talpon hogyha Pepe és Carvalho egyszerr kínozák őt...Nem azért,de ez a Pato srác mivel jobb ma,mint Bojan pl. ? Smile
hat komam le a kallappal hogy jatszik kolozsvar igaz otthon gyengen megy neki!mikor latjuk marost is bajnoksagot nyerni,me ott is erlödik egy jo csapat...ki is az edzo?mes írta:Elso felidoben a CFR rug 3 golt, es vezet a Bayern 2-1 re, na ezt utanozza valaki