Grat a fiúknak, bár nem ez volt a szezon legszebb & legjobb meccse...
Fa$z ez a bíró elég rendesen...Charlie írta:Jó lenne az ha Marquez maradna örökre vkp-s,és mikor felépül Edmilson akkor kipakoljuk Oleguert és bemegy a helyére.Na?
Gané bíró miért ad lapot Eto'o-nak?
C.
Ki ellen?Eto'o?Enrique írta:Ronnie sarokkal adott tovább 1 labdát, aztán uccsó emberként szabálytalankodtak.Charlie írta:Mi történt????Pont telefonáltamEnrique írta:Hehe!! Piros 1 csákónak!!
Nah lőjjünk 1et, aztán kész!![]()
Meg mekkora labdát adott Ronnie!Bakker...Ronaldinhot vki tanítsa meg lőni szabadot,de gyorsan.
C.
Ronnie sarokkal adott tovább 1 labdát, aztán uccsó emberként szabálytalankodtak.Charlie írta:Mi történt????Pont telefonáltamEnrique írta:Hehe!! Piros 1 csákónak!!
Meg mekkora labdát adott Ronnie!Bakker...Ronaldinhot vki tanítsa meg lőni szabadot,de gyorsan.
C.
Mi történt????Pont telefonáltamEnrique írta:Hehe!! Piros 1 csákónak!!
Meg mekkora labdát adott Ronnie!
Örülnék már ha vége lenne,nem bírom nézni amikor közeledik a kapunk felé a Getafe.Enrique írta:Igen, akkor én is azt mondanám, h eldőlt.Charlie írta:Enrique írta:Kicsi zavar van....![]()
Jó lenne felébredni...
Bizony jó lenne ébredni,vki lőhetne 1 gólt,mert a 3-1 azért megnyugtatóbb!
C.
Igen, akkor én is azt mondanám, h eldőlt.Charlie írta:Enrique írta:Kicsi zavar van....![]()
Jó lenne felébredni...
Bizony jó lenne ébredni,vki lőhetne 1 gólt,mert a 3-1 azért megnyugtatóbb!
C.
Aderdeen - Dundee United 1-0 HCharlie írta:Az szép összegBadi írta:ha tartjuk az eredményt akkor már csak az espanyolnak kell nyernie, és mertem 16ezretKi ellen nyomja a z Espanyol?Mely meccsek jöttek be eddig?
C.