Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
VideoLAN VLC media playerGauchomester írta:Hello
A Barca-Pana meccs góljait letöltöttem, elvileg HD, de a formátum .ts...az meg mi a manó?![]()
![]()
Mivel tudnom lejátszani?
fcbarca0827 írta:Tényleg nem látod,amit Lionel85 írt?nyalesz írta:ki kapott az albacomp??Charlie írta:60-51 a Sopronnak, amúgy a google ...tudod. C.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fe ... en-2049354
Valszeg Charlie valami korábbi meccset nézett.
talán last.fmPerrero írta:van olyan oldal mint a jutytub, csak zenéknek
Tényleg nem látod,amit Lionel85 írt?nyalesz írta:ki kapott az albacomp??Charlie írta:60-51 a Sopronnak, amúgy a google ...tudod. C.
http://195.56.77.56/n3/g/hun_914/index_hun.htmlnyalesz írta:valaki nem tudja mi lett az a Albacomp-falacao kosár mecs?
60-51 a Sopronnak, amúgy a google ...tudod.nyalesz írta:valaki nem tudja mi lett az a Albacomp-falacao kosár mecs?
Próba nekem.albicelesteX írta:Van egy linkem.Egy film,leszedem de nem tudom hogy kéne megnyitni,egy csomagolt fájl.Ha valaki tudna segíteni pü-be elküldeném a linket a filmről és hátha meg tudná adni a választ.Nagyon köszi!
http://bizsuk.com/..:Poldi:.. írta:Hol lehet jó, divatos kiegészítőket kapni? Neten kéne főként, valami oldal. otto.hu kilőve, végnéztem. Karkötő, nyaklánc ilyesmire gondoltam. Köszi!
Én már kifújtamwuwu írta:Nekem is kene segitsegwuwu írta:Meg mindig nem jon be az msn skin pedig minden meg van mar,telpitve minden![]()
![]()
Nekem is kene segitsegwuwu írta:Meg mindig nem jon be az msn skin pedig minden meg van mar,telpitve minden![]()
![]()
Én is csak ajánlani tudom! Az egyik legjobb.miihii írta:Ha már letöltötted a sopcastet,akkor klikkelj rá rojadirectán a linkre,ami majd megnyitja automatikusan a csatornát sopcasttel.visca el barca írta:techinkai analfabéta vagyok kellene egy kis segitseg.
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!
Arra nincs garancia,h nem lesz offline a csatorna,uh érdemes több ilyen progit kipróbálni.Veetle,TVU még jól jöhet.Ezen kívül a myp2p.eu-n is érdemes lehet szétnézned a Live Sports-ban.
Szívesen.
Ezt írtam neki le én is, de úgynézki ott más baj van. Nem reagál neki a sopcast-re a tűzróka. Még talán megnézheted, hogy nincs e letiltva a tűzfalad által vagy hasonló.miihii írta:Ha már letöltötted a sopcastet,akkor klikkelj rá rojadirectán a linkre,ami majd megnyitja automatikusan a csatornát sopcasttel.visca el barca írta:techinkai analfabéta vagyok kellene egy kis segitseg.
ncaa-t (college footballt) akarok nézni, a roja directan-n van egy csomo link, de mind ilyen p2p-s amihez vmi sopcast kell. nah én azt letöltöttem de lövésem nincs mi hogy megy rajta...
vmi egyszeru "elmagyarazast" kérnék..
köszi!
Arra nincs garancia,h nem lesz offline a csatorna,uh érdemes több ilyen progit kipróbálni.Veetle,TVU még jól jöhet.Ezen kívül a myp2p.eu-n is érdemes lehet szétnézned a Live Sports-ban.
Szívesen.