Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Vagy elbeszélünk egymás mellett, vagy ennyire értetlen vagy. Lionel85 belinkelte. Akit Messi megüt az EGYIK segédedző.mr. írta:Gratulálok máskor igazán utánaolvashatnál a dolgoknak. Ha vicc volt akkor bocsi, de nem úgy jött le.menczel írta: Mondom, hogy nem Vilanova, hanem egy segédedző.
Ez Tito
Nem, arra mégcsak nem is hasonlít.

Gratulálok máskor igazán utánaolvashatnál a dolgoknak. Ha vicc volt akkor bocsi, de nem úgy jött le.menczel írta: Mondom, hogy nem Vilanova, hanem egy segédedző.
Ez Tito
Mondom, hogy nem Vilanova, hanem egy segédedző.Fernando írta:Hátrébb már volt ez.Charlie írta:Másik fórumon találtam ezt a gifet. Utána könnyen rátaláltam erre a youtuben: KaTT
C.És igen Vilanova volt akkor is.
Biztos, hogy nem Ő. Amúgy már 1 éve is volt vita erről.messideco írta:Nekem elsőre Tito Villanovának tűntDe lehet, hogy nem ő

Hátrébb már volt ez.Charlie írta:Másik fórumon találtam ezt a gifet. Utána könnyen rátaláltam erre a youtuben: KaTT
C.

Ezmieez?Charlie írta:
C.

Tibi, egy kicsit sokat vársz Leótól, nem?Lionel85 írta:Messi beállította Rivaldo BL-rekordját
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... t-2049579/
Meglepően kevés idén a gólja, de nem is lehet elvárni, hogy minden évben gólkirály lesz. Viszont ez a rekordbeállítás egy szép eredmény, nem kell neki sok ahhoz, hogy lehagyja Rivaldót, mert még sok szép éve lehet a Barçában.
Szóval akkor 9 meccsen 10 gól. Szégyen amit művelbence-barca írta:Bajnokság 5/3Lionel85 írta: Meglepően kevés idén a gólja
BL: 3/4
Szuperkupán meg ugye mesterhármas.
ráadásul sérült is volt...tényleg kevés...
Bajnokság 5/3Lionel85 írta: Meglepően kevés idén a gólja

Nem egy gép, hanem egy ember. Ő is játszhat rosszul, nincs megtiltva neki. Majd a Köbenhavn ellen megint jó lesz.S.Agüero írta:Szerintetek mi volt ma a baj vele, h ennyire nem ment neki a játék?
Szvsz fáradt a sérülése után.