2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pedro10 írta:
Mourinho deffenzív ez a lényeg.Pedig akinek van agya,az tudhatta,nem lesz deffenzív.Mindegy. A lényeg,hogy adjunk nekik,
![]()
Pedro10 írta:"Csak legyen merszed idejönni az El Clasico után, még ha nyertek is, majd megnézem én azt a támadó felfogású 90 percet."
Ezt hirdettétek régebben mindenki ellen,majd a Real védekezni fog,nem jött be,azt hiszed majd pont a barca ellen lesz beszari tutyi mutyi? Miért lenne?
Legkevesebb kapott gól,legtöbb rúgott gól...ez mond valamit?
Ne haragudj, de szerintem Andris sosem hirdette azt, hogy mindenki ellen védekezni fog a reál. Más épeszű sem. Egy ilyen mentalitásban felálló Racing ellen még Mou-nak is szégyen lenne védekezniPedro10 írta:"Csak legyen merszed idejönni az El Clasico után, még ha nyertek is, majd megnézem én azt a támadó felfogású 90 percet."
Ezt hirdettétek régebben mindenki ellen,majd a Real védekezni fog,nem jött be,azt hiszed majd pont a barca ellen lesz beszari tutyi mutyi? Miért lenne?
Tavaly Barca-Inter mond valamit?Pedro10 írta:Ezt hirdettétek régebben mindenki ellen,majd a Real védekezni fog,nem jött be,azt hiszed majd pont a barca ellen lesz beszari tutyi mutyi? Miért lenne?
ne haragudj, de ez kb ugyanaz, mint mikor ti nem írjátok ilyen 6-1eknél meg 4-1eknél,hogy mourinho defenzív.Csak legyen merszed idejönni az El Clasico után, még ha nyertek is, majd megnézem én azt a támadó felfogású 90 percet.
elmúlt 4 meccsen 18 rugott gól. ez tényleg 1 meccs főnök. stabilan 4 új játékossal a kezdő 11-ben, és egy új edzővel.most egy mérkőzéssel szeretnéd megmagyarázni, hogy Mourinho tulajdonképp 11 csatárral játszik, és néha még ő maga is betalál?
Csak legyen merszed idejönni az El Clasico után, még ha nyertek is, majd megnézem én azt a támadó felfogású 90 percet.Pedro10 írta:A deffenzív Mourinho![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sok Barcelona drukker most mást kell hogy kitaláljon. Ez nem jött be,szokás szerint.
Pontról-pontra igazoltam az állításom, ez nem nagy mellény, nem becsülök le senkit, de ahhoz előbb bizonyítani kell egy sportembernek, hogy világklasszisként emlegessék. Madridban divat ezt fordítva kezelni. Lass-Pepe-Higu. Egyikük sem tett le még semmit az asztalra, ami miatt kiérdemelnék (Lasst már kevésbé emlegetik, de egyelőre még mondjuk Khedira is ez a kategória, viszont az Özil-Khedira kettőst a német mentalitása, profizmusa és hozzáállása miatt becsülöm. A kis török jól jött volna nekünkmcfly_ írta:azigen, teljesen meggyőztél.(youtube Higuain gólok nagy csapatok ellen nincs találat)![]()
egyébként igazad van a higu vs nagycsapatos témában, de én nem erre gondoltam az előbb. hanem a lenéző, mindenben sokkal jobbak vagyunk szövegben.
már rég rossz, ha nyugtatni kell ilyenekkel magatokat, hogy: "hááát, de még nem játszottak nagycsapat ellen, stb.."
ez speciel engem is idegesít, nem is szoktam (úgyhogy én a "na majd a Clasicon" táborba tartozom)mcfly_ írta: már rég rossz, ha nyugtatni kell ilyenekkel magatokat, hogy: "hááát, de még nem játszottak nagycsapat ellen, stb.."
Csak szólok, hogy Casillas a kedvenc futballistám tőletek, nem becsülöm le a képességeit, jobb, mint Valdes, de nincs akkora különbség, biztosan nem ezen fog múlni a Classico. Egyébként azt hiszem,hogy azt te is elismered, hogy, ha nem a csk és valóban hitetlen jó kapus Casillas lenne Valdes riválisa, akkor kezdő lenne. Talán a spanyol az egyetlen olyan válogatott (meg még esetleg a brazil-olasz kettős, de ott szerintem komolyabb verseny lenne), ahol Valdes nem lehet kezdő önhibáján kívül. Ezt mi mindig is elismertük. A védelemről annyit, hogy Abidal szélső védőként nagyon masszív védekezésre képes, Marcelonál kiegyensúlyozottabb az biztos, bár eddig egész jól teljesít a brazil. Alves a támadás miatt kilóg, de a Puyol-Pique kettős a világ egyik, ha nem a legjobbja. Ugye világbajnokok, ezt szerintem te is tudod. Több gólt kaptunk (bár az sem sok, amit mi kaptunk), de egyrészről sztem erősebb ellenfeleink voltak, másrészről pedig jóval terheltebb a vb miatt a csapat, még nincs mindenki eléggé edzésben. Tavaly ez a védelem Zamora díjas kapussá tette Valdest.. Tehát a mi esetünkben az első 8 fordulóból nem vonnék le következtetést. Csatársorról pedig leírtam fentebb.Patrik017 írta:nem vagy te totálisan elfogult?
a kapus poszton nincs nagy különbség?csupán hogy a mienk világbajnok,európabajnok hihetetlen produkcióval míg a tietek egyszer egy félidő erejéig kóstolhatott bele a címeres mezbe.a védelmetek jobb?hát több gólt kaptok.úgy gondolom ebben bőven jobbak vagyunk. a középpálya ott jobbak vagytok nem vitás. a csatársoron lenne mit vitatkozni főleg ha ronaldot és messit is annak vesszük.talán ott egy picit jobbak vagytok.nagyon kiegyenlített lesz a novemberi csata.
azigen, teljesen meggyőztél.(youtube Higuain gólok nagy csapatok ellen nincs találat)
Tökéletesen egyet értek!Le a kalappal előttük, jól játszanak gólokat lőnek, de attól, hogy mi kevesebb gólt lövünk, pedig a játékunk megkockáztatom totálisabb mint tavaly, s egységesebb, nem hiszem, hogy gyewngébbek lennénk!Amit valaki írt, én is jobban élvezem a tili-tolit jmnt hogy 200ról lövöldözzünkP.U.Y.O.L. írta:Teljesen feleslegesnek érzem az egész vitát. A Real most jó formában van. Kihasználják a lehetőségeiket és megy a szekér. Az tény, hogy eddig nem játszottak komoly ellenféllel a bajnokságban, de az eddigi teljesítményükért akkor is elismerés jár, ha szerényebb ellenfelek ellen érték el. Ronaldonak meg gratula a mester négyeshez.
(youtubemcfly_ írta:az ilyen és ehhez hasonló kijelentések miatt remélem koppantok már végre.Náluk? Ronaldo és ennyi. Higu és Benzema a vicc kategória.
nagy a mellény, nem baj.
Xavi, Iniesta és Busquets elbújhatnaksjd írta:Na, ennek fussunk neki még egyszerBlauGranaGroc írta: kp-juk jobb