Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor ez jövedelmezőbb, mint bármelyik fogadási forma.daffy írta:kiválasztasz 4 meccset. az általad bejelölt tét a példa kedvéért legyen 200ft. mivel kombinációba rakod meg 4 meccsnél a fizetendő összeg 4x200ft lesz. ha mind a 4 meccs bejön akkor 800ft lesz megszorozva az összes meccs szorzójával,mint a normális fogadásnál. ha csak 3 jön be,akkor is nyersz,de akkor csak 200ft lesz megszorozva a 3 helyesen megtippelt meccs szorzójával.Charlie írta:Valaki gyorsan eltudná mondani ez a kombinált fogadás, hogy is működik, mondjuk ez a 3/4-es dolog. Biztos más is kérdezte már és el is lett magyarázva, de én arról lemaradtam, azért érdeklődök.
C.
4 dolgot jelölhetsz be a szelvényen és abból, hogy ha 1 is elmegy nyersz valamennyit.Charlie írta:Valaki gyorsan eltudná mondani ez a kombinált fogadás, hogy is működik, mondjuk ez a 3/4-es dolog. Biztos más is kérdezte már és el is lett magyarázva, de én arról lemaradtam, azért érdeklődök.
C.
kiválasztasz 4 meccset. az általad bejelölt tét a példa kedvéért legyen 200ft. mivel kombinációba rakod meg 4 meccsnél a fizetendő összeg 4x200ft lesz. ha mind a 4 meccs bejön akkor 800ft lesz megszorozva az összes meccs szorzójával,mint a normális fogadásnál. ha csak 3 jön be,akkor is nyersz,de akkor csak 200ft lesz megszorozva a 3 helyesen megtippelt meccs szorzójával.Charlie írta:Valaki gyorsan eltudná mondani ez a kombinált fogadás, hogy is működik, mondjuk ez a 3/4-es dolog. Biztos más is kérdezte már és el is lett magyarázva, de én arról lemaradtam, azért érdeklődök.
C.
4 meccset raksz, és ha egy elmegy akkor is nyersz, de akkor azt a szorzót nem kell beleszámolni amelyik elment, és annyival kevesebbetCharlie írta:Valaki gyorsan eltudná mondani ez a kombinált fogadás, hogy is működik, mondjuk ez a 3/4-es dolog. Biztos más is kérdezte már és el is lett magyarázva, de én arról lemaradtam, azért érdeklődök.
C.
Látom egy cipőben járunk :( csicska ajax :twisted:Fecooo írta:hosszú idő után tettem én is egyet:
*(0-1) Chelsea-Wolves H 1,38
*(1-0) Zaragoza-Barca V 1,70
*(0-1) Real-Racing H 1,42
Excelsior-Ajax V 1,21
Sporting-Rio Ave H 1,25
5,44x
a hendis meccsek jöttek, remélem a maradék két meccs se szivat meg...
De legalább elmondhatod, hogy nyertél 3607 Ft-ot.Lionel85 írta:Celtic - Rangers 2 (1-3)
Élő fogadásban tettem 1-3-nál a Rangersre a 77. percben. Nem volt nagy a kockázat:P
1.04
34693607
Hát az utolsód épp ezekben a másodpercekben megy elMr Elit írta:Chievo-Cesena h
Inter-Sampdoria H
Standard Liege-Gent H
Sporting-Rio Ave H
500-->3600
Stoke-MU V (jobb a MU)
Liverpool-Blackburn H (tartalékolták Gerardot;> Torest ÉS rem sima 2-0)
Arles- Lyon V (papírforma)
Porhunense--Benfica V (belejött a benfica)
500-->2600
Zaragoza.Barca 1-0 V
Parma-Roma V
Bologna-Juventus V
LAzio-Cagliari H
Arles-Lyon V
300-->5805
Sztetek?
MElyik esélyes?
Ez egy akkora nullázás lesz, mint ide Nagykáta.FtcSikiHun írta:Parma-Roma 2.38
Leverkusen-Mainz 3.85
Debrecen-FTC 3.50
Egyikre se tettem volna egy forintot se. És szerintem be is fog igazolódni. De azért vicces az Ajax... jó, hogy beraktam a Pool helyett, csak 2-0 ra égnek 1. félidő után, és piroslappal.FtcSikiHun írta:Végül is ez lett a végső:
Excelsior-Ajax 1.21
Bologna-Juventus 1.85
Lecce-Brescia 2.95
Manchester City-Arsenal 3.15
Sporting CP-Rio Ave 1.35
2005.615
Parma-Roma 2.38
Leverkusen-Mainz 3.85
Debrecen-FTC 3.50
2006.415
Szerintem 200 forintot mindkettő megér