Fernando írta:De ozsimiki most hiába mondod, hogy ne jöjjünk másokkal, pedig ez mindenkinél így van. Ez benne van és mindig benne is lesz, nem csak ez miatt áll most ott ahol, ezt be kell hogy lásd. Amíg ez nem megy beszélgethetünk bármiről. De legalább veled lehet.
Ja és Vettel-t még nem sorolnám ide. Az ő stílusa nekem túl híg. Csak nyomja és semmi más. Amikor jól megy a RBR-nek jól megy neki is, amikor nem akkor neki sem. Ellenben a másik három versenyző szerintem nem feltétlenül függ a csapattól ilyen szinten.
Első bekezdéshez:
Én most szigorúan Vettelhez mérem, és így pedig csak emiatt van előtte 25ponttal,semmi más miatt nem, sőt Vettel pechjei jócskán meghaladják Aloét, szóval fordítva lenne,még akkor is kevés lenne. Azért is mérem hozzá,mert a formát illetve hasonlóak ebben az évben, Alo is hibázott bőven a szezon első felében,és a csapata is, ahogy a RedBullnál is. Viszont a szezon utolsó részében mindkettő maximálisat hoz, teljesen igazságtalan ez a fór Alonak, de ugye erről nem Ő tehet,hanem ez a hülye sors, és pech. Viszont Alonsot kevesebb műszaki gond hátráltatta,mint Vettelt,és ha hátráltatta is,nem győzelmektől esett el, míg Vettel többnyire 25 pontokat vesztett ezek miatt. Nem mind1.
Szóval nem csak az miatt áll az első helyen? Ha nem esik ki ma Vettel Alonso hátrányban kerül vele szemben. Míg fordítva ilyet nem igen lehet leírni,hogy x és y versenyen ha nem esik ki Alonso akkor nem nyer Vettel,vagy valaki...mert első helyet nem kellett eldobnia műszaki gond miatt, nagyon nem mind1.
2. bekezdéshez:
Én idesorolom, voltak sajnos gyengébb futamai,de pl a 2szeres VB Alonsonak is, főleg idén, idény kezdeti szakaszában a saját fanjai is írták,h nem kerek nála valami,és nagy a nyomás stb,stb. Az igaz,h még érnie kell,és fog is,de ahogy ebben a mindent eldöntő periódusban versenyzett ő is, kiérdemli nálam. Tavaly is voltak felvillanások,és a nem túl acélos Toro Rosso-t is sikerre vitte azért, szóval nem csak full100%as verdákban Jani.
Utolsó mondathoz: (

), szerintem Vettel nem a csapattól függ, hanem egyedül a megbízhatóságtól, és pechtől:D (persze egy Force Indiában nem lenne első rajthelyen, ez nyilvánvaló,de ott is verné a csapattársát, számomra ez is.) ha adnak alá egyszer egy olyan tankot mint Hamilton alá (év 4/5öd részében),akkor végre meglesz a VB.
szerk:
miihii: közel sem, na jó azért majdnem
aBidal: teljesen igazad van, sajnos nem megyünk sokra az érdemmel, nekem azért is fájó mert Vettelt bírom,de főleg azért ahogy elveszti ezt az egészet, azért nem mindennapi szezon ez a pech szempontjából sem. És már tavaly is rájárt a rúd.