Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sajna hiába játszik épp a kedvencem a MNF-on,éjszakás vagyok a héten,így élőt bebuktam.Felvételről is igen zaklatott lesz a bugi,mert felkelek korán,megnézem 13tól úgy a 3. negyed közepéig talán,aztán go edzés.Utána futás haza és a második ismétléssel bepótolom a maradékot.ozsimiki írta:Valaki még megnézi élőben a Dallas-Giants-et, vagy még mindig hajnali 8kor nyitnak a sulik? (gonosz smile)
2.30tól kezdődik a közvetítés sport 2sen.
GO Döntetlen!na jó, pár komám miatt is hajrá Dallas!
Hát én is eddig házit csináltam, úgyhogy most már meglesemozsimiki írta:Valaki még megnézi élőben a Dallas-Giants-et, vagy még mindig hajnali 8kor nyitnak a sulik? (gonosz smile)
Hát persze hogy élőben nézem!ozsimiki írta:Valaki még megnézi élőben a Dallas-Giants-et, vagy még mindig hajnali 8kor nyitnak a sulik? (gonosz smile)
No, ez egy jó hír. Remélem mihamarabb visszajön.bowlinggolyo írta:
Ahogy az Eagels hivatalos oldalán olvasom elméletileg még 2 hét van hátra a sérüléséből ha jól értem.De itt van egy tegnap készült cikk róla és egy pár mondatot is idéztek tőle.miihii írta:Vickről mik a hírek,mikor térhet vissza?
Nagy csatában azt hiszem 23-22 lett a Miami ellen, de biztos, hogy 1 ponttal hozták a meccset, de volt 1-2 érdekes fújás a meccsen......sjay írta:Valaki nem tudja mit játszott a Steelers?
sjay írta:Valaki nem tudja mit játszott a Steelers?
23 - 22re nyertsjay írta:Valaki nem tudja mit játszott a Steelers?
Ahogy az Eagels hivatalos oldalán olvasom elméletileg még 2 hét van hátra a sérüléséből ha jól értem.De itt van egy tegnap készült cikk róla és egy pár mondatot is idéztek tőle.miihii írta:Vickről mik a hírek,mikor térhet vissza?
rszergej írta:Kikapott a Philly (a meccset nem láttam, de annyi elég is nekem, hogy Kolbika kezdett, no meg a védelem sem volt az igazi, gondolom én), és ráadásul a Redskins nyert![]()
No, asszem én ma éjszakára brutál nagy Dallas fan leszek, ha kikap a Dzsájentsz, akkor érdekes lesz a csoport állása:
NYG: 4-3
Redskins: 4-3
Eagles: 4-3
Cowboys: 2-4
Csak a szokásos... szoros![]()
Monjuk nálam van egy "szentháromság" Colts, Pats, Giants akiknek, semmilyen körülmények között nem tudnék szurkolni.
Úgy, hogy estére/éjszakára GO Cowboys!!!
Nem "csak", hogy feljöttek, de a kezükben volt az egyenlítéshez szükséges Fieldgoal az utolsó másodpercben. Kaptak rá egy 5 yardos büntit és ha jól emlékszem, akkor 50 yardról kellett elrúgni. Kapufa!!!!! No comment...Bob_Marley írta:[Én pont addig néztem mikorra úgy tűnt "eldőlt"
Erre reggel néztem, hogy 3ra feljött a Chargers!
Én pont addig néztem mikorra úgy tűnt "eldőlt"P.U.Y.O.L. írta:A TV-s meccsen iszonyú jó a végjáték!
köszönöm!Rataccess írta:02.20Rezi Torres írta:Sziasztok!magyar idő szerint mikor játszik a minnesota??és neten hol lehet nyomon követni??tvu playeren lehet nézni??
Vikings @ Packers
http://www.myp2p.eu/competition.php?com ... anfootball
02.20Rezi Torres írta:Sziasztok!magyar idő szerint mikor játszik a minnesota??és neten hol lehet nyomon követni??tvu playeren lehet nézni??
Én mondjuk nem szeretem LBJ-t, de elismerem, hogy statok alapján a legjobb, de nem érzem benne meg azt ami Jordanben vagy Bryant vagy mondjuk KG-ben megvan!Amikor kell és igazán fontos, akkor LBJ általában össze **** magát!És megfigyelhető, hogy nem egy igazi csapatjátékos (nem jelent semmi az assist átlag)!Keleten semmi meglepetést nem várok!Magic, Celtics, Heat, nyugaton viszont a Thunder sötét ló, figyelni kell rájuk idén!Keleten meg talán Chicago, egy biztos érdekes szezon jönP.U.Y.O.L. írta:Idén remélem a Heat lesz a befutó. LeBronnak már nagyon kijár legalább 1 gyűrű. Amúgy a meccs időpontokhoz még annyit, hogy valószínűleg (úgy, mint tavaly) heti 2 meccset fognak közvetíteni. Egyet hétközben, (ha minden igaz, csütörtökön) egyet pedig hétvégén. (mindenesetre, az "emberi" időpont az biztos...)