Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ebben nem értünk egyet, illetve szerintem óriási színészi teljesítményt nyújtott,és ezáltal maga a film is tetszett,és lekötött végig. Nem semmi egyedül végignyomni a film 95%át, úgy hogy ne legyen unalmas, és kösse le a figyelmet, az enyémet sikerült, egyedi hangulatúvá tette Hanks,és végig a képernyő előtt tartott. Nem sok színész lenne erre képes egy "egyszemélyes" filmnél.kurdt írta: Megjegyzem, a Számkivetett szerintem egy fájóan túlértékelt film.
A Philadelphia tényleg rendben van. Tom Hanks meg a Forrest Gumpért kapott még oszkárt, a Számkivetettért asszem csak jelölték, ha egyáltalán (az ugye Russel Crowe éve volt, teljesen érdemtelenül). Megjegyzem, a Számkivetett szerintem egy fájóan túlértékelt film.csababarca írta:Azért ebben Tom Hanks a lényegBob_Marley írta:Aki teheti kapcsoljon Viasat 3ra!
Speciel az én kedvenc filmem megy!
Philadelphia!Nagyon nagyon nagy film!
Mint az összes Denzel![]()
Ezért kapott pl Oscar-díjat,a Számkivetett mellett.
Azért csak jelölt volt. A Forrest Gumpért kapta még meg a Philadelphia mellett.csababarca írta:Azért ebben Tom Hanks a lényeg![]()
Ezért kapott pl Oscar-díjat,a Számkivetett mellett.
Ha 20:50kor szólsz, most nem kezdeném el lassan a Jonah Hexet.Bob_Marley írta:Aki teheti kapcsoljon Viasat 3ra!
Mint az összes Denzel
Azért ebben Tom Hanks a lényegBob_Marley írta:Aki teheti kapcsoljon Viasat 3ra!
Mint az összes Denzel
http://isohunt.com/torrents/?ihq=Red.20 ... .XviD-Noirlui1698 írta:Ezt a RED-et neten hol lehet fellelni?
Egyetértek, de kicsit az utolsó mondat miatt kiegészítenék...azért ez a film szerintem első sorban főleg Tom Hanks miatt zseniális, persze Denzel cimbi is hozza a szintet,de ha vkinek a nevével fémjelezni kellene a filmet, akkor az Tom Hanks neve lenneBob_Marley írta:Aki teheti kapcsoljon Viasat 3ra!
Mint az összes Denzel
Akkor az egyik álmom máris teljesült!kennyke04 írta:Titanic 2 már vanTitanic.II.2010.DVDRip.XviD-RUBY http://www.imdb.com/title/tt1640571/
![]()
![]()
Már én is nagyon váromkennyke04 írta:A Fűrész 3D magyarországi bemutatójáig még:
3 nap, 04 óra, 55 perc, 08 mp
hűűűhaj de várom, de ha belegondolok, hogy befejező rész
Lassan én is meglesem, de előtte kíváncsi vagyok erre a Jonah Hexre. Ma este ez lesz terítéken...kennyke04 írta:én most izzítom be a Red-et, jókat olvastam eddig róla.
no, akkor egy jó kis esti program megvanP.U.Y.O.L. írta:Szerintem se voltak rosszak a Kockák, (bár sajnos eddig a harmadikat nem láttam)kennyke04 írta:annyira nem régi és lehet sokaknak nem is tetszett, de én a Kocka folytatást elbírnék viselni. 1-2 nagyon adta, és maradt rendesen nyitott rész, még akkor is ha 3. rész már kicsit többet árul el, de ez meg inkább 0. rész volt.
Szerintem se voltak rosszak a Kockák, (bár sajnos eddig a harmadikat nem láttam)kennyke04 írta:annyira nem régi és lehet sokaknak nem is tetszett, de én a Kocka folytatást elbírnék viselni. 1-2 nagyon adta, és maradt rendesen nyitott rész, még akkor is ha 3. rész már kicsit többet árul el, de ez meg inkább 0. rész volt.
annyira nem régi és lehet sokaknak nem is tetszett, de én a Kocka folytatást elbírnék viselni. 1-2 nagyon adta, és maradt rendesen nyitott rész, még akkor is ha 3. rész már kicsit többet árul el, de ez meg inkább 0. rész volt.P.U.Y.O.L. írta:Már nagyon régóta várom, hogy a Spawnt folytassák. Szerintem jó lenne, ráadásul az 1, amolyan tipikusan "bevezető" rész volt szerintem.lui1698 írta:Amúgy szerintetek melyik film érdemelne folytatást régi klasszikusok közül?
Vissza a jövőbe.lui1698 írta:Amúgy szerintetek melyik film érdemelne folytatást régi klasszikusok közül?
Már nagyon régóta várom, hogy a Spawnt folytassák. Szerintem jó lenne, ráadásul az 1, amolyan tipikusan "bevezető" rész volt szerintem.lui1698 írta:Amúgy szerintetek melyik film érdemelne folytatást régi klasszikusok közül?
Hát nekem már a 3. is nagyon gyenge volt, a másodikkal még tényleg nem volt semmi baj.ozsimiki írta:első 3al nem volt szntem semmi baj, sőt.
utána kezdtem én is kicsit soknak érezni, elnyújtottnak.
De ha csak az első rész megy le,csomó választ bent hagynak,azért nem baj,h elkezdték felépíteni mégjobban a sztorit, és a miérteket, csak vhol 4.rész környékén megállhattak volnaazért természetesen megnézem ezt is.
első 3al nem volt szntem semmi baj, sőt.lui1698 írta:És, ha belegondolok, hogy 6 résszel ezelőtt be kellett volna fejezni.kennyke04 írta:de ha belegondolok, hogy befejező rész![]()
És, ha belegondolok, hogy 6 résszel ezelőtt be kellett volna fejezni.kennyke04 írta:de ha belegondolok, hogy befejező rész