Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Xaviego
Barça C

2010.10.26. 18:02:05

Lionel85 írta:Új taktikák, formációk Pep tarsolyában

http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 13629.html

Végre lehet majd egy kis változatosság, talán ez a fiúkat is feldobja majd és az ellenfél se tud majd teljesen feltérképezni minket. Néha kell a váltás. Kíváncsian várom a közeljövőbeli változtatásokat.
Ezt örömmel nyugtázom én is. Az ellenfelek így tényleg kevésbé tudnak majd belőlünk felkészülni.

Amúgy szerintem a csapatnak két fontos hibája van a formációtól függetlenül, ezek nem mások mint a lövések, és a beadások.
Jó lenne, hogy ha a mérkőzéseken néhány távoli lövéssel is próbálkozna a csapat. Ezzel elősegítenénk azt, hogy kijjebb lépjen az ellenfél. Mert sajnos már majdnem minden ellenfél tudja, hogy a 16os sarkán, és az ötösön is csak passzolgatunk. Ha lőnénk távolról is, megkönnyítenénk a saját dolgunkat, mert nem a 16os előtt tömörülnének "10"-en.
A másik meg az, hogy nem értem, hogy a beadásokat miért erőltetjük. Ibrahimovics távozásával nincs egy magas támadónk sem, a védők pedig nyugodtak lehetnek, mivel nem valószínű, hogy a 170cm-es Messi, Bojan, Pedro, és a 175cm-es Villa fejel majd gólt. Szóval szerintem a beadásokat szerintem nem kellene annyira erőltetni a mérkőzéseken, főleg magasan. Akkor inkább a szélről belőtt lapos labdák menjenek. Amúgy így egyáltalán nem meglepő az, hogy Alves beadásai sem mennek. Ezért lenne jó, hogy ha egy jól fejelő, magasabb támadó is érkezne a csapathoz. Ez a taktikai repertoárjainkon is sokat segítene.
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják FC Barcelona" - Sir Bobby Robson

Pep Team 2009: "Veni,vidi,vici" (Jöttem,láttam,győztem)
kristop
Entrenador del Barça

2010.10.26. 17:15:16

Végre lehet majd egy kis változatosság, talán ez a fiúkat is feldobja majd és az ellenfél se tud majd teljesen feltérképezni minket. Néha kell a váltás. Kíváncsian várom a közeljövőbeli változtatásokat.
no offense, de aki azt gondolja, hogy eddig 433at nyomattunk folyamatosan és csak most próbálkozik pep bármiféle más felállással, annak kimaradt egy barcelona év az életéből.

nyáron már sokan ezt a 442t írtuk a fabregasos felállásokhoz, mert előző idényben is ezzel kísérletezett. meg a 343 is jópárszor volt már meccs közben, amikor kellett.
Devid16
Jugador d'estrella

2010.10.26. 17:00:44

Mondjuk ezt meccsen is láttam, hogy Alves középen csinálgat valamit és nem jobbhátvéd...meg, hogy Messi is középpálya közepéről indult kb. Azt viszont nem értem hogy Iniesta a baloson küzd...Miért nem jobb Messi, bal Pedro, Iniesta meg ahol most Messi játszott...ő is képes megverni 1v1be embereket képes jó ütempasszokat nyomatni...Messi meg nem a darálóba menne hanem szélről próbálkozhatna...na mind1 ez majd még alakul gondolom, ezek csak bennem vetődtek fel...
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.10.26. 16:51:11

Az biztos, h kellenek az újítások, de azért tartok is tőle, nehogy vmi őrültséget találjon ki megint.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.25. 21:56:25

Új taktikák, formációk Pep tarsolyában

Kép
Kép
Kép
zsoltfree
Capitá del Barça

2010.10.20. 11:13:31

Mekkora arc!
"Majd egyszer csak megtanulom."

Nagyon jól kezeli az ilyen hülyéket.

A Valencia elleni fordítás is jó példa rá hogy igen is nagy edző és ért a dolgához... Egy ilyen erős csapat ellen a szünet után teljesen más lett a csapat játéka. Régebben nem nagyon volt jellemző hogy meccseket megfordítsunk, viszont Pepnél már eléggé az lett. Az a baj hogy nem lenne itt semmi téma sehol sem ebben az évben, gondolok itt a teljesítményre meg a Pep fikázásra, ha a csapat a 100%-os helyzeteinek mondjuk a felét berúgná:)

Gondoljatok bele, hogy akik ellenünk játszanak csapatok, mennyi olyan van hogy az ellenfélnek köze nincs a játékhoz, de kb egyszer lépik át a felezővonalat és akkor már egy összeesküvéselemélet szerűen az összes védő alá- mellészalad a labdának és az ellenfél támadói is életük kontrájával egyenlítenek. Mindeközben a kapusuk és a védelmük élete meccsét fogják ki, mert lehet hogy bekapnak 2-3 gólt, de kaphattak volna 10-et is. Sok ilyen meccs volt már, azért is örülök néha az ilyen kiszenvedett 1-0 eredményeknek, mint a 6-0-nak. Emlékezetek például az At. Madrid elleni meccsünkre, ahol az a fiatal 3. számú kapus játszott, akinek mennyi eszméletlen védése volt.

Ezekről viszont nem Pep tehet szerintem. Ha védeni akarom akkor nem is a játékosok. Olyan nem nagyon van hogy egy csapat zsinórban nyerjen meg mindig mindent, főleg olyan bajnokságban ahol ilyen ellenfelei vannak. A Real brutál módon erősít már évek óta és nagyon ki vannak már éhezve egy sikerre, főleg hogy a nagy riválisuk minden évben viszi haza a címeket. Nézhetnénk a BL, bajnokság, kupa többi csapatát is. Nekik egy plusz motiváció a Barcát megverni, mert bajnoki címvédők, és ugyan a BL-ben tavaly nem nyertek, de azért nem voltak rosszak maradjunk ennyiben. Szerintem a világon most minden csapat a Barca ellen játszana legkevésbé, és amikor ilyen csapat ellen készülnek fel, akkor a kiscsapatok az esélytelenség nyugalmával készülnek, de ugyanakkor nagyon motiváltak lehetnek egy ilyen meccsen, mert egy ilyen csapat ellen a döntetlen is nagy élmény. Nincs még idén veszve semmi, de h nem nyernénk meg valamit akkor nem lennék síkideg. Jó ez nem igaz, de azért könnyebben elfogadnám, mert tudom azt hogy ők is emberek, és piszok nehéz lehet megnyerni egy ilyen méretű bajnokságot, vagy BL-t.

Rossz igazolásokra pedig annyit hogy már bocsi, de ilyet minden edző benézhet. Az más kérdés hogy az ember mindenben szeret hibát találni, és ez Pepnek lehet egy hibája, de nem gondolom hogy bármelyiknél is azt gondolta hogy ez nem fog beválni de azért megvesszük. Más csapatok kész sztárokkal is szépen bebuktak már.

A folyamatosan károgóknak ajánlanám kötelező olvasmányként hogy a Gaspart elnöksége alatti éveket olvassák át picit. Rijkard érkezéséig, és azelőtt mondjuk 5 évet visszamenőleg. Amikor sokáig nem volt egy éppkézláb balhátvédünk (Sergi után), középsővédő poszton sem voltunk a legjobbak, nem beszélve a jobbhátvédről és a kapusokról is (Hesp, Bonano, Dutruel, Enke, stb...). Igazolás politikának pedig akkor si voltak elég jó kis melléfogásaink.... Nagy káosz volt az, és akkor nem azon paráztunk hogy nem duplázunk év végén, hanem hogy a BL-indulás meg legyen már (amikor Rivaldo az utsó meccsen a Valencia ellen 3 nagyon nagyot vert és ezzel nyerték a meccset ami a tabellán is meglátszott, az hatalmas volt). Komolyan voltak ekkor olyan korszakok hogy a kiesés is közel volt év közben. A zseniális edzőkről akik évente vagy félévente jöttek, azokról pedig nem is mesélnék. Na mindegy, ezeket tényleg jó elolvasni aki pedig tudja az emlékezzen hogy mennyivel is lehetne rosszabb a helyzet.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.20. 10:33:10

Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.10.17. 10:07:48

menczel írta:Azért álljunk már meg egy pillanatra azzal, hogy nem muszáj minden évben címeket nyerni.

Nálunk játszik a világ jelenlegi (valaha volt?) legjobb játékosa.
Nálunk játszik a világbajnok csapat minden kulcsembere.

Nem kell a világ legjobb edzőjének lenni ahhoz hogy ez a keret sikeres legyen. Úgy is mondhatnám: csak arra kell figyelni, hogy el ne legyen rontva a keret, és motiválni kell(ebben tényleg jó Pep).

Szerintem majd mindenki egyetért azzal, hogy ez a valaha volt legjobb Barcelona.

Igenis kötelesek címeket nyerni!!! Egy csapat melybe ennyi tehetség szorult. Ha nem nyernek elvitathatatlan lesz Pep felelőssége.
Szerintem is!És főleg azért mert ez a keret nagyon sovány!Láthatjuk se Xavi se Messi sem Ini,de senki sem robot,ők is emberek lehetnek fáradtak, enerváltak,meg is sérülhetnek és a fiatalok az atleticből nem bírják el ezt a terhet.Nem vitatom a tehetségüket,de nem tehető ekkora teher a vállukra még.
Kép
Deus
Boixos Nois

2010.10.12. 16:42:01

Lionel85 írta:Reklámplakát Guardiolával a Santiago Bernabéu stadion mellett

http://www.youtube.com/watch?v=DT8A3tr2 ... r_embedded

Érdekes látvány, de hát a reklámnak nagy ereje van, azaz pénznek. :D
Hát úgy látszik, hogy Pep úr meghódítja madridot is ;D
KépKép
Capon
Llegenda del Barça

2010.10.12. 16:04:50

Yaya(07-10) Ibra távozásán lehet(ne) vitatkozni napokat heteket ahogy ment is a diskurzus. de kár és teljesen értelmetlen Pep nyakába varrni, hogy milyen áron ment el Ibra. Te sem gondolod, hogy ő tárgyalt az Interrel hogy milyen áron hogy menjen el. Sok mindenben lehet hibáztatni ami az igazolások és egyes játékosok távozását illeti, de azért mégsem mindenért ő a felelős. Ennyi erővel ráfoghatjuk, hogy miatta gombásodott a Capm Nou gyepszőnyege is, mert kb pont ennyi köze van ahhoz hogy egy játékos milyen anyagi feltételek közt megy vagy jön a klubhoz.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2010.10.12. 07:29:56

én elismerem Pep eddigi munkáját, rengeteget adott a csapatnak, ez tény. de már-már emberfeletti teljesítményt vár el a játékosaitól. Xavi teljesen elfogyott erre a szezonra, még sem pótolta(pl.: Özil, Cesc,Senna Stb.). Ibrát kölcsön(!!!!)adta, ráadásul botrányosan sz@r kondíciók mellett. hibát hibára halmoz az elmúlt jó fél évben. bár a legnagyobb baklövése,még mindig az, hogy nem tudott Eto'oval megbékélni. remélem ennél nagyobb hibát már nem követ el...nem hiszem el, hogy tényleg képesek voltak megvenni Mascheranot 22-ért, amikor Özil 15, ért jött volna, és mellette még elhozhattuk volna sennát is....OSTOBA!!!!!
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2010.10.12. 07:21:13

a néhány hozzászólással korábbi úriemberhez csatlakoznék. ennek a keretnek kutya kötelessége nyerni! ennyi klasszis egy csapaton belül igen ritkán fordul elő, így elvárható, hogy kupákat nyerjenek. sok Pep fanatikus mindig azzal védekezik, hogy bezzeg eddig mennyi mindent nyert, és ha nem nyer semmit, ő akkor is jó. meg, hogy nm lehet mindig nyerni. az edzőnek az a dolga, hogy kihozza a maxot ebből a csapatból. az ő feladata, hogy erősítse a keretet, és fenntartsa a sikeréhséget. na már most nekem nagyon úgy tűnik, hogy a 2009-es álomcsapathoz képest erős lejtőn vagyunk. Az még hagyján, hogy kulcsjátékosokat küld el, de még a megfelelő pótlásukról sem gondoskodik. 2009-ben csapat voltunk, 2010-ben kb Messin múlott, hogy legalább a bajnokság meglegyen. hogy idén mi lesz óriási rejtély. bár a komoly meccsekre eddig felszívták magukat a játékosok, éés remekül játszottak, de ha a kis csapatok ellen ilyen produkciót nyújtunk az nagyon kevés lesz. rövid a pad, nincs ki új lendületet adjon a csapatnak. szerintem jelentős visszaesés mutatkozik a játékunkban, pedig messi bőven felülmúlja a 2009-es formáját...
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.11. 21:17:11

Lionel85 írta:Reklámplakát Guardiolával a Santiago Bernabéu stadion mellett

Vki le tudja fordítani a spanyol szöveget?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.11. 21:15:28

Reklámplakát Guardiolával a Santiago Bernabéu stadion mellett

Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.06. 08:58:56

Remélem tud hatni a játékosokra és megint potyognak majd a gólok...
menczel
Entrenador del Barça

2010.10.04. 15:29:07

Azért álljunk már meg egy pillanatra azzal, hogy nem muszáj minden évben címeket nyerni.

Nálunk játszik a világ jelenlegi (valaha volt?) legjobb játékosa.
Nálunk játszik a világbajnok csapat minden kulcsembere.

Nem kell a világ legjobb edzőjének lenni ahhoz hogy ez a keret sikeres legyen. Úgy is mondhatnám: csak arra kell figyelni, hogy el ne legyen rontva a keret, és motiválni kell(ebben tényleg jó Pep).

Szerintem majd mindenki egyetért azzal, hogy ez a valaha volt legjobb Barcelona.

Igenis kötelesek címeket nyerni!!! Egy csapat melybe ennyi tehetség szorult. Ha nem nyernek elvitathatatlan lesz Pep felelőssége.
ggbuffon
Jugador del Barça

2010.10.04. 15:12:51

Nem is várom el h minden éven triplázzunk ésatöbbi, én a tavalyi bajnoki címmel BL elődöntővel is mérhetetlenül elégedett voltam egy olyan szezon után.

De a potenciál ebben a keretben nincs meg mint 2éve h mindenhol a tűz közelébe legyünk.Ennek elsősorban a középpálya és a csatársor a fő oka. Yaya helyett Busquets favorizálása még talán belefér, de csak jóindulattal!, de ezenkívül mi szükség volt arra h kidobjunk egy ilyen univerzális futballistát aki azért technikailag se volt utolsó ha teszem azt Xavi helyett kellett játszani, vagy védőként egy MU elleni BL döntőben.
Az h arra kényszerítették 27évesen h váltson nem ugyanaz mintha önszántából vígan dalolva továbbáll.Utóbbit is meg lehetne érteni, hisz klubszinten jóformán megnyert mindent, de én nem annak az önelégült típusnak véltem felfedezni amíg ittvolt.Hogy őszinte legyek ugyanezt léptem volna a helyébe, bár talán a City helyett pénz ide v oda más nagyobb kaliberű klubbot választottam volna. Szóval ezt a dolgot felesleges szépíteni.

Emellett kidobtunk egy Eto'o-t aki szezononként mégiscsak rúgott 30gólt, csak mert nem volt elégedett a hozzáállásával, miközben jóformán hozzásegítette a csapatot a 6kupás legendás szezonhoz, annak ellenére h már akkor nyáron ki akarta penderíteni.Őt holmi nem hosszabbította meg a szerződését azokkal a kondíciókkal (kíváncsi lettem vna milyen ajánlat lehetett ez) csere Ibrára. Magát a tényt h 40milla + Eto'o nemnagyon tudtam hovatenni, de pénzügyi okai a lejáró szerződése miatt talán reálisnak hatott, továbbá h más típusú center kellene, kiindulva a Chelsea elleni vergődésből. De szakmai téren ez az elkézelés is megbukott, amiért kit tegyünk felelőssé ha nem az edzőt?

De volt már hasonló baromsága annak idején, kezdve Adebayorral, akin meg se lepődnék ha a City után itt kötne ki..

Az a baj, h eddig se sportszakmailag de pláne gazdaságilag önálló tevékenysége eddig inkább árt mint használ ha a hosszútávú koncepciót nézzük.
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.10.04. 13:00:48

Mikaos írta: Keita nem fehér, továbbá Alves és Adriano sem az a kifejezetten európai típus. Mindhármat Pep hozta a csapathoz.
+
Yaya saját döntése volt, hogy elmegy. A több játéklehetőség és a jóval több pénz reményében elhagyta a klubot.
azonban kétlem hogy yaya el akart volna menni csak és kizárólag a több pénzért, hogy ha játszik 30-35 meccset tavaly
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Mikaos
Director del Fútbol

2010.10.04. 12:33:49

ggbuffon írta:Számomra az alapfelállás ez:
Ami viszont ezután következett, az szép lassan előrevetíti majd az ő bukását is idővel. Lényegébe mindenkit elzavar, aki nem spanyol, vagy nem fehér, vagy Riijkard embere.
+
Most pl ebben a Yaya Toure-t cseréltük lényegébe Mascherano-ra mi a minőségi változás? Sőt, lát benne valaki vmiféle javulást?
Keita nem fehér, továbbá Alves és Adriano sem az a kifejezetten európai típus. Mindhármat Pep hozta a csapathoz.
+
Yaya saját döntése volt, hogy elmegy. A több játéklehetőség és a jóval több pénz reményében elhagyta a klubot.
ggbuffon írta:A középpályán, semmi bajom Fabregassal, majd jön egyszer, de lemaradni egy Özilről, akit fillérekért kaptunk volna meg csak mert szerinte nem jó?
Ez tényleg hiba volt, egyetértünk. Meg a csatárkérdéssel is: valakit kellett volna igazolni, főleg egy balszélsőt.
ggbuffon írta: Nem akarok vészmadárkodni, de tartom magam az évelején mondottakhoz, h idén is legfeljebb egy bajnoki cím lesz, de azis karcosan.
Ezt most úgy mondod, mintha a bajnoki cím alap és kötelező lenne :)
Magasról lenézem a Real Madridot mint a jelenkorban képviselt értéket, de ők mindig bajnokesélyesek, és ezért nem szabad elvárni, hogy évről-évre megnyerjük a bajnokságot.
Ha mégis sikerül, az önmagában is óriási teljesítmény: a világ második legerősebb ligájában nyerni. A spanyol kupa pedig általában csak púp a háton, a BL pedig totál kiszámíthatatlan, s reálisan nem lehet elvárni, hogy egy csapat állandóan a BL-döntőbe kerüljön.
ggbuffon
Jugador del Barça

2010.10.04. 12:11:39

Számomra az alapfelállás ez:

Idejött, idő és pénz nemlévén, kapott egy lényegében kész csapatot, motivátori szerepkörben jelesre vizsgázott, bizonyítja ezt a 6 trófea, amit nem kell megmagyarázni. Ugyanakkor már a Chelsea ellen tettenérhető volt taktikailag zéró működése, sosem felejtem el ahogy Hiddink mellett bratyizik a 90.percben jópofát próbálva vágni h "ejj nembaj ha kiesünk mi haverok maradunk vagy istentudja mitbeszélhettek" kb nekem kocsmára emlékeztető stílusban.

Ami viszont ezután következett, az szép lassan előrevetíti majd az ő bukását is idővel. Lényegébe mindenkit elzavar, aki nem spanyol, vagy nem fehér, vagy Riijkard embere. Megértettem én még Eto'o elküldését is, de így utólag visszanézve kár volt ilyen engedékenynek lennem vele. Egyszerűen csőd, kigondol agyatlan baromságokat, cserébe olyan vezéráldozatokat hoz meg, ami egyszerűen nonszensz. Most pl ebben a Yaya Toure-t cseréltük lényegébe Mascherano-ra mi a minőségi változás? Sőt, lát benne valaki vmiféle javulást? Ehhez nem kell szakértőnek lenni h lássa az ember. Vagy elküldjük ingyen pl Marquezt csak h a fizetésén spóroljunk miközben egy sérülés esetén megleszünk majd lőve hátul?

A középpályán, semmi bajom Fabregassal, majd jön egyszer, de lemaradni egy Özilről, akit fillérekért kaptunk volna meg csak mert szerinte nem jó?Vagy megvárjuk Fabregast és ha kell addig Xavi fog játszani mankóval is? Ha másnem a lyukas támadóalakzatba belehetett vna illeszteni de ha nem hát nem.Madridban azóta azért bizonyítja h nem ügyetlen ebbe a spanyol pontvadászatba.

Na és végsősoron a támadósor amit nemigazán értek hh meg kikkel képzelt: Messi,Villa,Pedro,Bojan,Jeffren... ezt akárhogy veszem- és Pedro-t nemakarom bántani de nálam továbbra is egy remek KIEGÉSZÍTŐ ember- , 2 klasszis van. Henry-t ugye elküldték ami oké, rendben van, Ibra áron alul hát ezzel nehéz megbarátkozni.Nem is amiatt h elment, hanem mert nem jött senki helyette és Henry helyett..

Nem akarok vészmadárkodni, de tartom magam az évelején mondottakhoz, h idén is legfeljebb egy bajnoki cím lesz, de azis karcosan. Egy lényegébe 16-17fős minőségi kerettel egészen képtelenség ezt végigcsinálni, pláne h pl egy Xavi is kifacsaródik előbb utóbb, azon csodálkozok h bírja szuflával.

Na mind1, nem akarom bántani Guardiolát, de ideje lenne változtatni ezen a hihetetlen konokságán és röghözkötöttségén, mert bukás lesz a vége. De a jó számára h úgymond saját kezében van a sorsa.Ha képes megfelelően igazolni akár télen akár jövőre akkor az mentsvár lehet, egyéb esetben nagyot bukhatunk ezen a túlzott spanyolosítás meg saját fiatalításban.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.04. 11:33:36

Sokan elfelejtik, hogy Guardiola nem isten, nem tud bárkiből építeni csapatot, ahhoz kell neki egy erős keret, hogy bármit is el tudjon érni velük. Most az a helyzet, hogy próbálkozik, vannak jó döntései, kicsivel több, mint rossz, de összességében ezzel a kerettel ennyire képes, egyelőre! Idő kell neki is, mire jobban összecsiszolja a csapatot, a játékhiányos játékosoknak több lehetőséget kell adnia és rugalmasabbnak lennie taktika terén.

Az igazolási politikáját nem méltatnám, mert már szeptember elején megtettem, most nincs is aktualitása, de talán most ő is látja, hogy bizony kellett volna még legalább egy támadó a csapatba.
Kép
Kép
Kép
zlatan9
Barça C

2010.10.04. 10:11:55

azért most jól jönne az a meccsenként egy-egy gól amit Ibra vágott tavaly ilyenkor!....sajnálom Én kedvelem őt .....kivételes játékos!:)......és befért volna még ebbe a Barcába!...Bojan ,Pedro,a kis Jeffren,..és Nolito????:)...SOSEM LESZNEK OLYAN PENGÉK MINT Grande Ibra!....Villa?:)
Jason
Jugador del Barça

2010.10.04. 09:14:51

Szerintem a rossz vezetői döntéseknek a következményei hamar megmutatkoztak.De hát Pep szavaival élve,jó és erős kerettünk van.Csak igy tovább Mester. :cry:
Kép
David Villa: Elmondhatom, pár perc elég volt arra, hogy beépüljek a Barcába, hiszen a spanyol válogatottban a katalán csapat legjobbjaival évek óta együtt játszom. Tudom, hogy például Xavi melyik helyre indít le, ha éppen álmomból ébresztenek fel.

2010.10.04. 00:38:19

Hát ez az idény úgy néz ki (eddigiek alapján) el lett tolva az átigazolási szezonban. Most hogy ennyi a sérült, eltiltott, kiderül hogy mégis rövid a csapat. Bojan és PEdro egyszerűen nem tudják hozni azt amit egy extraklasszis tudna (főleg Pedro esete érdekes, tavaly ami heylzet volt azt belőtte, idén semmit, felmerül a kérdés melyik az igazi arca).

Most hogy Xavi és Pedro sérült és Iniestának muszáj középen maradnia, Messi, Villa kénytelenek végigtolni a meccseket, kiegészülve Bojannal. Senki nem kaphat pihenőt a kulcsemberek közül, csereként meg Jeffren fut pályára vagy egy ifi a támadósorba. Vérszegény.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.28. 10:02:06

Nekem is eszembe jutott ez, Cruyff szavaira csak felfigyel Pep is és akkor nem fogja görcsösen erőltetni Messi játékát. Mondjuk amúgy sem lett volna szerintem kezdő, de így még talán csereként se számít rá. Viszont ha tényleg jól van, akkor 5-10 percet kaphat. Ha választani kéne, akkor én várnék a Mallorca elleni meccsig.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése