Ede72 írta:
már bocs de a Barcában ez k..kevés egy csatártól, hogy fut szalad, még ha felrúgják is...erre ott van mondjuk Mascherano
elég szégyenletes hogy a csapatunk 9-es játékosáról ez a legfőbb pozitívum, hogy felkel ha felrúgják...már bocs
a gólpassz meg egy alibi pasz volt, amit aMaxvel szépen megoldott, valljuk be nem egy Xavi féle lézerpasszról beszélünk. Nem?
Alibipassz? tudod hogy mit jelent az? Pl az amit Keita csinál. Ahányszor megkapja hátra adja. Még 1 olyan passzt nem láttam tőle ami segítette volna a támadást. Na ez az alibi.
A gólpassza szerintem egyértelműen nem ebbe a kategóriába sorolható.
Amúgy jól mondta itt a kolléga, ha nincs középpálya akkor a fene megette az egészet. (Pl ugye Messi a VB-n) Senki ne várja, hogy a 2 méteres 95-100 kilós védőkből egyszerre 3at verjen át.
És ha már ott vagyunk, hogy nem Barca szint, meg ez kevés itt, akkor ennyi erővel ugyan ezt elmondhatjuk Villáról is. Ha jól tudom az utóbbi időben kb ugyanannyi gólt rúgtak. Csak az a különbség, hogy Villa "kicsit" többe került.
Ezzel most nem Villát akarom bántani, csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy Bojan sem teljesen reménytelen. Tavaly amikor a szezon végefele rúgta a fontosabbnál fontosabb gólokat akkor nem jött senki h nem Barca szint.
Éppen ezért én továbbra is bízok mint Bojanban, mint Villában, előbb-utóbb csak jönnek a gólok.
Szerk:
Egy baráti jótanács: ha továbbra is 3x olyan gyorsan gyártod a piramisokat mint az egyiptomiak anno, akkor nem sokáig élvezhetjük a társaságodat...