Barça vs. Real - El Clásico
igaza van amúgy,nem kell nézni.
a real idegenbeli meccseinek 80%-a ugyanazon forgatókönyv alapján íródik.
vezetést szerez az ellenfél,majd még van pár ziccere,amivel eldönthetné a meccset,de természetesen kihagyja,aztán jön mindig a 'csodás feltámadás' ronaldo vagy higuain főszereplésével,aztán megy az ünneplés,mintha a bl döntőt nyerték volna meg.
és persze gyakoriak a lesgól/megpattanó/kamutizenegyes közül valamelyik,esetleg kombóban.
csak hogy még jobban felidegesítsem magam.
csakhogy én nem nézem,mert ahogy leírtam,tudom előre mi lesz.
mint a rossz filmekben.
a real idegenbeli meccseinek 80%-a ugyanazon forgatókönyv alapján íródik.
vezetést szerez az ellenfél,majd még van pár ziccere,amivel eldönthetné a meccset,de természetesen kihagyja,aztán jön mindig a 'csodás feltámadás' ronaldo vagy higuain főszereplésével,aztán megy az ünneplés,mintha a bl döntőt nyerték volna meg.
és persze gyakoriak a lesgól/megpattanó/kamutizenegyes közül valamelyik,esetleg kombóban.

csak hogy még jobban felidegesítsem magam.
csakhogy én nem nézem,mert ahogy leírtam,tudom előre mi lesz.
mint a rossz filmekben.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
MAjd az klasszikuson megnézzük ezt a Ronaldo gyereket,nagy csapatok ellen mindig óriási betli,nem volt még nagycsapat ellen egy közepesnek nevezhető produkciója sem.
MAjd Piqué mellett megnézem hogy fog ezekre a "beadásokra" érkezni
MAjd Piqué mellett megnézem hogy fog ezekre a "beadásokra" érkezni

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Andris
- Adminisztrátor
Én viszont tudom h miért töröltem.
Gondold csak át mégegyszer, hogy mit is írtál pontosan, ha nem megy majd rávezetlek.
A ti játékotokról, Marceloéról, és a Herculeséről is leírtam már a véleményem, nem fogjuk meggyőzni egymást úgyse, nem mennék bele bővebben. Örülj hogy jó.

A ti játékotokról, Marceloéról, és a Herculeséről is leírtam már a véleményem, nem fogjuk meggyőzni egymást úgyse, nem mennék bele bővebben. Örülj hogy jó.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
...de rossz kedvem lett.....ennyi mákot....győzelmi kényszerünk van, de ilyenkor megy legjobban a CSAPATNAK.
Na persze, azért csak jó helyen kell lenni, hogy elé pattanjon, nem?csababarca írta:Jah,minden odapattan elé. Egyébként komolyan mondom,olyan szerencséje van,hogy ha hazagurítaná Ikernek,akkor is az ellenfél kapujába vágódna a labda...mindegy,majd elfogy a koksz,aztán szeva...

HALA MADRID
Nagyon visszaesett a Hercules a 2.félidőben, innentől kezdve pedig nincs értelme arról beszélni, h. mi megérdemelt, meg mi nem... A második félidő alapján ennek semmi köze a szerencséhez.Andris írta:Őrület. nincs szerencsénk, baromira nem megérdemelt 3 pont. vagy inkább úgymondom h a herc simán érdemelt x-et.
Persze itt legtöbbek szerint csak mákos gólokkal és mákkal nyerhetnek Ronaldoék..
- haszi
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Az előbbi hszemet nem értem miért törültétek, de mit érdemelt ez a Hercules? 0-t.... s Marcelo pedig egy falábú brazil, aki nem üti a spanyol első osztály szintjét ezt láthattuk ma is... Vicces érveket szoktatok ellene felhozni, de nem magyarázni kéne a bizonyítványt, hanem leülni a tv elé s megnézni, hogy nyomja a zsugát, ma is egyik legjobb volt a pályán...Andris írta:Őrület. nincs szerencsénk, baromira nem megérdemelt 3 pont. vagy inkább úgymondom h a herc simán érdemelt x-et.
- csababarca
Jah,minden odapattan elé. Egyébként komolyan mondom,olyan szerencséje van,hogy ha hazagurítaná Ikernek,akkor is az ellenfél kapujába vágódna a labda...mindegy,majd elfogy a koksz,aztán szeva...
Lui,majd átgondolom rendesen,megnézek pár dolgot,és akkor leírom.
Lui,majd átgondolom rendesen,megnézek pár dolgot,és akkor leírom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2010.10.30. 21:49:34-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lui1698
- Llegenda del Barça
Ez bővebben jöhetne pü-ben.csababarca írta:Egyébként itt van valami a háttérben,valami külső tényező.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Director del Fútbol
Egyébként itt van valami a háttérben,valami külső tényező...de abbahagyom,nem akarok vitát gerjeszteni.[/quote]
valahogy én is így gondolom
valahogy én is így gondolom
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
ööööö gratulálok???csababarca írta:már 1-1nél mondtam,hogy 1-3 lesz.

ezekben mi az óvodás? minden kötekedés nélkül kérdezemilyen óvodás gólokat...
- csababarca
már 1-1nél mondtam,hogy 1-3 lesz.
Egyébként itt van valami a háttérben,valami külső tényező...de abbahagyom,nem akarok vitát gerjeszteni.
Egyébként itt van valami a háttérben,valami külső tényező...de abbahagyom,nem akarok vitát gerjeszteni.
- Andris
- Adminisztrátor
Őrület. nincs szerencsénk, baromira nem megérdemelt 3 pont. vagy inkább úgymondom h a herc simán érdemelt x-et.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Messithebest
- Director del Fútbol
Na ennyi volt,vége......1-3.. 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Akkor ne nézd!Bobán írta:De unom már ezeket az utolsó perces gólokat!
HALA MADRID
1:3
ilyen óvodás gólokat...
De nem nyertük meg. A real szerencsével vagy anélkül,de nyer...hady írta:1:2..![]()
Ha minket is ennyire támogatnának a bírók és ez szerencsével is párosulna minden meccset megnyernénk....
Mi meg kikaptunk a hérculestől...
Egyébként meg les volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.10.30. 21:43:47-kor.
aha egyből két védő jött is be 

"a Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
1:2..
Ha minket is ennyire támogatnának a bírók és ez szerencsével is párosulna minden meccset megnyernénk....

-
- Capitá del Barça
howa más howa menne....Fecooo írta:hát persze, h a végén a kipattanó pont odamegy...