Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösziPerrero írta:gyárilag c gomb ha pc-n tolodLionel85 írta:A Farcry 2 kedvenc lett.
Azonban nem tudom megcsinálni, hogy lehet a fegyveres autóban a vezető ülésből hátrakapaszkodni a fegyverhez. Ki tudja, hogy kell?
Egyik se volt hibás soha, csak az első széria hűtése eléggé gyenge volt. De ha nem 6-7 órát játszol egy nap akkor ez semmissé válik. Nyugodtan vehetsz olyat amilyen szeretnél szerintem.Somaa írta:Sziasztok!
Új Xbox slimet készülök venni és szerintetek lehetséges-e hogy ennél a típusnál is lesznek kezdetleges hibák,mint a régebbi Xboxoknál?
Vagy inkább Elitet vegyek?mert az biztosan nem hibás
itt böngészhetszMQuC írta:Tud valaki viszonylag ujabb játékot PS2-re, amit lehet ketten is nyomatni és nem unjuk meg 5 perc után? Előre is köszi.
De ha olcsóbban akarsz kijönni vele sztem vehetesz egy régebbi verziót is pl 09 v 10, mert már semmit nem fejlesztenek rajta csak az átigazolásokatL.Messi 10 írta:FIFA11, Lehet ketten és játszhattok vele akár egész nap is.MQuC írta:Tud valaki viszonylag ujabb játékot PS2-re, amit lehet ketten is nyomatni és nem unjuk meg 5 perc után? Előre is köszi.
FIFA11, Lehet ketten és játszhattok vele akár egész nap is.MQuC írta:Tud valaki viszonylag ujabb játékot PS2-re, amit lehet ketten is nyomatni és nem unjuk meg 5 perc után? Előre is köszi.
hogy sikerült?Victor_Valdes írta:Igen, én is a crack-re gyanakodtam. De mégsem... sp3-ra meg nem igazán akarok frissíteni, de bepróbálom.
csakaszánándreász!!!
szerk.: működik.
megpróbálhatod frissíteni sp3-ra,de az már tényleg a végső ötlet(ami nem hiszem,hogy megoldaná,mert előbb volt a san andreas és utána az sp3) a google-ba sem találtam semmi használhatót. nekem am tipikus crack hibának tűnik,de ezek szerint mégsemVictor_Valdes írta: ...ez most engem is felb.asz, mert elképzelésem sincs, hogy mi lehet a gondja.
sp2-es xp, eddig simán ment minden telepítésnél. Nem vágom...
...daffy írta:ötletem sincs. (a vice city is nagyon jó játékVictor_Valdes írta:és ha nem segít?)
ötletem sincs. (a vice city is nagyon jó játékVictor_Valdes írta:és ha nem segít?
köszi, megpróbálom.daffy írta:íííjnyeVictor_Valdes írta:xp.akkor másik crack+patch
crack akár innen,patch meg google..
win 7? kompatibilitás probléma? jobb klikk,tulajdonságok,kompatibilitás xp-re állítás?!Victor_Valdes írta:az anyázás már a telepítésnél elkezdődött, mert krekkelem indítom a játékot, és kidob hibaüzenettel. tippek? a crack jó, mert eddig is ezt használtam.
oltári játékVictor_Valdes írta:Elővettem egyik régi nagy játékom, a San Andreast, még csak most telepíti, de előre látom, hogy rengeteg anyázással teli órám lesz az őszi szünetbe, amikor rákockulok...![]()