Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Biztos megízlett neiki a bajor sör, s ezzel ddoppingol...eddig is voltak helyzetei de 90%ban a leggyengébben tudta megoldani, most meg sikerül!A Stuttgartban is ilyeen volt, 16oson belül mindent bevágott befejelt bepattant róla!Barca_10 írta:De Gomez mitől indult így be?Előző szezonban szinte semmit sem mutatott,most pedig egy újabb mesterhármas.Bob_Marley írta:+Pepevel is kezet foghatnak...Gomez közben mégegy 0-3 a Bayernek...grrrrrrrr
De Gomez mitől indult így be?Előző szezonban szinte semmit sem mutatott,most pedig egy újabb mesterhármas.Bob_Marley írta:+Pepevel is kezet foghatnak...Gomez közben mégegy 0-3 a Bayernek...grrrrrrrr
Ezúttal tényleg nem álltak vissza kontrára, vagy nem teljesen. Persze az is igaz, hogy nyilván érzik ők belülről, hogy nem nagyon kell tartaniuk a Milantól. Eléggé takaréglángon ég a Madrid eddig.bali15 írta:Szerintem semmi baj sincsen a Real játékával. Végre meglátszik az edző keze munkája a csapaton. Hogy defenzív volna? Nemnagyon
+Pepevel is kezet foghatnak...Gomez közben mégegy 0-3 a Bayernek...grrrrrrrrBarca_10 írta:Inzaghiiiiiiiiii!Casillas mekkora hiba!
Szerintem semmi baj sincsen a Real játékával. Végre meglátszik az edző keze munkája a csapaton. Hogy defenzív volna? Nemnagyonnyomathatja a takony fociját... Laughing
Azért akármennyire is rivális csapat, azért az ilyet hanyagolhatnánk...Dawe írta:Nah...vezet a f*sszopó csicska real magdi!
Srna szabad oldalról Chigrinsky megelőzte emberét megfejelte, de megpattant!Sztem nmegkapja DimitrijLeomessi14 írta:Nem a ZSENINEK adtak a goltbence-barca írta:Chigirinsky () gólt lőtt az Arsenalnak 1-1
legalabis livescore szerint nem.