Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem én ajánlottam fel ezt tétnek. Amit én ajánlottam az sem volt kisebb tét. Ennyi. Szerintem nem kell ezen lovagolni.Teljesen mind1 mert les volt mind1 honnan nézzük és a Real a 94.-ik percben egyenlített ezért zsírosdeszka megkapta a rangját.
Kész le van zárva Very Happy
Materazzi már jóval José előtt az Interben volt.szieszta írta: Viszont azt ugye tudjuk az ominózus ölelés óta, hogy materazzi mennyire szerette Murinhot. meghát most is végülis miatta ment oda.
Én is emlékszem a meccsre, bár senkinek sem szurkoltam. Nem szeretem se a franciákat se az olaszokat.messideco írta:Váltsunk témát:D
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ke-2051438
Nem hiszem, hogy kibékültek volna. Materazzit nem olyannak ismerem, aki beadná a derekát, és Zidane is a maga igazát hangoztatta végig.
Valamelyik madridi újságíró unatkozott...
ezt elismerem.LG írta: Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, h valóban botrányos volt a játékvezetés, messze nem ez volt az egyetlen tévedése. Jogos a kritika madridi részről.
Azért az igazsághoz az is hozzá tartozik, h valóban botrányos volt a játékvezetés, messze nem ez volt az egyetlen tévedése. Jogos a kritika madridi részről.csababarca írta:Ahogy olvastam tegnap a fórumot,meg az ellen fórumát,azt hittem hogy valami embertelen 5-10 méteres lest engedtek el![]()
MA megnéztem a videót,és először nem hittem el,hogy ezért kell többek közt kiírni a madridista főoldalára a hírhez,hogy botrányos játékvezetés.Ennél valami durvább lesre számítottam,de mindegy. Elnézte a partjelző,de mi tudjuk tavasz óta,hogy ilyen bizony van. Ugye Milito gólja se kis lesről született.
Van ott valami a San Siro oldalvonalán,amitől behülyülnek a partjelző. Lehet nem a szokásos fehér anyaggal van felhúzva a vonal,hanem valami spécibb a cucc?!
Teljesen mind1 mert les volt mind1 honnan nézzük és a Real a 94.-ik percben egyenlített ezért zsírosdeszka megkapta a rangját.sjd írta:Ahol a partjelző állt, onnan pont vonalnak tűnt. A hiba az, h nem állt vonalban.mcfly_ írta: és a partjelző nézi ez a legidegesítőbb nézi látja és nem inti be..
Egyébként a kép sem mérvadó, ezen Gattuso még csak lendíti a lábát, a tényleges les ki tudja mennyi volt...
Ahol a partjelző állt, onnan pont vonalnak tűnt. A hiba az, h nem állt vonalban.mcfly_ írta: és a partjelző nézi ez a legidegesítőbb nézi látja és nem inti be..
20 centinél több, de két méternél kevesebb. A fű csíkozása jó viszonyítási alapot adhat. Inzaghi pár centivel van a csíkon túl, míg alulról a 2. játékos olyan fél méterre a csíktól. Ettől függetlenül a les az les, ha két centis, ha 10 méteres akkor is.mcfly_ írta:http://www.as.com/prom/201011/pro_photo1288820873.jpg
ott felül van inzaghi, őt nézd neki megy a labda nem középen ibrának. ha az neked 15-20 centi akkor..![]()
![]()
és a partjelző nézi ez a legidegesítőbb nézi látja és nem inti be..
2 méteres lesgól? Én nem láttam a meccset, csak a gólokat, de az inkább volt 15-20 centi, mint 2 MÉTER.mcfly_ írta:figyelj, töltsd le a meccset és nézd meg, ha nem hiszed el.A meccset nem láttam, de az feltűnt a felsorolásodnál, hogy csak azokat írtad, amikor a madrid kárára tévedett.![]()
a milan kárára egy tévedés írható fel mégpedig mikor xabi keményen szabálytalankodott félpályán bíró már fújta volna le, de előnyszabályt ítélt és végül elmaradt a lap. semmi másra nem emlékszem.
de mikor egy 2 méteres lesgólt megadnak, amikor a partjelzőtől 3 méterre van inzaghi..ennél nagyobb bírói tévedés nem kell..
figyelj, töltsd le a meccset és nézd meg, ha nem hiszed el.A meccset nem láttam, de az feltűnt a felsorolásodnál, hogy csak azokat írtad, amikor a madrid kárára tévedett.
A meccset nem láttam, de az feltűnt a felsorolásodnál, hogy csak azokat írtad, amikor a madrid kárára tévedett. Márpedig ha a bíró csak szerencsétlenkedik, akkor biztos mind a 2 fél kárára tett vmit. (igaz van rá ellenpélda is: Madrid - Osasuna, hogy messzebb ne menjek)mcfly_ írta: mondjuk howard webb egy takony volt. 2 méteres lesgólt megad, ibrahimovic 3x csúszott tisztán lábra, inzaghi csak úgy semmiből földhözbassza xabit, abate sárgával a zsebében visszahúzta a vonal mellett elfutó játékost és még sorolhatnám..
annál az esetnél a nyálverés inkább a 16osunkon belül történt Drogba-műsornak és a kezezéseknek szóltmes_que_un_club_ írta:(by the way, ellenkező esetben ti is a nyálatokat vernétek, meg a komplett uefa lefizetésével vádolnátok meg a Barcát, ahogyan ezt Ini Chelseanek lőtt 90+x. perces gólja után sokfelé olvasni lehetett)
Meg a másodikon a 4. percben.Mikaos írta:Igen. Hogy jogtalanul állítsák ki tőlünk Abidalt az első félidőbenVictor_Valdes írta:Tudom nem szép kiemelni egy részt, de meg kell kérdeznem: a chelsea elleni meccsen meg mi fizettük le a bírót ugye?![]()
Meg azért is, hogy az első meccsen ne adjanak meg nekünk egy jogos 11-est.
Ne már...annyira bírom, h vannak akik mindig mindent ki akarnak magyarázni. Ez nem könnyű dolog, de mindenképp könnyebb, mint elismerni, h jobb az ellenfél.Mikaos írta:Igen. Hogy jogtalanul állítsák ki tőlünk Abidalt az első félidőbenVictor_Valdes írta:Tudom nem szép kiemelni egy részt, de meg kell kérdeznem: a chelsea elleni meccsen meg mi fizettük le a bírót ugye?![]()
Meg azért is, hogy az első meccsen ne adjanak meg nekünk egy jogos 11-est.
Igen. Hogy jogtalanul állítsák ki tőlünk Abidalt az első félidőbenVictor_Valdes írta:Tudom nem szép kiemelni egy részt, de meg kell kérdeznem: a chelsea elleni meccsen meg mi fizettük le a bírót ugye?![]()
Tudom nem szép kiemelni egy részt, de meg kell kérdeznem: a chelsea elleni meccsen meg mi fizettük le a bírót ugye?BarcaBaku írta:Ez teljesen oké csak tény h Busi-nál meg is volt a szándék Motta részéről arról nem is beszélve h az odavágón Mourinho haverjai voltak a bírók azt megadtak 2 lesgólt is..!Arról meg pláne nem beszélve h így ios sikerült őket kivernünk csak hát ez a bíró is hülye volt a 2.gólnál..!Busquets-nek is vannak jelenetei de az esetek 80%-ába tényleg rúgást kap.Én eleve eltiltanám a színészkedőket is (pl.Busi nem játszhatott volna a döntőn)de én kapásból ki is állítanám azokat akik csak arra mennek h faragják a másikat..!Ezt kéne megszűntetni és akkor nemcsak egy képmutatás lenne a "Respect" szó..palesz77 írta:Csak hogy ne vigyük túlzásba CR agyoncikizését... Persze, nem szép amit csinált, dehát mi is láthatunk ilyeneket néha saját pályán, és akkor azért ekkora drámai kirohanásokat nem olvastam érdekes - volt pár kivétel, de azért az se volt ilyen mértékű...
u.i.: Amúgy tényleg undorító, ilyenkor utólagos eltiltást vezetnék be a nagy szimulálóknál - igen, Businál is adtam volna. Szerintem pár meccs kihagyás után nem lenne ennyi primadonna a pályákon...