Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Csak érdekességképpen mondom hogy bármilyen sz@r is volt a játékvezetés eddig valaha is, egyszer sem szólt be érte. És a Barcával is nagyon minimálba foglalkozik, az aktuális ellenfeleknek sem szokott beszólogatni. Ez alól kivétel a Milan meg Allegri.Pep is egy külön kategória,őt sem szívlelem egyébként annyira,de ő legalább tiszteletben tartja az ellen játékosait,klubéletét,szurkolóit.
Ez meg nem mondható el a portugálról,mert ott rúg bele bárkibe,ahol csak tud.
folytatomsjd írta:Megalkottam képregényben:szieszta írta:De egy cr - alves beszélgetést meghallgatnék

zsuni írta:én ugyanezt visszafele váromMár várom,hányszor fetreng meg a pályán minden ok nélkül![]()
drámakirálynők rulz
én ugyanezt visszafele váromMár várom,hányszor fetreng meg a pályán minden ok nélkül
Azért az Alves-Busquets párost se kell félteni ha fel kell venni vele a versenytcsababarca írta: Már várom,hányszor fetreng meg a pályán minden ok nélkül![]()
sjd írta:
Megalkottam képregényben:
Megalkottam képregényben:szieszta írta:De egy cr - alves beszélgetést meghallgatnék

Valószínűleg. Meg szerintem Ramossal sem lenne gond, ezek a VB-n jól összehaverkodtak. De egy cr - alves beszélgetést meghallgatnéksjd írta:Kicsit úgy érzem ezek a játékosok már kikoptak a Realból, bár Casillas-szal vagy Xabi-val szerintem le fognak bratyizni a mieinkszieszta írta: - ha a játék végén tisztelettudóan viselkednének egymással (mint pl. a Raul - Puyol ölelkezés, beszélgetés, együtt lesétálás...az nagyon tetszett)
(de pl . egy Ronaldinho-R. Carlost nehezen tudok elképzelni mondjuk Messivel és Higuainnal kapcsolatban)
Kicsit úgy érzem ezek a játékosok már kikoptak a Realból, bár Casillas-szal vagy Xabi-val szerintem le fognak bratyizni a mieinkszieszta írta: - ha a játék végén tisztelettudóan viselkednének egymással (mint pl. a Raul - Puyol ölelkezés, beszélgetés, együtt lesétálás...az nagyon tetszett)
Hát...lássuk csak...jó a kérdés nagyon.sjd írta:Na de ennyit az álmodozásról, viszont ha már így feldobtam a témát, nektek mi esne jól egy Madrid győzelemben leginkább?
3pont, és a tudat hogy végre nyertek egy classicotNa de ennyit az álmodozásról, viszont ha már így feldobtam a témát, nektek mi esne jól egy Madrid győzelemben leginkább?
Az is nagyon feldobná a dolgot, hogy 3 év óta most a legnagyobb a készülődés a Madrid győzelemre, így egy esetleges Barca-siker még édesebb lenne.szieszta írta: Azt is feltételezem, ha kikapunk a classicon (zsíros fogadsz rá?) lesz itt hatalmas örömmámor, de úgy látom, hogy már nem is a real miatt, hanem miatta és cr miatt.
Egyetértek. Nekem is voltak vitáim Pep-védőkkel.LG írta: Azért hozzá teszem, h sokan voltak/vannak így Peppel is. Itt a fórumon sokan voltak a 6 kupás idény után, akik Pep minden mozzanatában a zsenialitást látták, vagy próbálták belemagyarázni. Azóta azért már feltűnt pár embernek, h talán nem is akkora zseni, de sokan vannak, akik még mindig, minden húzását úgy akarják bemagyarázni, h az mennyire jó.
Ez igaz, de ez még változhat könnyen. Mourinho még fiatal edző, és ha ilyen iramba nyeri a címeket, akkor lehet, h nem lesz olyan edző már, akit egy lapon lehet említeni vele, kicsinyes húzások ide v. oda.ozsimiki írta:
Vannak olyan edző legendák,akik az ilyen kicsinyes cuccok -Josenál legyen egyenlő ez a pszichológiai hadviseléssel- NÉLKÜL tudnak eredményeket elérni,és közben még őket és a csapatukat se utálják meg.
Azért hozzá teszem, h sokan voltak/vannak így Peppel is. Itt a fórumon sokan voltak a 6 kupás idény után, akik Pep minden mozzanatában a zsenialitást látták, vagy próbálták belemagyarázni. Azóta azért már feltűnt pár embernek, h talán nem is akkora zseni, de sokan vannak, akik még mindig, minden húzását úgy akarják bemagyarázni, h az mennyire jó.csababarca írta:Én ezt is tudom.
És ezzel nem Mourinhot bántom.
Hanem inkább a szurkolókról írtam ezt a véleményt,hogy mourinho bármit csinál,az szép és jó. Kíváncsi vagyok meddig lesz ez így.

Maradjunk már a zsírosdeszkánál inkább. Kicsit hosszú, de a zsírosról az jut eszembe, hogy dagadt vagyok, pedig ez nincs igazán így...Azt is feltételezem, ha kikapunk a classicon (zsíros fogadsz rá? Very Happy) lesz itt hatalmas örömmámor, de úgy látom, hogy már nem is a real miatt, hanem miatta és cr miatt. Talán ők vannak útálva itt legjobban (vagyis egyre jobban), nem is maga a real. Ez is érdekes. De lehet hogy rosszul látom.

Egyszerű, az ember azokkal foglalkozik sokat,akiket szeret,és akiket utálszieszta írta: Mindenesetre a mondandód 95%-ával teljesen egyetértek, csak az nem tiszta, ha sokadszorra mondod, hogy mit nem bírtok murinhoban, akkor miért kell minden nap vele foglalkozni itt valakiknek. Főleg ha nem is érint benneteket a mérkőzés.

szieszta írta: Azt is feltételezem, ha kikapunk a classicon (zsíros fogadsz rá?) lesz itt hatalmas örömmámor, de úgy látom, hogy már nem is a real miatt, hanem miatta és cr miatt. Talán ők vannak útálva itt legjobban (vagyis egyre jobban), nem is maga a real.

Csak még egy utolsó dolog. Szerintem az ember a tulajdonságait nem tudja hosszútávon takargatni. Ő ilyen. Szerintem sok mindent direkt csinál, de az is lehet, hogy nem. Talán a felesége tudná megmondani, hogy milyen valójában. 50 év múlva a kutyát nem fogja érdekelni, hogy milyen volt, "csak" egy név lesz a futball történelemkönyvében. Az viszont biztos, hogy színes egyénisége a focinak, nélküle nem lenne ilyen érdekes az európai futball. Beszédtémát szolgáltat, lehet vitatkozni rajta. Ezért érdekes. Egy különc, de az eredményei őt igazolják. Egyébként a magánéletben úgy tudom, hogy mintaférj, példás apa. Nincsenek MAGÁNÉLETI afférjai. Én például sokkal jobban utálom azokat a focistákat, akik nős létükre kurvától kurváig járnak.Szóval szntem volt/van/lesz rá példa bőven,h ilyen húzások nélkül is lehet valaki hosszú távon sikeres,és le tudja venni a játékosairól a terhet.
Szóval a módszereit fel foghatjátok úgy,h Ő nem akar bántani senkit,csak a csapatát védi, de az nem véletlen,hogy mégse így jön le. Illetve a saját hiányossága ha máshogy nem tudna sikereket elérni a csapataival.