Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ebben lehet vmi. A madrid egy tragikus szezon után volt, ráadásul a BL-ban már évek óta nem tudtak semmit felmutatni, és már mindenképp eredményeket akartak. Ezért jött vissza Perez, és ezért erősítették meg nagyon a csapatot. De hiába volt erős a játékoskeret, még is nehéz volt belőle egy jól működő csapatot gyúrni, Pellegrininek nem is sikerült. Bár a nagyon gyenge színvonalú bajnokságba szépen hozták a meccseket, az igen komoly erőpróbákon (Milan, Barca, Lyon) csődöt mondtak.messideco írta:Hát kíváncsi leszek a chilei mesterre. Szerintem az volt a baja, hogy a Realnál nem tudott a sztárokkal együttműködni. Sok edzőnél megtörténik az ilyen...
Köszönöm!#Neymar# írta:Tocy írta:A 12 CR-gólból mennyi volt büntető? Semmi, rosszindulat, csak kérdezem.
Tocy írta:A 12 CR-gólból mennyi volt büntető? Semmi, rosszindulat, csak kérdezem.
Ez jó döntés szerintem.A Villarrealnál is jó csapatot hozott össze itt is menni fog neki.
Igen, ez abszolút így van. De, amiben bizakodhatunk, h ellenünk még sosem fickándozott, és remélem meg is tartja majd ezt a jó szokását.kristop írta:ha jól tudom csak tizenegy gólja van cének, a spanyol szövetség pepének adta azt a gólt, ami megpattant rajta, nyilván mert egyébként nem ment volna be.
amúgy az a hihetetlen benne, hogy kigyúrta magát brutál erősre, de mégis megmaradt gyorsnak is. egyszerűen a spanyol védőknél gyorsabb is, erősebb is, nincs sok esélyük ellene. ha egy az egyben megy valakire nem kell kibillentenie, eltolja mellette, heló. emellett beletud rúgni olyan erőset a labdába, mint ibra. az nem baj, hogy helyezni, célozni nem tud, mert tíz lövésből egy csak eltalálja a kaput. hameg nem, mert mostanában ez a jellemző rá, akkor a centerezésekre is ő ér oda először. na, szóval, nagyon fickándozik most.
Ez egy tökéletes példa volt. Quaresma nem csak a cseleivel, de az "egyedi" lövőtechnikájával, gólérzékenységével is kitűnt régebben!.........a Portóban. Hihetetlen, hogy egy nagy csapatban se tudott igazán kibontakozni, pedig megfordult néhány helyen, köztük ugyebár nálunk is. (sajnáltam, hogy így elkallódott...)LG írta: Sztem hatalmasat változott, és fejlődött azóta, mióta anno bemutatkozott a mu-ban. Akkoriban egy volt még csak a sok biciklicselezős gyerekből, de aztán kinőtte magát ebből. Pl. honfitársának Quaresmának ez nem sikerült, meg még sok más játékosnak sem.
LG írta: Ez igaz, de sztem ha ez bejön neki elég nagy százalékban, akkor felesleges próbálkoznia technikás lövéssel. Amúgy sem az okos megoldásairól híres Ronaldo, inkább fizikai képességeit tudja nagyon jól kihasználni, a lövőerejét, gyorsaságát, magasságát, emelkedését. Sztem hatalmasat változott, és fejlődött azóta, mióta anno bemutatkozott a mu-ban. Akkoriban egy volt még csak a sok biciklicselezős gyerekből, de aztán kinőtte magát ebből. Pl. honfitársának Quaresmának ez nem sikerült, meg még sok más játékosnak sem.
Ez igaz, de sztem ha ez bejön neki elég nagy százalékban, akkor felesleges próbálkoznia technikás lövéssel. Amúgy sem az okos megoldásairól híres Ronaldo, inkább fizikai képességeit tudja nagyon jól kihasználni, a lövőerejét, gyorsaságát, magasságát, emelkedését. Sztem hatalmasat változott, és fejlődött azóta, mióta anno bemutatkozott a mu-ban. Akkoriban egy volt még csak a sok biciklicselezős gyerekből, de aztán kinőtte magát ebből. Pl. honfitársának Quaresmának ez nem sikerült, meg még sok más játékosnak sem.csababarca írta:Mikaos írta: A sok szabadrúgásgól azért megteszi a hatását![]()
Az a baj, hogy CR-nél a 25 méteren belüli szabadrúgás felér majdnem egy 11-essel . Egyébként gyanítom, ő maga sem tudja, hogy hova száll a labda, amit lő, de ez végül is nem baj...mert a kapus sem tudja.
Én is így gondolom. A kaput beméri,ha kaput talál,akkor gól,mert úgy picsán tudja rúgni a labdát,hogy csak naTőle még nagyon ilyen becsavarom technikásan dolgot nem láttam.(szabadrúgásból)
Igen. Én emelem a kalapomat előtte, bár ezt tudtam róla, h rendkívül gólerős mindig is. Neki is az volt a nagy baja, h sérülékeny volt, különben nagyon nagy játékos lehetett volna, bár így sem kicsiAzért Trezeguet sem marad le. Nem élvezem a búráját, de lövöget ő is gólokat...
Mikaos írta: A sok szabadrúgásgól azért megteszi a hatását![]()
Az a baj, hogy CR-nél a 25 méteren belüli szabadrúgás felér majdnem egy 11-essel . Egyébként gyanítom, ő maga sem tudja, hogy hova száll a labda, amit lő, de ez végül is nem baj...mert a kapus sem tudja.
A sok szabadrúgásgól azért megteszi a hatásátab1daL írta:Ronaldo 12
Messi 7
Rossi 6
Llorente 6
Nilmar 5
Trezeguet 5
Higauin 5
4 gólosok: Valdez, Villa, Gabilondo, és Diego Castro
A legtöbb szélső nem passzol a kapuba fél méterről középről átlag egyet / bajnoki. Javítsatok ki ha tévedek, de a góljai 80%a olyan amit casillas is úgy fejezne be.LG írta: Akármennyire nem szeretem Ronaldot, le a kalappal előtte. A legtöbb szélső örülhet, h egy szezonban lő 12-t, nem egy negyed szezon alatt.![]()
Persze Messire is igaz ez. Ők ketten az elmúlt évek leggólerősebb játékosai, pedig egyik sem befejező csatár.
LG írta: Akármennyire nem szeretem Ronaldot, le a kalappal előtte. A legtöbb szélső örülhet, h egy szezonban lő 12-t, nem egy negyed szezon alatt.![]()
Persze Messire is igaz ez. Ők ketten az elmúlt évek leggólerősebb játékosai, pedig egyik sem befejező csatár.
Akármennyire nem szeretem Ronaldot, le a kalappal előtte. A legtöbb szélső örülhet, h egy szezonban lő 12-t, nem egy negyed szezon alatt.ab1daL írta:Ronaldo 12gygerike írta:Valaki a góllövő listáról nem tudna tájékoztatást adni ? előre is köszi
Messi 7
Rossi 6
Llorente 6
Nilmar 5
Trezeguet 5
Higauin 5
4 gólosok: Valdez, Villa, Gabilondo, és Diego Castro
Ronaldo 12gygerike írta:Valaki a góllövő listáról nem tudna tájékoztatást adni ? előre is köszi