Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
12. számoltam...Messithebest írta:Ez már hanyadik les?
Jogos meglátás, de Busquets is nagyon okos leadogatja a labdákat moldalra!Hála istennek, hogy 2 ilyen játékos van a csapatban, s akkor még Keita is ott van!Van választék bővenEde72 írta:nem tudom ti hogy látjátok, de Mascherano passzai, hosszú ívelései mind tökéletesek...ellentétben pl Busi hosszú passzaival, amiből rendszerint az ellenfél kontrázik
Mire utána néztem leírtadab1daL írta:Mármint a félreértés elkerülése érdekében: igen, a Villareal nem játszhat a sárga miatt Piqué, de utána, nem egyből Clásico lesz, hanem egy Almeria elleni meccs.Bob_Marley írta:Ha az Almería jön akkor nem vészes!De tényleg kár ezért a sárgáért, félpályánál felugrás közben kezezés, hát nem tudom!Meg Pique nem is faultotl sokat odáig, de hát a spanyoloknál össze vissza van a fújás
Nekem úgy is jólui1698 írta:Messi kettőt ér, úgyhogy trió.Bree írta:Szerintem a Messi-Villa duó a jövőben is sok boldogságot fog nekünk okozni!
Messi kettőt ér, úgyhogy trió.Bree írta:Szerintem a Messi-Villa duó a jövőben is sok boldogságot fog nekünk okozni!
Mármint a félreértés elkerülése érdekében: igen, a Villareal nem játszhat a sárga miatt Piqué, de utána, nem egyből Clásico lesz, hanem egy Almeria elleni meccs.Bob_Marley írta:Ha az Almería jön akkor nem vészes!De tényleg kár ezért a sárgáért, félpályánál felugrás közben kezezés, hát nem tudom!Meg Pique nem is faultotl sokat odáig, de hát a spanyoloknál össze vissza van a fújás
Almeria ellen.Fecooo írta:most akkor döntsd el, h melyik a jobb: Villareal ellen nem játszani, vagy esetleg a Madrid ellen...Ede72 írta:idióta bíró...miért kapott Pique sárgát?? nem játszhat a Villareal ellen...vazze
Mindkettő nagyon fontos meccs!Villareal igazi mumus kis csapatFecooo írta:most akkor döntsd el, h melyik a jobb: Villareal ellen nem játszani, vagy esetleg a Madrid ellen...Ede72 írta:idióta bíró...miért kapott Pique sárgát?? nem játszhat a Villareal ellen...vazze