Élő közvetítések
Miért nem a zöld mez van a csapaton?
Kéne a harmadik és lezárnánk a meccset !
Lehetne cserélni..
Lehetne cserélni..
12. számoltam...Messithebest írta:Ez már hanyadik les?
- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez már hanyadik les? 

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jogos meglátás, de Busquets is nagyon okos leadogatja a labdákat moldalra!Hála istennek, hogy 2 ilyen játékos van a csapatban, s akkor még Keita is ott van!Van választék bővenEde72 írta:nem tudom ti hogy látjátok, de Mascherano passzai, hosszú ívelései mind tökéletesek...ellentétben pl Busi hosszú passzaival, amiből rendszerint az ellenfél kontrázik
- Messithebest
- Director del Fútbol
Uhh egy elég jó lövést Valdés simán fogta! Ez szép volt!

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
nem tudom ti hogy látjátok, de Mascherano passzai, hosszú ívelései mind tökéletesek...ellentétben pl Busi hosszú passzaival, amiből rendszerint az ellenfél kontrázik 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha azt nézzük, hogy rövid a pad, akkor egyértelmű, hogy vissza kell kapcsolni, tartani a labdát, s hagyni, hogy lemenjen a 90 perc!Ha ezer fokon akarunk égni minden meccsen, elfogy a szufla a végére....Pep idén ezt jól csinálja, hogy nem hajszolja a fiúkat!3 pont úgy néz ki megvan, mi kell még???10ik forduló
- Kardi
- Capitá del Barça
Ezt a meccset már behúztuk, és úgy érzem jönni fog a tavalyi szokás, hogy leállunk a második félidőre és már csak hátul fogjuk eldugni a lasztit. Első félidei játék szép volt az első 10percet leszámítva. 0-2 várjuk a második félidőt, remélem gálázni akarunk! 

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mire utána néztem leírtadab1daL írta:Mármint a félreértés elkerülése érdekében: igen, a Villareal nem játszhat a sárga miatt Piqué, de utána, nem egyből Clásico lesz, hanem egy Almeria elleni meccs.Bob_Marley írta:Ha az Almería jön akkor nem vészes!De tényleg kár ezért a sárgáért, félpályánál felugrás közben kezezés, hát nem tudom!Meg Pique nem is faultotl sokat odáig, de hát a spanyoloknál össze vissza van a fújás

Nov 13 21:00 GMT Barcelona v Villarreal Camp Nou
Nov 21 16:00 GMT Almeria v Barcelona Juegos Mediterráneos
Nekem úgy is jólui1698 írta:Messi kettőt ér, úgyhogy trió.Bree írta:Szerintem a Messi-Villa duó a jövőben is sok boldogságot fog nekünk okozni!

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Úgy játszunk jól hogy ez közel sem a maximum!
Ennyi bőven elég ma este úgy néz ki. Nem igazán látom hogy a Getafe mit is akar 0-2-nél. Na de ez a ző bajuk, még rúgjunk vagy 2-őt és kész!
Meglátások: Villa járhatna akár 3-nál is, ha berúgja a két ziccerét. Úgy érzem hogy minden klappol nála, kivéve a helyzetkihasználás.
Továbbra is rendkívül bosszant amikor Alves felnéz majd belerúgja az előtt álló védőbe, vagy elrúgja a fenébe. Ezt leszámítva egyébként remekül játszik!
Pedrotól többet várok, Mascherano pedig majd tökéletes meccset játszik eddig.
Bojant mindenképp bevetném a 2.félidőben!

Meglátások: Villa járhatna akár 3-nál is, ha berúgja a két ziccerét. Úgy érzem hogy minden klappol nála, kivéve a helyzetkihasználás.
Továbbra is rendkívül bosszant amikor Alves felnéz majd belerúgja az előtt álló védőbe, vagy elrúgja a fenébe. Ezt leszámítva egyébként remekül játszik!
Pedrotól többet várok, Mascherano pedig majd tökéletes meccset játszik eddig.
Bojant mindenképp bevetném a 2.félidőben!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Azért még bánom,hogy nem tudta belőni a ziccerét Villa,mikor lábonlőtte Codinát,de utána hasonló helyzetet pazarul megoldotta. 

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Az előbb kifelejtettem Daniel Alvest, elnézést kérek miatta, ma valóban elég jól játszik, szerintem még gólt is rúgatnak vele Messiék ott elöl. Beadások még mindig nem mennek, de annyira már nem kilátástalan a helyzet.
Hajrá Dani, így tovább! Ha CR is ennyit tud majd csinálni, mint Mané, fél siker. 

- lui1698
- Llegenda del Barça
Messi kettőt ér, úgyhogy trió.Bree írta:Szerintem a Messi-Villa duó a jövőben is sok boldogságot fog nekünk okozni!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Mármint a félreértés elkerülése érdekében: igen, a Villareal nem játszhat a sárga miatt Piqué, de utána, nem egyből Clásico lesz, hanem egy Almeria elleni meccs.Bob_Marley írta:Ha az Almería jön akkor nem vészes!De tényleg kár ezért a sárgáért, félpályánál felugrás közben kezezés, hát nem tudom!Meg Pique nem is faultotl sokat odáig, de hát a spanyoloknál össze vissza van a fújás
A 2 gól ellenére nagyon pontatlan a játék, Iniesta Xavi és Pique is rengeteget hibáznak,odaajándékozzák a labdákat.
Szerintem a Messi-Villa duó a jövőben is sok boldogságot fog nekünk okozni! 

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Nekem most Mascherano játéka tetszik a legjobban,prímán összeszedi és leosztja a labdákat.Csak így tovább! 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha az Almería jön akkor nem vészes!De tényleg kár ezért a sárgáért, félpályánál felugrás közben kezezés, hát nem tudom!Meg Pique nem is faultotl sokat odáig, de hát a spanyoloknál össze vissza van a fújás 

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Szerintem nem volt unalmas a meccs, bár ha Villa berúgta volna még a ziccereit, még jobb lehetne. Na, de nem leszek telhetetlen 
Masch játéka biztató, ennek örülök. Piqué sárgája kellemetlen...
Így tovább fiúk, még legalább 3 elfér Codina hálójában!

Masch játéka biztató, ennek örülök. Piqué sárgája kellemetlen...
Így tovább fiúk, még legalább 3 elfér Codina hálójában!
A tippem eddig jó úton halad ahogyan a Barca is 
Az első félidő alapján Dani Alves a legjobb. Minden támadásba benne van. Még mindig nem értem miért ad be 170 centis csatároknak..
A következő félidőben egy Pedro-Bojan cserét várok és úgy hogy Villa kihúzódna baloldalra Bojan pedig középre.
Vamos Barca!
Szerk: Nem nagy gond hogy nem játszhat Piqué hisz van 1 Militonk

Az első félidő alapján Dani Alves a legjobb. Minden támadásba benne van. Még mindig nem értem miért ad be 170 centis csatároknak..
A következő félidőben egy Pedro-Bojan cserét várok és úgy hogy Villa kihúzódna baloldalra Bojan pedig középre.
Vamos Barca!
Szerk: Nem nagy gond hogy nem játszhat Piqué hisz van 1 Militonk

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2010.11.07. 19:51:53-kor.
nekem unalmas a meccs, hozzuk rutinból a dolgokat és ennyi. háromnull lesz egy gyenge második félidővel.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Almeria ellen.Fecooo írta:most akkor döntsd el, h melyik a jobb: Villareal ellen nem játszani, vagy esetleg a Madrid ellen...Ede72 írta:idióta bíró...miért kapott Pique sárgát?? nem játszhat a Villareal ellen...vazze

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mindkettő nagyon fontos meccs!Villareal igazi mumus kis csapatFecooo írta:most akkor döntsd el, h melyik a jobb: Villareal ellen nem játszani, vagy esetleg a Madrid ellen...Ede72 írta:idióta bíró...miért kapott Pique sárgát?? nem játszhat a Villareal ellen...vazze