Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meg,sajnos.daffy írta:azt meg kell hagyni,hogy carvalho nagyon nagy igazolás volt
mindenesetre azt is meg kell hagyni, hogy Ujfalusiról ennél szerencsésebben nem is pattanhatott volna, az meg hogy Reyes ellen mit nézett a bíró... na mindegy, ettől még jogosan vezet a Real...daffy írta:azt meg kell hagyni,hogy carvalho nagyon nagy igazolás voltkanty írta:Vezet a Real Carvalho góljával, 12 percig birta az Atletico...
én még mindig azt nem értem, hogy milyen poszton játszott volna nálunk. mert az [auto_cenzúra], hogy jöjjön, mert jó kis játékos, én is bírom, de ha egyszerűen nálunk nincs posztja, akkor megint egy felesleges igazolás lett volna. akkor meg az lett volna a baj.. minek egy tizenötmilliós játékos megint, aki nem válik be?menczel írta:Ebben az Özilben hogy a fityfenébe nem sikerült meglátni a tehetséget nálunk?? Elég elkeserítő.
azt meg kell hagyni,hogy carvalho nagyon nagy igazolás voltkanty írta:Vezet a Real Carvalho góljával, 12 percig birta az Atletico...
ez igaz,de ha valaki nem szól vissza,akkor az illető hiheti,hogy nem csinált rosszat. ezek csak "nevelő" célzatú beszólások.zsírosdeszka írta:Már megint túl sok a nem fórumba illő jelző CR-re. Ha éppen kulturáltan beszélgetünk, valaki mindig bedobja, hogy legyen vita. Nem kell szerintem felülni, meg felvenni a kesztyűt .
Azért azt el kell ismerned, hogy az említett két csapatnak mindig is fontosabb volt a kupa, mint nekünkAndris írta: Jelen esetben ez nem áll, ha emlékszel arra a két kupaidényre, ahol a Sevillával, és az Atleticoval toltuk.
Jelen esetben ez nem áll, ha emlékszel arra a két kupaidényre, ahol a Sevillával, és az Atleticoval toltuk.sjd írta:én azért a kupát kivenném, mert ott lehet h az egyik csapat sz*rik rá a másik nemAndris írta: Na, kicsit kiegészítgettem, Ti jártatok közelebb azért, de tulajdonképp mindkét csapatot sokszor kivégeztük, és sokszor borsot törtek az orrunk alá.
Egyetértek gyerekes, minthogy a semmiből most megint felhozni, hogy cr egy genny, majd okosan reagálni rá, hogy igen az egy genny.Andris írta:...
én azért a kupát kivenném, mert ott lehet h az egyik csapat sz*rik rá a másik nemAndris írta: Na, kicsit kiegészítgettem, Ti jártatok közelebb azért, de tulajdonképp mindkét csapatot sokszor kivégeztük, és sokszor borsot törtek az orrunk alá.
Ezek a videok azért nem érnek sokan, mert itt van pl. 1 pepéről, akiről itt a többség azt harsogja mennyire gyenge játékos.c.ronaldo-ról csak ennyit (ez mindent elmond róla,és azt is hogy milyen játékos) :
http://www.youtube.com/watch?v=0uVzyY_E ... re=related
és ezzel most mi a célod?felician333 írta:c.ronaldo-ról csak ennyit (ez mindent elmond róla,és azt is hogy milyen játékos) :
http://www.youtube.com/watch?v=0uVzyY_E ... re=related
példák: amikor odacsúszik piqué-nek,pedig esélye sincs elérni a labdát.
vagy 0:52-nél piqué leszereli,és mint egy idegbeteg odacsúszik,hogy valami azért sikerüljön már.
ja és persze a műesésekről ne is beszéljünk,mert az már megszokott tőle...
ja és még egy klasszikus :
http://www.youtube.com/watch?v=jdSaPuen ... re=related
lassított felvételen amikor hülyén mosolyog,kedvencem:D:D