Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nekem is feltünt. Mármint hogy mit csináltak a Sevillaval. nem tudom mennyire volt tudatos, de ha az volt, akkor érzésem szerint Pep jobban tette volna ha ellenünk lövi el ezt a töltényét. Biztos, hogy mindenkit meglepett volna, mert úgy még nem játszottak idén.A Barcánál viszont nem tudom mi van. Volt pár meccs amin igencsak gyatrán játszottak, viszont a Sevilla ellen meg parádéztak. Azt tudom, hogy vannak hullámvölgyek meg hullámhegyek, de ez nagy differencia a meccseik között.
bementek a kapufák,ennyizsírosdeszka írta:Hát én merem remélni.Szerintem is így van. Annyira játszanak amennyire kell. Másrészt gondolom megsérűlni, meghúzódni sem akarnak (ez elég gyakori nálunk), így eltökölődnek. Meg kipróbálnak ezt azt.
Ez olyan szermpontból viszont teljesen rossz, hogy nem nagyon látni, legalábbis nekünk nézőknek, hogy ténylegesen mennyit bír a csapat. Ti lesztek az elsők, akinél majd sprintelni kell a 93. percben is (valószínűleg)
Hozzáteszem, nem hiszem, hogy Mou valahogy nem méri fel folyamatosan a teljes kondíciót, hogy legalább kb-re lehessen tdni hol állunk.
De azt is el tudom képzelni, hogy valami olyan összetett edzésterv van kidolgozva, hogy folyamatos a terhelés és csak tavaszra, a BL-re lesz a csapat rendben erőnlátileg, addig meg nem akarják őket még a pályán sem hajszolni...csak ha baj van.
A Barcánál viszont nem tudom mi van. Volt pár meccs amin igencsak gyatrán játszottak, viszont a Sevilla ellen meg parádéztak. Azt tudom, hogy vannak hullámvölgyek meg hullámhegyek, de ez nagy differencia a meccseik között.
Hát én merem remélni.Szerintem is így van. Annyira játszanak amennyire kell. Másrészt gondolom megsérűlni, meghúzódni sem akarnak (ez elég gyakori nálunk), így eltökölődnek. Meg kipróbálnak ezt azt.
Ez olyan szermpontból viszont teljesen rossz, hogy nem nagyon látni, legalábbis nekünk nézőknek, hogy ténylegesen mennyit bír a csapat. Ti lesztek az elsők, akinél majd sprintelni kell a 93. percben is (valószínűleg)
Hozzáteszem, nem hiszem, hogy Mou valahogy nem méri fel folyamatosan a teljes kondíciót, hogy legalább kb-re lehessen tdni hol állunk.
De azt is el tudom képzelni, hogy valami olyan összetett edzésterv van kidolgozva, hogy folyamatos a terhelés és csak tavaszra, a BL-re lesz a csapat rendben erőnlátileg, addig meg nem akarják őket még a pályán sem hajszolni...csak ha baj van.
Szerintem meg direkt csinálják (Mourinho is), hogy hergeljék a közönséget, és még jobban várják a derbit. De egyébként ez minden bajnokságban így van. Mourinho meg szeret célozgatni. Nincs ebben semmi. A meccs végén úgy is megbeszélik majd a dolgokat...„Én mindenre válaszolok, az időbeli határok keretén belül, amit ti kérdeztek. Ha Mourinhónak például nem válaszolok, az azért van, mert nem éri meg”
Szerintem is így van. Annyira játszanak amennyire kell. Másrészt gondolom megsérűlni, meghúzódni sem akarnak (ez elég gyakori nálunk), így eltökölődnek. Meg kipróbálnak ezt azt.Én szerintem az esetek többségében direkt vesznek vissza az iramból és átadják a kezdeményezést az ellenfélnek, ők pedig várhatnak a kontrákra.
Én szerintem az esetek többségében direkt vesznek vissza az iramból és átadják a kezdeményezést az ellenfélnek, ők pedig várhatnak a kontrákra. Mondom ez úgy hogy idén elég kevés Real meccset láttam az eddigi évekhez képest.zsírosdeszka írta:Na most én egy valamit nem tudok. A Real általában gyorsan nekiront az ellenfélnek mostanában, majd visszavesz vagy leereszt. Azt nem tudom, hogy szándékos-e, vagy nem. Ha szándékos akkor nagy baj nincsen. Ha viszont nem...Az biztos, hogy vannak 60 perces játékosok pl.: Özil meg Higuain, akiket cserélni kell ha szándékos, ha nem.Ez szóról szóra igaz. A Real a meccs elejét megnyomja(de azt nagyon!!! Very Happy )
és aztán leereszt mint egy lufi. Én döntetlent jósolok. Igazából nem a kontrataktika nyomja le a Barcát. Agresszív játék labdával és a nélkül=ezt szerintem a Mourinho féle csapatok csinálják a legjobban.
Na most én egy valamit nem tudok. A Real általában gyorsan nekiront az ellenfélnek mostanában, majd visszavesz vagy leereszt. Azt nem tudom, hogy szándékos-e, vagy nem. Ha szándékos akkor nagy baj nincsen. Ha viszont nem...Az biztos, hogy vannak 60 perces játékosok pl.: Özil meg Higuain, akiket cserélni kell ha szándékos, ha nem.Ez szóról szóra igaz. A Real a meccs elejét megnyomja(de azt nagyon!!! Very Happy )
és aztán leereszt mint egy lufi. Én döntetlent jósolok. Igazából nem a kontrataktika nyomja le a Barcát. Agresszív játék labdával és a nélkül=ezt szerintem a Mourinho féle csapatok csinálják a legjobban.
Nem költői voltha nem költői kérdés volt,akkor megválaszolom.
Szerintem is. A Real gyorsan dinamikusan járatja a labdát, veszélyes ez a gyorsan játszuk a kapu elé taktika, de ez tényleg csak akkor működik ha a labda náluk van.Nyilvánc sak akkor tudunk támadni, ha nálunk a labda, Ti pedig akkor nem, ha nincs nálatok. Szóval kiélezett harc lesz talán a legjobban itt.
Semmi, spóroltak ellenetekHétfőn csodálkoztam hogy "csak" 2-0 lett a vége. Az első 10 percben el is lett intézve az Athletico, de akkor mi történt a maradék 80-ban?
ha nem költői kérdés volt,akkor megválaszolom. virágot szedtek a gyöpön...bali 15 írta: Ez szóról szóra igaz. A Real a meccs elejét megnyomja(de azt nagyon!!!)
Hétfőn csodálkoztam hogy "csak" 2-0 lett a vége. Az első 10 percben el is lett intézve az Athletico, de akkor mi történt a maradék 80-ban?
Ez szóról szóra igaz. A Real a meccs elejét megnyomja(de azt nagyon!!!a real szerintem nem tud 90+ percig úgy focizni,mint amivel a mostani meccseket nyeri meg. 20-30perc játék és utána visszaállnak. mesut a 60.percig bírja szuflával,utána le kell hozni,mert kiesnek a szemei. az atletico is ki tudta néha passzolni a védelmet,pedig ott nem xavi-ini osztogat. ha a real szerez vezetést,akkor vért fogtok pisálni a győzelemért,mer akkor 11 ember beáll kontrákra. ha ti szereztek vezetést,akkor sztem sima lesz. én barca győzelmet jósolok,de egy esetleges alves/busi piros lap közbeszólhat.(ez benne van pepe és ramos játékában is). hajtós kis meccs lesz,az tuti,de szerintem a real nem bírja végig egyelőre.(a rutintalanságukról nem is beszélek)
Ronaldo esélytelen, hogy csatárt játszon. Amíg Higuain és Benzema nem sérült addig nem lesz ő csatár. Ha felmenne csatárba akkor képességei többsége kárba veszne. Az a baj, hogy az elmult classicon nem igazán támogatták. Remélem nem a szokásos bicikliket fogja csinálni, mert azt nem fogja egy Barca védő sem bevenni...ronaldo ékként való szerepeltetésével egy óriási erényétől fosztaná meg mourinho. cr tipikus támadó szélső. messi sem az az ék stílusú focista,mégis ontja a gólokat. cr-t sem játszatnám klasszikus csatár pozícióban
a real szerintem nem tud 90+ percig úgy focizni,mint amivel a mostani meccseket nyeri meg. 20-30perc játék és utána visszaállnak. mesut a 60.percig bírja szuflával,utána le kell hozni,mert kiesnek a szemei. az atletico is ki tudta néha passzolni a védelmet,pedig ott nem xavi-ini osztogat. ha a real szerez vezetést,akkor vért fogtok pisálni a győzelemért,mer akkor 11 ember beáll kontrákra. ha ti szereztek vezetést,akkor sztem sima lesz. én barca győzelmet jósolok,de egy esetleges alves/busi piros lap közbeszólhat.(ez benne van pepe és ramos játékában is). hajtós kis meccs lesz,az tuti,de szerintem a real nem bírja végig egyelőre.(a rutintalanságukról nem is beszélek)LG írta:
Nemtudom megjósolni mi lesz, bármi lehet. De azt gondolom, h jó eredménynek számunkra csak a 3 pont lehet. Az x már csalódás lenne számomra, a vereség meg tragédia. Hiszen azt már láthatjuk előre, h idén sem fog a 2 nagy a többiek ellen túl sok pontot elhullajtani, tavaly is a 2 EL Classico döntött, idén is az fog szerintem. És épp emiatt nem szabad, h Madrid 3 pontal távozzon, de már az egy is rossz lenne.
Amúgy régen volt már, h a 2 csapat ekkora formában legyen. Az elmúlt években vagy csak az egyik csapat volt nagy formában, vagy esik sem. De most szvsz Európa 2 jelenlegi legjobb csapata fog összecsapni. Könnyen meglehet, h Mourinho egy nagyon defenzív játékkal fog előállni, és a támadásokat elsősorban kontrákkal erőltetni. Azt tudjuk, h ez a leghatékonyabb fegyver a Barca ellen, és pokoli nehéz meccs lehet. Az első gólnak kulcsszerepe lehet. Hisz ha mi szerezzük, a Madridnak ki kell nyílnia, ha ők, akkor még jobban visszaállhatnak, és még inkább kontrázhatnak.
Szerintem Higuain nem képes egy Barca szintű csapat ellen egyedül megcsinálni a helyzetet. Benzema meg nem lesz kezdő. Esetleg ha egygólos hátrányba kerülnénk akkor a 76. percben együtt lennének a pályán. De mivel a kisebb csapatok ellen sem pörög a csávó, így nehéz lesz. Nagyon mérvadó lesz, hogy hogyan fogják Higuaint támogatni a középpályáról. Én Özil kreativitásában és di Maria gyorsaságában nagyon bízom, hogy átfut a Barca védekező középpályásain. A Madrid kontrázni fog, viszont a Barca majd megpróbál teljes nyomást gyakorolni a védőinkre. Úgy érzem Khedira meg Alonso biztos pont lesz. Viszont a hátvédsorban lévő 1-2 emberben nem nagyon bízom. Sergio Ramos és talán Pepe zavarba hozható. Marcelo nagyon sokat fejlődött, de talán még rutintalan. Bár egy gyors kontránál sokat segíthet. Carvalhot érzem a legbiztosabb pontnak.Amúgy a Realnak egyetlen gyengébb pontját látok most: középcsatár...ha egy Milito, Eto'o, Ibrahimovic, Torres, Drogba lenne a 9es, jóval veszélyesebb csapat lehetnének... Smile ( a nevek csak a szintet jelzik, nem úgy értem, hogy ők kellenek oda )
Persze értem én csak szerintem addig nem számít hogy annyira nem remekelnek a középcsatárok amíg CR termeli a gólokat. Bár egyenlőre csak dísznek van ott elöl Higu vagy Benzema mert szinte a középpálya és CR lövi a gólokat.Capon írta:Az egy dolog hogy szépen lővi most a gólokat, de azért szerintem elkellene oda valaki előre középen, de had ne keljen szájbarágósan elmagyaráznom, szerintem érthető voltam az előbb is.
Az egy dolog hogy szépen lővi most a gólokat, de azért szerintem elkellene oda valaki előre középen, de had ne keljen szájbarágósan elmagyaráznom, szerintem érthető voltam az előbb is.MessiFan írta:Ronaldo mi ha nem csatár? Lehet hogy nem tipikus középcsatár viszont úgy termeli a gólokat és csinálja a helyzeteket hogy le a kalappal.Capon írta:Hát igen. Egy jó formában lévő csatár nagyon sokat tudna még dobni a Realon.
ronaldo ékként való szerepeltetésével egy óriási erényétől fosztaná meg mourinho. cr tipikus támadó szélső. messi sem az az ék stílusú focista,mégis ontja a gólokat. cr-t sem játszatnám klasszikus csatár pozícióbanMessiFan írta:
Ronaldo mi ha nem csatár? Lehet hogy nem tipikus középcsatár viszont úgy termeli a gólokat és csinálja a helyzeteket hogy le a kalappal.
Ahogy Higuain szerepel általában komolyabb meccseken, tőle nem tartok annyira. Benzema viszont az utóbbi meccseken elég jó. Múltkor az ő vezérletével fordított a Real, és most az Atletico ellen is egyértelműen följavultak, mikor beállt. Persze tőle sem tartok annyira, mintha valóban Tocy által felsorolt klasszisok játszanának a Realba.daffy írta:vagy ha higuain végre bl szintre lépne,esetleg benzema a tudása 70%-át nyújtaná,már nem lenne bajTocy írta:Szálljunk már le zsírosdeszkáról, ez Barca vs Real topic, nem zsírosdeszka vs alloff vége!
Amúgy a Realnak egyetlen gyengébb pontját látok most: középcsatár...ha egy Milito, Eto'o, Ibrahimovic, Torres, Drogba lenne a 9es, jóval veszélyesebb csapat lehetnének...( a nevek csak a szintet jelzik, nem úgy értem, hogy ők kellenek oda )
Ahogy nálunk MessiMessiFan írta:Ronaldo mi ha nem csatár? Lehet hogy nem tipikus középcsatár viszont úgy termeli a gólokat és csinálja a helyzeteket hogy le a kalappal.Capon írta:Hát igen. Egy jó formában lévő csatár nagyon sokat tudna még dobni a Realon.
Ronaldo mi ha nem csatár? Lehet hogy nem tipikus középcsatár viszont úgy termeli a gólokat és csinálja a helyzeteket hogy le a kalappal.Capon írta:Hát igen. Egy jó formában lévő csatár nagyon sokat tudna még dobni a Realon.
Hát igen. Egy jó formában lévő csatár nagyon sokat tudna még dobni a Realon.daffy írta:vagy ha higuain végre bl szintre lépne,esetleg benzema a tudása 70%-át nyújtaná,már nem lenne bajTocy írta: Amúgy a Realnak egyetlen gyengébb pontját látok most: középcsatár...ha egy Milito, Eto'o, Ibrahimovic, Torres, Drogba lenne a 9es, jóval veszélyesebb csapat lehetnének...( a nevek csak a szintet jelzik, nem úgy értem, hogy ők kellenek oda )
vagy ha higuain végre bl szintre lépne,esetleg benzema a tudása 70%-át nyújtaná,már nem lenne bajTocy írta:Szálljunk már le zsírosdeszkáról, ez Barca vs Real topic, nem zsírosdeszka vs alloff vége!
Amúgy a Realnak egyetlen gyengébb pontját látok most: középcsatár...ha egy Milito, Eto'o, Ibrahimovic, Torres, Drogba lenne a 9es, jóval veszélyesebb csapat lehetnének...( a nevek csak a szintet jelzik, nem úgy értem, hogy ők kellenek oda )
Ha a Barca tudja a játékát játszani akkor ők nyernek. Ha viszont tökéletes védekezéssel és veszélyes kontrákkal +játéktördelésekkel meg tudja szerezni a vezetést a Real és folytatja ugyan azt egész meccsen akkor viszont egyértelműen a Real nyer. Pokoli nehéz meccsre számítok.zsírosdeszka írta:Kíváncsi leszek, hogy Mourinho milyen taktikát talál ki a Barcelona ellen. A Barca majd megpróbálja játszani a saját játékát. Szerintem nem fog majd a jelenlegi "gálacsapaton" nagyot változtatni. Érdekes lesz az biztos.
LG írta:Sztem semmi bántó nincs egy RM címeres avatárban egy madridistától. Akkor érezném korrektnek a kritikát, ha vmi olyan kép lenne, ami a Barcát alázná.
Szerintem magánügye, hogy itt hirdeti a Real-iránti érzelmét és szerintem nekünk nincs jogunk levetetni vele. Lehet, hogy ő "korrekt csávó", de te első hsz-nek nem tűnsz annyira annak. Ilyen erővel én is kérhetném, hogy Kubala nevét ne használd...kubala10lászló írta:zsirosdeszka ezt neked szánom.olvasgatom már egy ideje a komentjeidet,tényleg egy korekt gyerek vagy és senkit nem bántasz meg és jókat is irsz,ez eddig rendben is lenne.de a barca-s testvéreim nevében és védelmében szólok most,mit vártál?rm cimer világit,ami elég ok arra hogy valaki idegbe jöjön tőle.tudod sokféle ember van és ez valakiből azt váltja ki hogy te itt csak fikáskodásból vagy itt.remélem továbbra is korekt csávó leszel,de légyszi vedd le azt a cimert ránk való tekintettel,mert nem rád de arra nem vagyunk kiváncsiak.ui:bizonyitsd be hogy te is teszel az ügy érdekében és ha nem lesz ott hidd el hogy másképen viszonyulnak majd hozzád a barca tesók.