Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, akkor a labdás ötletről lemondok... De megvágva lehet belőlük siget csinálni nem? Higany csinált egy hasonlót 1-2 napja... Olyasmire gondoltam én is igazából.davidvilla77 írta:
Ezekből a képekből nem nagyon lehet siget csinálni, főleg nem úgy hogy a labda is látszódjon. max magasság 150 px-lehet. ha azt akarod hogy látszódjon a labda is akkor az embert igen össze kell zsúfolni hogy látszódjon...
Pörfekt munka! Le is mentettem. Ha meguntam a mostani sigemet nagy valószínűséggel ezt fogom beraknironaldinho89 írta:
2.signek teljesen jó. senki nem kezdi mestermüvekkel.ronaldinho89 írta:hát szerintem gyakorolj még. a render óriási. xavi feje igy nagyon előnytelen. a háttér szerintem borzasztó a felirat színe sem tetszik. hajrá.PesFan2 írta:
Hát 2. sig x) Véleményt:D
Először Podolskinak néztem. Talán ő jobban menne ezekhez a színekhez. De alapvetően szép.higany írta:![]()
![]()
Dupla katt a layeren lévő kis lakatra.jelwaz írta:Valami mester pls!
Miért lehet az, hogy ha képet nyitok meg PS-ben, akkor azt nem tudom layerként másolni?
Vektorozni szeretném, de már itt elakadok...
Előre is köszi.
Szívesen!Fecooo írta: köszönöm szépen!
használatba is veszem
köszönöm szépen!Rataccess írta:
Nem tudom szabad-e linkelni, úgyhogy megy PM.
hát szerintem gyakorolj még. a render óriási. xavi feje igy nagyon előnytelen. a háttér szerintem borzasztó a felirat színe sem tetszik. hajrá.PesFan2 írta:
Hát 2. sig x) Véleményt:D
Értettem, köszönöm. Kíváncsi lennék hányan olvastákBob_Marley írta:Több hsz idézete!Baromi idegesítő mikor valaki már a az idézet, válaszának idézetére válaszol!1-2nél többet nem illik idézni, de inkább 1 idézet a normális!Etikai fórum szabályzat
Tartalom/Moderálás/Felhívások nem is fórumozhatnál anélkül, hogy nem olvasod el.....
Nem tudom szabad-e linkelni, úgyhogy megy PM.Fecooo írta:Köszi szépen Rataccess!
esetleg nagy vonalakban le tudnád írni, h hogyan csináltad meg az animálást?
Bob_Marley írta:nem is fórumozhatnál anélkül, hogy nem olvasod el.....
Kidb írta:Mi az a Piramis???
Mi az a Piramis???Kidb írta:PIRAMIS!
Ilyet még nem csináltam soha, úgyhogy megpróbálkoztam vele... Asszem először és utoljáraFecooo írta:lenne egy fura kérésem egy vállalkozó kedvű májsztróhoz:
mindenki ismeri a userbarokat, de újabban hódít ennek nagyobb fajtája is, a USERLINE
nah szóval, kéne nekem 2 animált userline, ha esetleg megoldható...(természetesen nem ide, mert itt tilos az animált banner
)
minta (tehát a méret az ekkora lenne...)
szükségem lenne egyre Dexterből és egy Smallvillesre is...
a legideálisabb lenne, ha ezt és eztlehetne felnagyítani a kellő méretre, de fogalmam sincs, hogyan, így bármilyen alternatív megoldás érdekel!
nem tudom kivitelezhető-e a dolog...![]()
ha vki vállalkozik rá, annak előre is NAGYON köszönöm!
extra: ha az önkéntes mester kedvet kap hozzá, akkor szívesen vennék a mintához hasonló stílusú, Barca címert és Piquét ábrázoló userline-t is... de persze ez csak, ha ESETLEG...![]()
A D betű hasonlít erre a logóra, de már látom h a neve:ronaldinho89 írta:
Hát igazából nem tudom miről beszélsz. a háttérben csak egy diego felirat van.
Ez hatalmas nagy...