Felhasználónevem "Zsilie"L.Messi 10 írta:Ha szépen megkérlek, leírnád a Vatera-s felhasználóneved?Mental_Theo írta:Adhatok csak mezt is, 8000 Ft nadrág nélkül. És a további termékeim alant.
KLUBVB-s Címeres mezekből csak nekem van, megtalálsz:)
Felhasználónevem "Zsilie"L.Messi 10 írta:Ha szépen megkérlek, leírnád a Vatera-s felhasználóneved?Mental_Theo írta:Adhatok csak mezt is, 8000 Ft nadrág nélkül. És a további termékeim alant.
Persze, bármikor.bence-barca írta:Azt szeretném kérdezni, h máskor is van lehetőség vásárlásra? Mert nem most, de később szívesen vásárolnék mez(eke)tDrigo írta:...
Azt szeretném kérdezni, h máskor is van lehetőség vásárlásra? Mert nem most, de később szívesen vásárolnék mez(eke)tDrigo írta:...
Ha szépen megkérlek, leírnád a Vatera-s felhasználóneved?Mental_Theo írta:Adhatok csak mezt is, 8000 Ft nadrág nélkül. És a további termékeim alant.
Lehet csak mezt rendelni vagy muszáj a nadrág is?Mental_Theo írta:8500 Ft a mez névvel számmal, sörnyitóval, de küldök képet, ha írtok az e-mail címemre egy mailt.
11.500 Ft nadrággal mezzel, sörnyitíóval.
dobjatok ide egy mailt, és minden információt megkaptok:
batikaa@freemail.hu
szép napot!
NIKE Iniesta mezem van idei, KLUBVB-s logóval, nadrággal.barcafan80 írta:engem erdekelne Iniesta-s mez NIKE es az amikor triplazott a csapat azaz 2008-2009 asszem
De be lehet szerezni, de ha bontatlan kell, akkor 25.000 Ft alatt nem áll meg az ára..Xavi_Messi írta:Srácok...
Valaki nem tudna beszerezni 08-09-es hosszú ujjú hazai Barcelona mezt??
(feltétlen eredeti,bontatlan legyen....és ha messi 10-van rá írva az előny..)
hali tudok szerezni külföldről, ha érdekel.kszabcsi írta:Barca melegítőt keresnék, L-es méretben.
Előre is kösz a segítséget!
én azért bizonytalankodokP.U.Y.O.L. írta:
Hasonlóképpen...
Kicsit tudatlan vagyok, de hogy menne az üzlet lebonyolítása?
Hasonlóképpen...MessiFan írta:Egy ilyen mezzel+sörnyitóval meglepném magamat karácsonyra.
Mennyibe kerülne ha a mez hátulján lenne szöveg?
Ha lesz karácsonyra pénzem (ami 100% hogy lesz) akkor egy hazai vagy vendég mezt névvel ellátva tuti hogy veszek tőled
Egy ilyen mezzel+sörnyitóval meglepném magamat karácsonyra.Mental_Theo írta:Akit érdekelnek az idei mezek, értesítsenek.KLUBVB-s logóval
8000 Ft a mez,
11000 Ft nadrággal
500 Ft-ért adok egy sörnyitót a Clásico elengedhetetlen hozzávalója!:)
(sörnyitő/kulcstartó/LED-es lámpa egyben)
csak péntekig!
Tavalyi vagy 08/09-es mezed is van? Ha igen, mennyibe kerül?Mental_Theo írta:Akit érdekelnek az idei mezek, értesítsenek.KLUBVB-s logóval
8000 Ft a mez,
11000 Ft nadrággal
500 Ft-ért adok egy sörnyitót a Clásico elengedhetetlen hozzávalója!:)
(sörnyitő/kulcstartó/LED-es lámpa egyben)
csak péntekig!
Természetesen Idei.Rajmó írta:Idei mez? Mert a tavalyin is volt klub VB-s logo. Mitől függ, hogy mennyibe kerül?Mental_Theo írta:megrendelhetem most amilyet akarsz, és majd akkor veszed meg amikor lesz pénzed(teszem azt kéred karácsonyra valakitől)
saját név,szám, bármit lehet rárakni.
Idei mez? Mert a tavalyin is volt klub VB-s logo. Mitől függ, hogy mennyibe kerül?Mental_Theo írta:megrendelhetem most amilyet akarsz, és majd akkor veszed meg amikor lesz pénzed(teszem azt kéred karácsonyra valakitől)
saját név,szám, bármit lehet rárakni.