Mourinho egy hatalmas játékos, nagy taktikus.Ez csak egy szerep amit játszik és nagyon jól játsza. Én pl néha nagyon jól szórakozok rajta. Nem veszem annyira komolyan, mint egyesek.
Nem tartom a jelenlegi legjobb edzőnek, de az biztos, h az eredmények őt igazolják.
Wink
Én is így gondolom. Általában amikor fikázzák őt valahogy pont mindig eszembe jut az amikor a saját PL aranyérmét bedobta a Chelsea szurkolók közé. Gondolom ezek után csak nem lehet akkora.....A médiaszereplést csak azért csinálja hogy legalább egy kicsit csökkentse a játékosok terhét. És ezt ő vette észre először.
Ott a pont. Így gondolom énis, plusz még azzal kiegészítve, hogy elképesztően tud a játékosaira hatni. Nem tudom olvastátok-e, mik voltak az első intézkedései mikor idejött. Elbeszélgetett mindegyikkel,
Az meg a másik, mindenkivel elhiteti hogy ő fontos, ami igaz is persze. Egy csapatban minden fogaskeréknek jól kell forognia.
Még a sarki fűszeressel is képes elhitetni hogy ő fontos eleme a csapatnak.
Igenis nagyobb klasszisú edző mint Guardiola. De ami nálam hatalmas pozitívum Pepnél az az hogy a földön tartja a játékosokat. Nem hagyja hogy elszálljon magától valaki.