A színes szerintem jobb, nekem bejön mind2higany írta:
![]()
![]()

A színes szerintem jobb, nekem bejön mind2higany írta:
![]()
![]()
Huhh, hát én GIMP-et használok, szóval nem tudom Photoshopban hogy kell, de nem hiszem hogy problémás lenne. Gimpben nyitok egy új képet, aminek alapesetben mondjuk fehér a háttere. Ezután nyomok egy Rétegek/réteg törlése opciót, majd egy Új réteg...-et. Ekkor nem a szokásos fehér, hanem ilyen kis szürkekockás cucc látható GIMP-ben, ez már jómessideco írta:OO meine Göttin!!!
Kifogástalan, nem találok szavakat...
Átlátszó háttérrel csináltad? Elmagyarázod, akár p.ü-ben hogy hogyan lehet így megcsinálni?
Nem ronda, és az ötlet meg egyszerűen zseniális...Rataccess írta:
Kicsit pixeles, kicsit ronda is, de a Tiéd![]()
Kicsit pixeles, kicsit ronda is, de a Tiédpalesz77 írta:Ha PÜ-ben elküldöm hogy milyet szeretnék, nekem is csinálnál egy több szereplőset? Csak mert az enyémre sincs nagy kereslet...fanbarca írta: Dolgozom rajta....
Dolgozom rajta....FtcSikiHun írta:Senki nem kapott még kedvet hozzá?FtcSikiHun írta:Üdv sigMesterek![]()
Valaki készítene nekem egy aláírásképet?![]()
A lényeg: Ronaldinho-Eto'o-Henry lehetőleg Barca mezben, és valami sötét háttér meg ha lehet valami felirat.
Nem. És hiába fogod beírni huszadjára is, akkor sem fogják megcsinálni.FtcSikiHun írta:Senki nem kapott még kedvet hozzá?FtcSikiHun írta:Üdv sigMesterek![]()
A lényeg: Ronaldinho-Eto'o-Henry lehetőleg Barca mezben, és valami sötét háttér meg ha lehet valami felirat.
Senki nem kapott még kedvet hozzá?FtcSikiHun írta:Üdv sigMesterek![]()
Hát én nem szidtalak téged, s tényleg, építő jellegű kritikának vedd. Amúgy fantasztikus az elképzelés, a kivitelezés 70 százalékos....davidvilla77 írta:bocs. de a képet nem én fényképeztem.fanbarca írta:Nekem általában tetszenek a sigeid, de ez túll kontrasztos, s a renderen Milito úgy néz ki, mint egy hal ....
Nekem tetszett az előző, kicsit "smoothy" cucc, de így kontrasztosabban ( + ha jól látom kapott több lilás árnyalatot is a render környékén) is jó!higany írta: Kosz.
Egy kicsit javitgattam rajta. Szoval mar majdnem vegleges:![]()
Kosz.Rataccess írta:Ez annyira király lett, hogy a sig minősége még az alanyt is feledtetihigany írta:
![]()
![]()
Grat hozzá!
Ez annyira király lett, hogy a sig minősége még az alanyt is feledtetihigany írta:
![]()
![]()
Az Piqué és nem PiuqéMessiFan írta:Unalmamban: