Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyitott kapukat döngetsz, ugyanis pár hónapja volt erről már egy hír.Capon írta:Ha az "európai" példát vesszük a sok utódtálammal ami az EB-n szerepel pedig annyi köze van Európához mint Iránnak akkor szerintem nyugodtan az összes Latin-amerikai ország tartozhatna egy régióba és akkor nem kéne ilyen japánnak meg hasonlóknak bohóckodni ami szerintem el is veszi az egésznek a lényegét/varázsát.
Ha az "európai" példát vesszük a sok utódtálammal ami az EB-n szerepel pedig annyi köze van Európához mint Iránnak akkor szerintem nyugodtan az összes Latin-amerikai ország tartozhatna egy régióba és akkor nem kéne ilyen japánnak meg hasonlóknak bohóckodni ami szerintem el is veszi az egésznek a lényegét/varázsát.Lionel85 írta:Furának fura, de te is látod az atlaszodban, hogy nem dél-amerikai csapat.ElBartimaeus írta:Az meg milyen fura már, hogy Mexikó meghívott csapat.A létszámot viszont mindig fel kell tölteni, ezért hívnak meg mindi 2 csapatot.
Amúgy nekem is jobban tetszene egy igazi latinos torna, mondjuk Japán helyett lehetne mégegy közép-amerikai csapat. Mondjuk Costa Rica, esetleg Honduras.
Furának fura, de te is látod az atlaszodban, hogy nem dél-amerikai csapat.ElBartimaeus írta:Az meg milyen fura már, hogy Mexikó meghívott csapat.
Ha megnézed, akkor a csoportoknál még magyarul voltak írva az országok, a folytatásban már spanyolul. Japán spanyolul Japón.Kalap1988 írta:Akkor a meccseknél végig elírtad Japán nevét
De akkor sem ismeretlen játékosok voltak, mint ahogy írtad és a színvonal se volt kicsi.messideco írta:Az argentin csapat az rendben volt, de a braziloknál ott volt pl. Vágner Love, Elano, Mineiro,Josué,Fernando, akik akkor még nem számítottak stabil válogatottaknak.
Viszont legalább lehet feltűnik vmi nagy tehetség megint.messideco írta:
Az A és a C csoport mindent visz![]()
Az a baj ezzel a tornával, hogy a szövetségi kapitányok egy zsák ismeretlen játékost hívnak be, ezáltal a színvonal csökken...
2007-ben Mexikó és USA volt a meghívott, idén Mexikó és Japán.messideco írta:Legutóbb kik voltak a meghívottak?
Amúgy szerintem íratlan szabály, hogy meghívott ország ne nyerje meg a tornát. Jól nézne ki, ha pl. Marokkó lenne a Copa America győztese...
Japán meghívottként lép pályára. Jujuy pedig egy argentin városka, de elválasztom, hogy ne zavarjon meg.Kalap1988 írta:Szerintem elírta véletlenül, hisz a meccseknél már látszik, hogy itt valami Japón Yuyuy nevű országról van szómessideco írta:Copa America és Japán![]()
![]()
![]()
Biztos valami óriási sziget
Viszont maximális tisztelet nekik, hogy bejutottak.
Szerintem elírta véletlenül, hisz a meccseknél már látszik, hogy itt valami Japón nevű országról van szómessideco írta:Copa America és Japán![]()
Én is így gondolom. Samu nagyon jól szerepelt egész évben sorra nyerte a címeket, meglepne ha nem ő kapná a díjat.Fecooo írta:hát azért Samu jelenlegi formája, vmint triplája igen sokat nyomhat a latbaab1daL írta:Afrika legjobbja címért ők küzdenek idén:
Ahmed Hasszán (egyiptomi, Al-Ahli), André Ayew (ghánai, Marseille), Kevin Prince Boateng (ghánai, Milan), Madzsid Bugerra (algériai, Rangers), Didier Drogba (elefántcsontparti, Chelsea), Samuel Eto'o (kameruni, Internazionale), Mohamed Nagi (egyiptomi, Al-Ahli), Asamoah Gyan (ghánai, Sunderland), Salomon Kalou (elefántcsontparti, Chelsea), Seydou Keita (mali, Barcelona)
Nem lepne meg, ha Gyan nyerné.
hát azért Samu jelenlegi formája, vmint triplája igen sokat nyomhat a latbaab1daL írta:Afrika legjobbja címért ők küzdenek idén:
Ahmed Hasszán (egyiptomi, Al-Ahli), André Ayew (ghánai, Marseille), Kevin Prince Boateng (ghánai, Milan), Madzsid Bugerra (algériai, Rangers), Didier Drogba (elefántcsontparti, Chelsea), Samuel Eto'o (kameruni, Internazionale), Mohamed Nagi (egyiptomi, Al-Ahli), Asamoah Gyan (ghánai, Sunderland), Salomon Kalou (elefántcsontparti, Chelsea), Seydou Keita (mali, Barcelona)
Nem lepne meg, ha Gyan nyerné.