Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mezenga
Jugador del Barça

2010.11.20. 13:18:52

znk írta:Gyerekek én kajakra elpityeregtem magam,ha szégyen,ha nem :D
Nem vagy vele egyedül, pótolhatatlan. Hiányzik.
znk
Barça B

2010.11.20. 13:11:50

Gyerekek én kajakra elpityeregtem magam,ha szégyen,ha nem :D
Més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.20. 12:48:53

Megható ez a videó. Tényleg nagyon sok feledhetetlen pillanatot köszönhetünk neki.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Ultimoo
Barça C

2010.11.20. 12:24:37

Lionel85 írta:
Z.Chris írta:http://www.youtube.com/watch?v=A7MS35LT ... r_embedded

:cry:

Mindenféle összeesküvés elméleteket félretéve, nekem nagyon hiányzik. Remélem egyszer még visszatér a Barcába, ha már nem is játékosként,úgyan úgy mint Touré.
Ők kettejük elküldése eddig Pep legnagyobb hibája. :?

Gracias Eto'o!
Láthatóan ő is meghatódott (ahogy én is :)), nagyszerű éveket töltött el itt. Nagyon sajnálom, hogy elment. Azaz, hogy elzavarták.
Konkrétan könnyes lett a szemem ettől a videótol! Csodálatos, felemelő és egyben szomorú is! Több Barca mezem van de csak az egyiken szerepel név és az Samuelé!
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.20. 12:24:12

Számomra mindig ő marad a legjobb 9-es. Sohasem fogjuk megérteni Pep döntését. Én még most is visszafogadnám de nem számít :)
Videó sok szép emléket juttatott eszembe.
Köszönjük Eto'o!

Asszem megvan kinek a neve lesz az új mezem hátulján :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.20. 12:21:11

Mindenféle összeesküvés elméleteket félretéve, nekem nagyon hiányzik. Remélem egyszer még visszatér a Barcába, ha már nem is játékosként,úgyan úgy mint Touré.

Gracias Eto'o!
Láthatóan ő is meghatódott (ahogy én is :)), nagyszerű éveket töltött el itt. Nagyon sajnálom, hogy elment. Azaz, hogy elzavarták.
Kép
Kép
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.20. 12:15:01

egy született győztes! ahova hosszabb időre betette a lábát, ott kedvenc lett és a csapat is jobb lett! (Mallorca{Király-kupa},Barca,Inter)

ha idén nem termelné a gólokat, EZ az Inter már sehol se lenne...
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.20. 12:05:59

Gracias Eto'o!
A hideg ráz ki ettől a videótól.
Elképesztő jó!
Köszi, h belinkelted. :)
Z.Chris
Jugador d'estrella

2010.11.19. 20:30:05

http://www.youtube.com/watch?v=A7MS35LT ... r_embedded

Gracias Eto'o!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.11.15. 17:07:19

LG írta:Ezt direkt csináltad, h épp az összeesküvés elméletekről volt szó, erre te is kreálsz egyet? :lol:
Nem akarok hosszan belemenni a dolgokba, csak annyit mondanék, h Pep már az első szezonjában el akarta zavarni Etoot, és Adebayort akarta a helyére, akiről tudjuk, h egyáltalán nem az a támadó, akinek a széleken hasznát lehet venni. Ibra szintén. Ha Pepnek eleve az volt a terve, h Messit beteszi középre, Etoot elküldi, és aki jön helyette ki megy szélre, akkor miét olyan embert akart, akik egyáltalán nem tudnak szélen játszani? :lol:

A másik dolog, h nekem új, h Etoo annyira rossz lenne szélen. Már Rijkaard alatt is sokat húzódott ki, és jó volt ott is. Illetve mostanság az Interben is gyakran feltűnik a széleken, és semmi gond nincs vele.
Nekem egy meccsen rémlett, hogy Eto'o nagyon kiszorult a szélre, amikor ott játszott, sajnos ilyen téren nem voltak olyan mély emlékeim.

Abban is van valami, amit mondasz Adebayorral kapcsolatban. Mindenesetre felvetettem, de tényleg nincs így túl sok értelme annak, amit mondtam. De azért ötletnek jól hangzott, na. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.15. 09:35:39

ElBartimaeus írta:
LG a Bojan topickan írta:Nem csoda, h összeesküvés elméletek vannak, hiszen Pepnek vannak megmagyarázhatatlan döntései. De a pártfogói ezeket ugyanolyan összeesküvés elméletekkel próbálják megmagyarázni, mint az ellenlábasai az ellenkezőjét. (pl., h Etoo bomlasztotta az öltözői hangulatot stb... :lol: )
Idehozom, hogy amott ne legyen off.

Tudom, hogy már lerágott csont, de azt hiszem be kell látnom, hogy tévedtem, amikor nagyon Eto'o megtartása mellett voltam. :) Nem azért, mert kiégettnek tartom, vagy ilyesmi.

Amióta nem Eto'o a középcsatár lényegébe véve Messi játszik ott, vagyis kb ott. Így Messi sokkal veszélyesebb, így a csapat is jobban jár. Azáltal, hogy a kis argentin középen játszik Eto'o posztja megszűnik létezni, mert egy kicsit kijjebb kellene mennie. Amit ő híresen rosszul csinál. :D Ezért igazából ahhoz, hogy Messi középre húzásával veszélyesebbé váljon a csapat el kellett küldeni Eto'o-t, hogy ne legyen feleslegesen a csapat része. Az már más kérdés, hogy ő senkinek sem kellett, így csak az Ibra transzferbe lehetett bevonni. Azért meg lehetett volna oldani jobban is, de ez így sikerült.

Véleményemet most tartom, hogy a csapat egyértelmű fejlődéséhez és átalakulásához el kellett küldeni ezt a gólzsákot és kellett helyére hozni egy kicsit multifunkcionálisabb játékost, aki szélen is tud játszani. Ez sajnos csak 1 év kihagyással tudott megvalósulni.

Ibra elküldésénél is hasonló véleményen vagyok amúgy, csak annyival kiegészítve, hogy ő még a saját posztján is kilógott a csapatból.

És hogy miért is kellett akkor őket elküldeni minden áron? Mert feleslegesen maradtak volna ilyen brutális fizetéssel, ami nem kis pénz. És mivel a csapatban nem nagyon játszottak volna a saját posztjukon, mert azt Messi lefoglalta, a piaci értékük még tovább csökkent volna.
Ezt direkt csináltad, h épp az összeesküvés elméletekről volt szó, erre te is kreálsz egyet? :lol:
Nem akarok hosszan belemenni a dolgokba, csak annyit mondanék, h Pep már az első szezonjában el akarta zavarni Etoot, és Adebayort akarta a helyére, akiről tudjuk, h egyáltalán nem az a támadó, akinek a széleken hasznát lehet venni. Ibra szintén. Ha Pepnek eleve az volt a terve, h Messit beteszi középre, Etoot elküldi, és aki jön helyette ki megy szélre, akkor miét olyan embert akart, akik egyáltalán nem tudnak szélen játszani? :lol:

A másik dolog, h nekem új, h Etoo annyira rossz lenne szélen. Már Rijkaard alatt is sokat húzódott ki, és jó volt ott is. Illetve mostanság az Interben is gyakran feltűnik a széleken, és semmi gond nincs vele.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.11.13. 16:16:10

BlauGranaGroc írta:
ElBartimaeus írta:Véleményemet most tartom, hogy a csapat egyértelmű fejlődéséhez és átalakulásához el kellett küldeni ezt a gólzsákot és kellett helyére hozni egy kicsit multifunkcionálisabb játékost, aki szélen is tud játszani. Ez sajnos csak 1 év kihagyással tudott megvalósulni..
1. nem Messinek hívják a csapatot, hanem Barcelonanak, épp ezért nem az előbbiből hanem az utóbbiból kell kihozni a maximumot
2. nem volt elég az Eto'o maga közel 30gólja mellett a 20+ Messi gól?
2. nekem nem úgy tűnik, hogy a csapat fejlődött volna, jóval gyengébbek vagyunk, mint 2 éve
3. multifunkciós=mindenre jó, de semmihez nem elég jó
4. Villa akkor is középcsatár, szélsőnek, illetve Barca szélsőnek gyenge
5. eddig Messi és Villa is középről lövöldözi a gólokat, szélről brutál veszélytelenek vagyunk jelenleg
1.: Messi a csapat része. Mint írtam, ezzel lényegesen erősebb lett ő maga, ami által a csapat is.
2.1.: Így Messi kapott egy laza +(15-20) gólt idényenként. És ezzel még lehet egy gólerős szélsőnk is, ami viszont egyértelmű, hogy több gólt eredményez.
2.2.: Ezért írtam oda a változást, amire ténylegesen szükség van, hogy ne fásuljon bele a csapat egy valamibe, valamennyire azért lehessen variálni. Ami meg a fejlődést illeti: most, meg az elmúlt idény végén játszunk olyan jól, mint a triplázós év nagy részében.
3.: Nem, nem jelenti azt a szó, hogy ettől még nincs kiemelkedő tulajdonsága, ezt csak beképzelted.
4-5.: Villa nem játszik teljesen sem középen, sem szélen. Valahogy a kettő között. Eto'o tipikus középcsatár, véleményem szerint rosszul oldotta volna meg az efféle kihúzódásokat. Példa a 2-6-os klasszikus.
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.11.13. 16:06:13

ElBartimaeus írta:Véleményemet most tartom, hogy a csapat egyértelmű fejlődéséhez és átalakulásához el kellett küldeni ezt a gólzsákot és kellett helyére hozni egy kicsit multifunkcionálisabb játékost, aki szélen is tud játszani. Ez sajnos csak 1 év kihagyással tudott megvalósulni..
1. nem Messinek hívják a csapatot, hanem Barcelonanak, épp ezért nem az előbbiből hanem az utóbbiból kell kihozni a maximumot
2. nem volt elég az Eto'o maga közel 30gólja mellett a 20+ Messi gól?
2. nekem nem úgy tűnik, hogy a csapat fejlődött volna, jóval gyengébbek vagyunk, mint 2 éve
3. multifunkciós=mindenre jó, de semmihez nem elég jó
4. Villa akkor is középcsatár, szélsőnek, illetve Barca szélsőnek gyenge
5. eddig Messi és Villa is középről lövöldözi a gólokat, szélről brutál veszélytelenek vagyunk jelenleg
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.11.13. 15:33:35

LG a Bojan topickan írta:Nem csoda, h összeesküvés elméletek vannak, hiszen Pepnek vannak megmagyarázhatatlan döntései. De a pártfogói ezeket ugyanolyan összeesküvés elméletekkel próbálják megmagyarázni, mint az ellenlábasai az ellenkezőjét. (pl., h Etoo bomlasztotta az öltözői hangulatot stb... :lol: )
Idehozom, hogy amott ne legyen off.

Tudom, hogy már lerágott csont, de azt hiszem be kell látnom, hogy tévedtem, amikor nagyon Eto'o megtartása mellett voltam. :) Nem azért, mert kiégettnek tartom, vagy ilyesmi.

Amióta nem Eto'o a középcsatár lényegébe véve Messi játszik ott, vagyis kb ott. Így Messi sokkal veszélyesebb, így a csapat is jobban jár. Azáltal, hogy a kis argentin középen játszik Eto'o posztja megszűnik létezni, mert egy kicsit kijjebb kellene mennie. Amit ő híresen rosszul csinál. :D Ezért igazából ahhoz, hogy Messi középre húzásával veszélyesebbé váljon a csapat el kellett küldeni Eto'o-t, hogy ne legyen feleslegesen a csapat része. Az már más kérdés, hogy ő senkinek sem kellett, így csak az Ibra transzferbe lehetett bevonni. Azért meg lehetett volna oldani jobban is, de ez így sikerült.

Véleményemet most tartom, hogy a csapat egyértelmű fejlődéséhez és átalakulásához el kellett küldeni ezt a gólzsákot és kellett helyére hozni egy kicsit multifunkcionálisabb játékost, aki szélen is tud játszani. Ez sajnos csak 1 év kihagyással tudott megvalósulni.

Ibra elküldésénél is hasonló véleményen vagyok amúgy, csak annyival kiegészítve, hogy ő még a saját posztján is kilógott a csapatból.

És hogy miért is kellett akkor őket elküldeni minden áron? Mert feleslegesen maradtak volna ilyen brutális fizetéssel, ami nem kis pénz. És mivel a csapatban nem nagyon játszottak volna a saját posztjukon, mert azt Messi lefoglalta, a piaci értékük még tovább csökkent volna.
CarlesPuyol05
Barça C

2010.11.11. 13:42:34

Láttátok azt a videót a youtube-on, amikor Samu megnézi a barca edzését? Mennyire fülig ér a szája?! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=6Mbm0A1Pgj8
Az interben nem tudom h hogyan érzi magát, de biztosan nem ennyire jól.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.06. 22:55:05

Samu barátunk ismét betalált, ezúttal büntetőből. Az ellenfél a Brescia volt.

http://www.youtube.com/watch?v=Hs3plpYh ... r_embedded

Az idei nyolcadik gólját szerezte Eto'o.
Kép
Kép
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2010.10.20. 21:44:00

brutális, élete formájában játszik az utóbbi időben..
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.10.20. 21:37:45

vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
recrea
Llegenda del Barça

2010.10.18. 23:04:45

sjd írta:
recrea írta: Én nem emlékszem olyan meccsre, h így álltunk volna fel elöl, persze nem láttam mindegyiket.
Gamper? (Ibra-Villa biztos kezdő volt)
de messi tuti nem
sjd
Llegenda del Barça

2010.10.18. 22:42:54

recrea írta: Én nem emlékszem olyan meccsre, h így álltunk volna fel elöl, persze nem láttam mindegyiket.
Gamper? (Ibra-Villa biztos kezdő volt)
recrea
Llegenda del Barça

2010.10.18. 22:39:21

westerngom írta:
recrea írta: Elférne Villa a baloldalon plusz egy vérbeli center... pl Eto'o, de én Ibrát is megnéztem volna.
- ha emlékezetem nem csal toltuk így (Villa - Ibra - Leo) 1 - 2 felkészülési meccs erejéig és reményteljes is volt a konfig., de a többi már ismeretes....
Én nem emlékszem olyan meccsre, h így álltunk volna fel elöl, persze nem láttam mindegyiket. Cseréljük el Eto'o-t Villa+40 millióért. :twisted:
westerngom
Entrenador del Barça

2010.10.18. 19:13:24

recrea írta: Elférne Villa a baloldalon plusz egy vérbeli center... pl Eto'o, de én Ibrát is megnéztem volna.
- ha emlékezetem nem csal toltuk így (Villa - Ibra - Leo) 1 - 2 felkészülési meccs erejéig és reményteljes is volt a konfig., de a többi már ismeretes....
szbalint88
Jugador del Barça

2010.10.18. 19:07:13

miihii írta:
szbalint88 írta:
MichaaBee írta: Tudod, hogy mit jelent az egyszerre szó? Legközelebb olvasd el rendesen azt, amit írnak, és legfeljebb utána kezdj oltogatni...
Nem oltogatlak, de fizikai képtelenség, hogy valaki EGYSZERRE játszon középcsatárt és balszélsőt :lol: :lol: :lol:
hihetetlen egy pali vagy :D
na szóval ne sértődj meg, inkább most már próbáld meg elmagyarázni nekem, hogy mit is akartál mondani, hogyan tudott Etoo egyszerre balszélsőt és középcsatárt játszani, és ha tudott, Villa miért nem, vagy ha nem így gondoltad, amit asszem jól sejtek, akkor mit szerettél volna mondani valójában.
Sztem jól sejted.Nincs párhuzam az ominózus mondatban Samu és Villa között!
Ha jól veszem ki,akkor azt írta MichaBee,h Samu kiváló csatárunk volt,akit nehéz pótolni.Erre méltónak csak Villát tartja,de mivel ő megosztva balszellő és center,ezért nehezebb dolga van az érvényesülésben,mint Samunak volt,aki általában centert tolt,és csak időnként került szélre.Ellenben Daviddal,aki szinte egyszerre kellene helyt állnia mindkét poszton...Szal nem azt írta,h Samunak ment a két poszt egyszerre,ezt a részt kizárólag Villára értette sztem.
De majd jön a kollega és igazságot tesz :P
Na így már mindjárt érthető, mármint az állítás, de nem értek vele egyet. Amikor Villa a szélen játszik, akkor általában Messi van középen, szóval nem gondolnám, hogy ezzel gyengül a csapat hatékonysága, Messi mindenkinél jobb azon a poszton, Villa meg kifejezetten jól tolta a válogatottban a balszélen, itt ugyanerre van szükség, az más kérdés, hogy játékba még nem lendült, ez idővel változni fog. A helyzetei így is megvannak, előbb-utóbb elkezdi gyártani a gólokat.
Én továbbra sem érzem Etoo hiányát, az hogy jelenleg a csapat formája ingadozó, inkább a rövid előszezonnak, és a plusz nyári terhelésnek tudható be. Van egy olyan sejtésem, hogy pár hét múlva már senki sem fog írogatni ebbe a topikba...
recrea
Llegenda del Barça

2010.10.18. 19:03:04

szbalint88 írta: Nem oltogatlak, de fizikai képtelenség, hogy valaki EGYSZERRE játszon középcsatárt és balszélsőt :lol: :lol: :lol:
hihetetlen egy pali vagy :D
na szóval ne sértődj meg, inkább most már próbáld meg elmagyarázni nekem, hogy mit is akartál mondani, hogyan tudott Etoo egyszerre balszélsőt és középcsatárt játszani, és ha tudott, Villa miért nem, vagy ha nem így gondoltad, amit asszem jól sejtek, akkor mit szerettél volna mondani valójában.
Vélhetően arra gondolt, mint pl. a Valencia ellen is, ha Villa centert játszott, nem volt balszélsőnk, ha balszélsőt, akkor nem volt centerünk. Ettől függetlenül könnyen hármat rúghatott volna. Úgy érti, h kissé kevesek vagyunk elöl. (meg máshol is szvsz) Elférne Villa a baloldalon plusz egy vérbeli center... pl Eto'o, de én Ibrát is megnéztem volna.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.10.18. 19:00:52

szbalint88 írta:na szóval ne sértődj meg, inkább most már próbáld meg elmagyarázni nekem, hogy mit is akartál mondani, hogyan tudott Etoo egyszerre balszélsőt és középcsatárt játszani, és ha tudott, Villa miért nem, vagy ha nem így gondoltad, amit asszem jól sejtek, akkor mit szerettél volna mondani valójában.
Eto'o sem tudott egyszerre balszélsőt játszani, de neki nem is kellett, mert volt mellette Messin kívül egy Ronaldinho, vagy egy formában lévő Henry, vagy valaki, aki kiegészítette. Ő szépen elvolt középcsatárként, lövöldözte a gólokat, többnyire nem 2-3 ember kicselezésével teremtett magának gólhelyzetet, sőt sokszor nem is magának kellett megteremtenie.

Ehhez képest Villának mi van? Egy Messi a jobboldalán és kb légüres tér a baloldalán, Pedro akármilyen jó, még kevés (mondjuk lassan odaér már, de ez akkor is csak 1 alternatíva a baloldalra, az meg édeskevés), Iniesta meg középpályás. Villa így rendre a baloldalon találja magát, ilyenkor pedig nincs középen egy futkározok össze-vissza, helyzetbekerülök, bepofozom típusú játékosunk, mint volt Eto'o. Villa ezt tökéletesen tudná játszani, csak akkor nem lenne baloldalunk.

Erre mondtam, hogy nem tud EGYSZERRE balszélsőt és középcsatárt is játszani. Röviden: Se Eto'o, se Villa nem tud egyszerre két poszton lenni, de előbbinek legalább nem volt rá szüksége.

Ergo arra próbálnék célozgatni, hogy vagy egy balszélső kéne, vagy egy középcsatár. Csak sajnos ilyet nem tudok kapásból mondani, aki ide tutira illene, zsákbamacskákból meg volt már elég...

szerk.: kösz Miihii! Ez talán még érthetőbb is lett, mint az én monológom, és pont erre gondoltam. :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2010.10.18. 19:04:52-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lezárt