2010.11.11. 09:19:13
Kerestem a megfelelő topikot, de nem találtam ennél jobbat! Ha van, akkor bocs! Ami a lényeg, hogy egyre jobban pengeélen táncolunk a szűk keret miatt! Remélem a klasszikuson mindenki rendben lesz, és nem egy több sebből vérző Barca áll ki majd, mert akkor szétszednek minket simán!
A félelmem majdnem minden csapatrészre igaz! talán még a csatársorral van a legkevesebb baj, mert ott talán mindenki ép. A védelemben már vannak problémák, Piqué sárga veszély, Milito kidölt. Ki lesz a védelem?
Középpályán egy aggályom van, nem tudom, hogy milyen Xavi sérülése, gyanakszom, hogy nincs minden rendben, mert nem szokta ennyit lecserélni Pep. Nagyon bízom benne, hogy nyerünk a klasszikuson, mert nem vitás, hogy melyik a jobb csapat!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!