Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.14. 09:10:25

Kép
Tök mind1 hogy les mert így is nyertek :)

Örülök hogy végre nyert a Barca otthon a Villarreal ellen.
Nagyon jó meccs volt! Villa nagyon jó igazolás volt. Az ő mozgása tökéletesen beleillik a Barca játékába. Nagy kedvencem lett :)

Nagy bajban van Mourinho :twisted:
Messi első góljánál ahogy a kipasszolták a védelmet az káprázatos volt :!:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.14. 01:01:51

Örülök az eredménynek,főképp,hogy telitalálatom lett így a tippjátékban.
A meccs egy kicsit előhozatal volt a klasszikusra,óriási küzdelem volt,valami ilyesmi meccset várok 29-én is.
Messi fantasztikus.
A második gólunk,amit nem adott meg a spori les címén,szerintem nem volt les,de nem láttam jól,mivel szülinapi bulin voltam,és elég messziről sasoltam a tv-t. Viszont a harmadik gólunk lesnek tűnt,de majd okosabb leszek,ha megnézek egy összefoglalót.

Szerk.:

http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803

ez botrány,hogy behúzta,hihetetlen tévedés.
A harmadik gólunk meg egyvonal inkább,bár nem volt a kamera vonalban.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.11.14. 00:02:17

Húú volt itt minden :D Lehet hogy a 3. gól les volt, meg hogy Maxwellt nem állította ki a spori, de én úgy érzem, hogy ha azt a 2. gólunkat megadja, akkor ezekről senki nem beszélne (lehet h meg se történt volna pl Maxwelll esete). De ezek csak feltételes módok maradnak.

Amúgy szerintem a srácok tanúbizonyságot tettek a küzdőszellemükről, és arról, hogy soha nem adják fel.

Szerintem ha így játszunk 2 hét múlva is, a madridnak sok köze nem lesz a meccshez. A Villareal bátran játszott, a kontráik veszélyesek voltak. Ennél jobban ellenünk szerintem nem nagyon lehet játszani.
De láttuk mi lett a vége.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
ziipp
Capitá del Barça

2010.11.14. 00:02:16

Szerintem jó meccs kerekedett belőle. :)

A bíró kicsit belepiszkált ugyan, de ez a Villareal már nem ér fel a Pellegrini által dirigált csapattal. (Szétválásukkal mindkét fél rosszul járt.)

Az ellenfél közül talán Sennát emelném ki, aki véleményem szerint nagyon jól játszott. Neki talán lett volna helye a VB keretben is.

Nálunk Maxwell játéka tetszett a legjobban, szép passzok, jó visszazárások jellemezték a mai napon. Abidal is megoldotta a feladatot. Elől a szokásos parám megint megvolt, hogy milyen labdabiztos és technikás emberekből áll a csapat. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziipp 2010.11.14. 00:03:37-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.13. 23:56:37

S.Agüero írta: Tipp:
3-1. Gólok: Messi2, Villa.
Azért nem vagyok rossz. :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.13. 23:55:53

Behúzva 3-1!

Ideje volt megverni őket otthon.

Messi parádés volt a góloknál, és ismét több nagyon szép akció ment végig a pályán, a klasszikusig már meg kell őrizni ezt a formát,és otthon tartani a 3 pontot!

FORCA BARCAAA!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
albicelesteX
A Vadász

2010.11.13. 23:49:03

ElBartimaeus írta:Bojan is. :)
Jól ment neki! :D :lol: Igazából nekem nem tetszik ez a csatár nélküli játék eredményes,de nekem nem jön be.Villa,Pedro két szélen Messi hátul Xavi--ékkal elől középen senki.Pedro meg kinőtte magát futóbolonddá.Semmi nem jön össze neki,csak rohan.Overmars.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.13. 23:00:21

szélsővédőink nullák, Xavi enervált, Pedro már csak csomót nem kötött a lábára...

Dani állandóan fennragad, 10 percen belül 2x léptek meg az oldalán, egyszerűen botrányos, amit nyújt! Maxi legalább nem követ el ennyire egyértelmű hibákat...
Xanthor
Capitá del Barça

2010.11.13. 21:16:06

Fecooo írta:a Sporton már megjelent egy esélyes kezdő... ;) (nagyon nem bánnám, ha ez lenne...)

Kép

ha Abidal képes hozni a szélen megszokott stabilitását, akkor nem lesz gond, elől meg majd jószokás szerint Leo lerendezi a dolgokat :D (egyébként kétlem, h jobbszélső lesz :D )
Már hivatalos is ez a kezdő! A körülményekhez képest a legerősebb. Hajrá!

Padon: Pinto, Fontàs, Thiago, Mascherano, Bojan, Keita, Adriano
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.13. 21:00:40

a Sporton már megjelent egy esélyes kezdő... ;) (nagyon nem bánnám, ha ez lenne...)

Kép

ha Abidal képes hozni a szélen megszokott stabilitását, akkor nem lesz gond, elől meg majd jószokás szerint Leo lerendezi a dolgokat :D (egyébként kétlem, h jobbszélső lesz :D )
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.13. 17:40:24

Nagyon nehéz meccs lesz, de ha valamikor, akkor most van sansz megszakíani a Villarreal jó sorozatát a Camp Nouban. Messitől és Villától sokat várok, mindkettőnek érik egy-egy gól, a meglepetésember talán Pedro lehet, aki szépen lassan a bajnokságban is elkezd termelni.

Nem lesz egyszerű menet, mert jó csapat a Villarreal, de nekünk hazai pályán kötelező hozni a meccset!

VISCA EL BARCA!!!
Kép
Kép
Kép
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.11.13. 15:19:44

LM10 írta:V.V.-Alves-Puyol-Abidal-Maxwell-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro.

Nem lesz könnyű meccs, de nyerünk!
Nem hinném, hogy ennyire támadó felállásunk lenne, főleg mert nincs meg a fix középhátvéd párosunk. Pedro helyett valamelyik védekezőbb felfogású játékos fog játszani, valszeg Keita. Az is lehet, hogy nem Abidal lesz középen, hanem valamelyik vkp, ebben az esetben szerintem mind a hárman a pályán lesznek. Pep a legtöbbször védekezőbben áll fel a veszélyesebben támadókkal szemben, nem rohan fejjel a falnak.

A Villareál ellen mindig jó meccset szokott játszani a csapat és Bojan is. :) Csak hazai pályán fel szokott engedni a Barca és ezért szoktak kiegyenlíteni, legalábbis nekem ez rémlik az utóbbi két meccsről. Én bízok most a fiúkban, hogy megint jól kezdik a meccset, aztán végig koncentrálva behúzzuk a meccset.

Tippem: 4-2.
ab1daL
Director del Fútbol

2010.11.13. 11:52:17

Vagy Masch lesz a középső bekk, ahogy a Ceuta elleni meccs vége fele, Sergi Roberto beálltával ő volt Abi mellett a másik középső bekk, de Busit is meglehetne próbálni., vagy Fontás. :lol: :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.13. 11:19:45

messideco írta:Egy olyat is láttam valamelyik oldalon, hogy esetleg Busquets megy középhátvédnek, Abidalé a baloldal. Mascherano lenne ez esetben a szűrő. A többi ugyanaz.
Ez sem elképzelhetetlen egyébként. És elsőre nem is hangzik rosszul! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2010.11.13. 10:48:27

Egy olyat is láttam valamelyik oldalon, hogy esetleg Busquets megy középhátvédnek, Abidalé a baloldal. Mascherano lenne ez esetben a szűrő. A többi ugyanaz.
Kép
"And my heart will leave you never."
LM10
Director del Fútbol

2010.11.13. 10:45:43

V.V.-Alves-Puyol-Abidal-Maxwell-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro.

Nem lesz könnyű meccs, de nyerünk!
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.13. 10:27:30

A Masch-Busi kettőst én is szívesen látnám. Piqué és Milito hiánya magyarázná az argentin játékát, aki az utóbbi időben rengeteg labdát szerez és nagyon jól szűr, ami nem ártana Abidal elé. Busi pedig Busi - besegít a támadásokba és jól jöhet a pimaszsága a Vili ellen.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.13. 09:16:39

Az az igazság hogy én is egyre inkább megkedvelem Mascheranot! :) Nem gondoltam volna hogy egyszer ezt írom, bevallom őszintén! Zökkenőmentesen beilleszkedett, a játékára sem panaszkodhatunk, sőt!
Ma akár kezdhetne is, de sokkal hatékonyabbak vagyunk egy Xavi-Ini kp-val szerintem mint ha Ini felmenne a támadósorba. És nyugodtabb lennék ha Abidal kezdene középen.

Nagyon jó meccset várok. Már az elejétől nyomás alatt kel tartani őket. Nehéz ellenfél lesz, de szerintem 4-1-re nyerünk! :D

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
messideco
Presidente del Barça

2010.11.12. 22:38:24

Teljesen mindegy a kezdő. Szerintem Abidal fog kezdeni, de nem biztos. Masch pedig nagyon a kezdő közelébe játszotta magát :wink:

A Real ellen akár 4-2-3-1ben is kiállhatnánk pl. Masch.,Busi-Messi,Xavi,Ini-Villa. Én ezt a váratlan taktikát nézném ki Pepből...
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.12. 20:24:31

S.Agüero írta:Holnapi kezdő talán:
------------------------------VV------------------------------
---Alves-----------Puyol---------Abidal----------Maxwell--
--------------------------Mascherano------------------------
-------------------Xavi----------Busquets-------------------
----------------------------Messi----------------------------
-----------------Villa-------------------Iniesta--------------
Tipp:
3-1. Gólok: Messi2, Villa, Altidore.
Vagy:
Busi
Xavi-Keita
Messi-Villa-Ini

De én ennek örülnék a legjobban:
Busi
Xavi-Ini
Messi-Bojan-Villa
MatyiG
Adminisztrátor

2010.11.12. 20:17:25

Holnapi kezdő talán:
------------------------------VV------------------------------
---Alves-----------Puyol---------Abidal----------Maxwell--
--------------------------Mascherano------------------------
-------------------Xavi----------Busquets-------------------
----------------------------Messi----------------------------
-----------------Villa-------------------Iniesta--------------
Tipp:
3-1. Gólok: Messi2, Villa, Altidore.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.11. 09:33:38

barca2010 írta:A félelmem majdnem minden csapatrészre igaz! talán még a csatársorral van a legkevesebb baj, mert ott talán mindenki ép. A védelemben már vannak problémák, Piqué sárga veszély, Milito kidölt. Ki lesz a védelem?
Középpályán egy aggályom van, nem tudom, hogy milyen Xavi sérülése, gyanakszom, hogy nincs minden rendben, mert nem szokta ennyit lecserélni Pep. Nagyon bízom benne, hogy nyerünk a klasszikuson, mert nem vitás, hogy melyik a jobb csapat!
Való igaz, ez egy szűkös periódus lesz a csapatnál. De láthattuk pont a Madridnál, hogy a bő keret ellenére volt olyan, hogy éppen csak ki tudott állni valamilyen szedett-vedett védősor. Pech, hogy Piqué pont most lett eltiltva, s még nagyobb pech Milito sérülése...ami ráadásul hosszútávúnak mondható.
Abidal középhátvéd teljesítménye rapszódikusnak nevezhető, de elég valószínű, hogy ő lesz Piqué és Milito pótlója.
Xavi is valószínűleg kezdeni fog...ha meg nem, akkor Thiago evvel a formával egy elég jó szintet le tud hozni a Villarreal ellen.

A klasszikusra meg összeáll az első csapat.
barca2010
Jugador d'estrella

2010.11.11. 09:19:13

Kerestem a megfelelő topikot, de nem találtam ennél jobbat! Ha van, akkor bocs! Ami a lényeg, hogy egyre jobban pengeélen táncolunk a szűk keret miatt! Remélem a klasszikuson mindenki rendben lesz, és nem egy több sebből vérző Barca áll ki majd, mert akkor szétszednek minket simán!
A félelmem majdnem minden csapatrészre igaz! talán még a csatársorral van a legkevesebb baj, mert ott talán mindenki ép. A védelemben már vannak problémák, Piqué sárga veszély, Milito kidölt. Ki lesz a védelem?
Középpályán egy aggályom van, nem tudom, hogy milyen Xavi sérülése, gyanakszom, hogy nincs minden rendben, mert nem szokta ennyit lecserélni Pep. Nagyon bízom benne, hogy nyerünk a klasszikuson, mert nem vitás, hogy melyik a jobb csapat!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.09. 20:40:48

nagyjudit89 írta:Köszi, én már azt hittem, hogy egyszerűen elment a bíró esze....
Én sem értettem. Inkább az ért sárgát amiért reklamált. Már nem tudom kit és hogy ki de elég szépen felrúgta. :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.09. 20:39:04

Subinho írta:valahogy nekem olyan fura, hogy Piqué a világ egyik legjobb védője, de a keze valahogy mindíg ott kalimpál amikor nem kéne... 2 éve a Chelsea ellen is borotvaélen táncolt vagy 2 11-es szitu...
Pedig tanulhatna Puyoltól! Ő sokszor teszi hátra a kezét, ha olyan eset jöhet, ahol a kéz felé pattanhat a labda. Piqué-nek is hasonlót kéne elsajátítania.
Kép
Kép
Kép
Lezárt