Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
PS-ben úgy tudod, hogy átlátszó hátteret választasz és png formátumban mented.messideco írta:OO meine Göttin!!!
Kifogástalan, nem találok szavakat...
Átlátszó háttérrel csináltad? Elmagyarázod, akár p.ü-ben hogy hogyan lehet így megcsinálni?
Parancsolj:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Nem kell egyenként, itt pl. működik a csoportos feltöltés (shift vagy ctrl nyomvatartva + kijelölés), sőt utána a linkeket is csoportosítva kapod, és már csak a BB kódot kell bekopipésztelni a sorok elé/mögé.messideco írta:Tudom, csak lusta voltam egyenként feltölteniMajd holnap
Szerintem használj valami képfeltöltőtmessideco írta:Összedobtam egy pár avát: http://www.megaupload.com/?d=F2PGKCAF
Nézzétek el, még kezdő vagyok, de próbálok fejlődni
Szellemesrobertfcb írta:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Szívesen.
Mert fekete a bőre és a háttér is. És a háttérben házacskák vannakGame90 írta:Hamiltonnak miért nincs feje? + egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mik azok a háttérben, sírkő vagy péló...?![]()
Azok az olaj fúró kutak és a sejkek... Ilyet nem tudniGame90 írta:robertfcb írta:fanbarca írta: Hamiltonnak miért nincs feje? + egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mik azok a háttérben, sírkő vagy péló...?![]()
Te jó ég, megint hozod a formádrobertfcb írta:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Szívesen.
robertfcb írta:Várj légyszives. Ez a darab kérésre készült
robertfcb írta:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Szívesen.
fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Mindjárt sírok..higany írta:
![]()
![]()