Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Egy olyan kérdésem lenne, hogy csinálna nekem valaki egy olyan siget, amin Piqué, Xavi és Messi rajta van? Előre is köszi.
PS-ben úgy tudod, hogy átlátszó hátteret választasz és png formátumban mented.messideco írta:OO meine Göttin!!!
Kifogástalan, nem találok szavakat...
Átlátszó háttérrel csináltad? Elmagyarázod, akár p.ü-ben hogy hogyan lehet így megcsinálni?

- ronaldinho89
- Capitá del Barça
az első kirakható renderem. ( annyira nem lett szép mivel nem szoktam de gondoltam berakom, egy jó sig szerintem összejöhet belőle)
http://img100.imageshack.us/img100/3029 ... render.png
http://img100.imageshack.us/img100/3029 ... render.png
Állat lett Rata. Ha jól látom ezen is zokog 
Kösz a lájkot.

Kösz a lájkot.

Parancsolj:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...

Remélem nem baj, hogy nem zokog

Nem kell egyenként, itt pl. működik a csoportos feltöltés (shift vagy ctrl nyomvatartva + kijelölés), sőt utána a linkeket is csoportosítva kapod, és már csak a BB kódot kell bekopipésztelni a sorok elé/mögé.messideco írta:Tudom, csak lusta voltam egyenként feltölteniMajd holnap

Szerintem használj valami képfeltöltőtmessideco írta:Összedobtam egy pár avát: http://www.megaupload.com/?d=F2PGKCAF
Nézzétek el, még kezdő vagyok, de próbálok fejlődni

Kidb: Gyilkos lett, lájkolom!

Összedobtam egy pár avát: http://www.megaupload.com/?d=F2PGKCAF
Nézzétek el, még kezdő vagyok
, de próbálok fejlődni
Nézzétek el, még kezdő vagyok

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Szellemesrobertfcb írta:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Szívesen.

De ez profi munka

més que un club
Mert fekete a bőre és a háttér is. És a háttérben házacskák vannakGame90 írta:Hamiltonnak miért nincs feje? + egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mik azok a háttérben, sírkő vagy péló...?![]()

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Azok az olaj fúró kutak és a sejkek... Ilyet nem tudniGame90 írta:robertfcb írta:fanbarca írta: Hamiltonnak miért nincs feje? + egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mik azok a háttérben, sírkő vagy péló...?![]()

-
- aka Game90
Te jó ég, megint hozod a formádrobertfcb írta:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Szívesen.

Hamiltonnak miért nincs feje? + egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mik azok a háttérben, sírkő vagy péló...?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2010.11.14. 17:33:37-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
robertfcb írta:Várj légyszives. Ez a darab kérésre készült

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Robi alakítasz megint.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
robertfcb írta:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Szívesen.

- robertfcb
- Capitá del Barça
fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...

Szívesen.

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Mindjárt sírok..higany írta:
![]()
![]()
Egyre jobb és jobb képek kerülnek ide és legszívesebben mindet kiraknám

Rataccess: Ilyen jó képeket lehet csinálni gimppel? Régen én is próbáltam de nem lettek annyira jók mint egy PS-sel.
Lehet letöltöm a PS mellé a Gimpet is

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
més que un club
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat: