Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem megvan nekik tiltva, hogy igazoljanak 1-2 évig? vagy az a döntés elévült, vagy mi van?messideco írta:Kezd a Chelsea kiöregedni, ez tény.Sok játékosuk túl van 30on, vagy már közel van hozzá: Malouda,Anelka,Diarra,Lampard,Terry,A.Cole,Ferreira stb. A Chelsea biztosan aktív lesz a téli piacon.
Én az egész meccset láttam, és nemhogy nem játszott alárendelt szerepet a Sunderland, hanem lefocizták, leiskolázták a kékeket! Az első félidő még csak 1-0 volt, de ebben nagy szerepe volt Cech-nek, aki hatalmas bravúrokat mutatott be. Különben már ott eldőlhetett volna, simán lehetett volna 3/4-0 is. Egyébként ajánlom figyelmedbe az első gólt, nem volt kicsi.Lionel85 írta:Ez egy igazán mellbevágó eredmény. Gyan gólját láttam, meg kb. fél órát a meccsből. Nem játszott alárendelt szerepelt a Sunderland, hihetetlen, hogy mennyire erőtlen volt a Chelsea. Ferreira meg középhátvédként... pff.. hát kb. olyan mint nálunk Abidal...
Mennyire hasonló ízlésünk vanozsimiki írta:Az ilyen hazai buktákat azért nem szoktuk meg a kékektől. Kár,h eddig ennyire impotens a M.U., az a rengeteg döntetlen, elhúzhattunk volna,de örülni kell,h nem nagy a hátrány.
Hihetetlenek, valahogy mindig megússzák a vereséget, pedig már nagyon kijárna nekikGame90 írta:Én azt olvastam, hogy jövőhéten már játszhat. Mondjuk az utóbbi fél évben nyújtott produkciója nem hiányzik a MU-ból.messideco írta:Sérült, kb. még egy hónapig...
Meccs előtt örültem volna egy ManUnited döntetlennek, de így... Amúgy szép, hogy még mindig veretlenek, de a 6 győzelmük mellett már 7 döntetlen van.
Holnapi meccsek nehezek lesznek a bajnokesélyeseknek: Everton - Arsenal, Chelsea - Sland.
Én azt olvastam, hogy jövőhéten már játszhat. Mondjuk az utóbbi fél évben nyújtott produkciója nem hiányzik a MU-ból.messideco írta:Sérült, kb. még egy hónapig...