Nem vagyok látnok...nem tudhattam....akk síklódj át rajta....messideco írta:Nem azért, de már írták...
FC Barcelona 10/11
Srácok írok nektek egy [auto_cenzúra] jó szöveget....XD..
Megrendeléstárgy:zakó
méret: 5'...
megrendelő: Real Madrid
szín: gránátvörös-kék...
kivitelező: Barcelona FC
...tervező: Xavi, Pedro, Villa, Messi, Iniesta
asszisztensek: Valdes, Abidal, Dani Alves, Puyol, Pique, Keita, Jeffren, Busquets
logisztika: Pep Guardiola
szállítási cím: Camp Nou Stadium, Avinguda Aristides 08028, Barcelona.
ár: felbecsülhetetlen

Megrendeléstárgy:zakó
méret: 5'...
megrendelő: Real Madrid
szín: gránátvörös-kék...
kivitelező: Barcelona FC
...tervező: Xavi, Pedro, Villa, Messi, Iniesta
asszisztensek: Valdes, Abidal, Dani Alves, Puyol, Pique, Keita, Jeffren, Busquets
logisztika: Pep Guardiola
szállítási cím: Camp Nou Stadium, Avinguda Aristides 08028, Barcelona.
ár: felbecsülhetetlen
-
- Capitá del Barça
Most points after thirteen games.
2010/11 11 1 1 38 8
2009/10 10 3 0 32 8
2008/09 10 2 1 40 9
2004/05 10 2 1 26 8
1990/91 10 2 1 26 9
Szédületes szezonkezdet. A legeleje hasonló volt, mint 2008-ban, remélem a jövő tavaszunk is olyan lesz
Az elmult fordulokban sokat javítottunk a gólkülönbségünkön is.
2010/11 11 1 1 38 8
2009/10 10 3 0 32 8
2008/09 10 2 1 40 9
2004/05 10 2 1 26 8
1990/91 10 2 1 26 9
Szédületes szezonkezdet. A legeleje hasonló volt, mint 2008-ban, remélem a jövő tavaszunk is olyan lesz

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Japp. Mikaossal kell egyetértenem. És annyi kérdésem lenne, hogy Muniesa az ifiben mostanság inkább balhátvédet játszik nem? Csak mert az még jobb lenne, ha balbekknek jönne fel, mert középre még maradna Bartra és a Sergi fiú - mindkettő szintén nagyon ígéretes - Fontas mellett, de akkor a balhátvédet is meg tudnánk oldani házon belül... Úgyhogy én ennek a verziónak örülnék legjobban. Remélem nem mondtam totál hülyeséet, de pl a legutóbbi Muniesa gólnál - nem kicsit akasztott a srác - balbekk volt a meccsen.LM10 írta:Osztom minden szavad. Fontas nagyon ígéretes volt. És még ott van MuniesaMikaos írta:...![]()
- LM10
- Director del Fútbol
Osztom minden szavad. Fontas nagyon ígéretes volt. És még ott van MuniesaMikaos írta:Miért gondoljátok sokan, hogy kell nekünk Cáceres?
Valamiért nagy a szimpátia feléje - emlékszem anno, amikor Piqué-vel együtt érkeztek, akkor sokan Cáceres mellett álltak, míg Piqué-t bénának titulálták.
Egyébként meg, ha Fontas így fog játszani, ahogy most tette, akkor nincs szükség Cáceres-re.
Van nekünk egy Puyol-Piqué-Milito-Abidal középhátvédsorunk, amit ki lehet egészíteni Fontas-szal.
Mondjuk engem nem zavarna, ha Cáceres ülne a kispadon (gondolom őt azért zavarná), csak nem látom értelmét, amíg van vele hasonló képességű (vagy jobb) saját nevelés.

Miért gondoljátok sokan, hogy kell nekünk Cáceres?
Valamiért nagy a szimpátia feléje - emlékszem anno, amikor Piqué-vel együtt érkeztek, akkor sokan Cáceres mellett álltak, míg Piqué-t bénának titulálták.
Egyébként meg, ha Fontas így fog játszani, ahogy most tette, akkor nincs szükség Cáceres-re.
Van nekünk egy Puyol-Piqué-Milito-Abidal középhátvédsorunk, amit ki lehet egészíteni Fontas-szal.
Mondjuk engem nem zavarna, ha Cáceres ülne a kispadon (gondolom őt azért zavarná), csak nem látom értelmét, amíg van vele hasonló képességű (vagy jobb) saját nevelés.
Én is úgy gondolom hogy Cáceresen kívül kár volt pénzt áldozni játékosokra.
Az új vezetőség nem hiszem hogy bele fog esni ebbe a hibába. Főleg hogy most takarékoskodni kell.
Az új vezetőség nem hiszem hogy bele fog esni ebbe a hibába. Főleg hogy most takarékoskodni kell.
- Messithebest
- Director del Fútbol
Henrique: szerintem nem Barca szintMessiFan írta:A Barca kölcsönbe adott játékosai: Henrique, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Alexander Hleb, Keirrison, Zlatan Ibrahimović
Ezek közül én legjobban Cácerest várom vissza. És szükség is van rá.
Remélem Pep is így látja. Se Henrique, se Víctor Sánchez, se más tuti 100% hogy nem fog többet a Barcában játszani. És ez elég szomorú.
Cáceres: Padra nagyon,de nagyon kéne,mivel kevés védőnk van,rem Pep visszahozza.
Víctor Sánchez: Nem Barca szint
Alexander Hleb: Talán padra vissza jöhetne,de nagyon oda se.
Keirrison: Talán padra....
Ibrahimović: Egy nagyképű gyerek nem kell...

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
-
- Jugador d'estrella
miért lenne szomorú? az a szomorú, hogy leigazoltuk őketMessiFan írta:Ezek közül én legjobban Cácerest várom vissza. És szükség is van rá.
Remélem Pep is így látja. Se Henrique, se Víctor Sánchez, se más tuti 100% hogy nem fog többet a Barcában játszani. És ez elég szomorú.
Henrique, V.Sanchez, Keirrison nem Barca szint
és ezt úgy értem, hogy még a kispadra is kevesek
Cacesres amit itt mutatott az nem volt sok, de azóta láthatóan fejlődött, ő jöhetne a padra
Ibra meg nem való ide
jah igen, Hleb... neki sincs már helye, a fiatalok kopogtatnak az ajtón és nekik kell a hely, ráadásul még ők se férnek be pedig jobbak a fehérorosznál(?)
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Henriquet se láttam még.Barcaman14 írta:Keirrisont nem is láttam még játszani!Én Hlebet is szívesen láttam volna idén a középpályán. Kedvelem a játékát, és ha csak egy kicsivel több bizalmat kapott volna, simán jó lenne most középre.
Egyébként Hlebbel nekem nem volt bajom mert jól passzolt. És a Barcánál Iniestan kívül a középpályásoknak a passzolás a dolga.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Keirrisont nem is láttam még játszani!MessiFan írta:Henrique, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Alexander Hleb, Keirrison, Zlatan Ibrahimović

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
A Barca kölcsönbe adott játékosai: Henrique, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Alexander Hleb, Keirrison, Zlatan Ibrahimović
- gygerike
- Entrenador del Barça
Hali. Nézegetem a galériát , de nem találok olyan képet amin a "gála" csapat meccs előtt pozol. Pedig emlékszek hogy volt ilyen. Ha valaki tud 1 ilyen képet belinkelné? Fontos lenne , előre is köszi
Visca El Barca

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
A Som Un nevű blogon egy remek írást jelentettek meg,Cruyff cikkét az El Periodícoból.Nagyon érdekesek a szavai szerintem.
A cikk!
Ez a kedvenc részem belőle:
"Normál esetben, amikor a Barca meccsei véget érnek, az ellenfelek edzői
egy részletben egyetértenek. Nem számít, hogy a másik csapat győzött,
veszített, döntetlent játszott, ahogy az sem, hogy jól játszottak-e. Egy
dolgot mondanak mindannyian: "a világ legjobb csapata ellen játszottunk". "
A cikk!
Ez a kedvenc részem belőle:
"Normál esetben, amikor a Barca meccsei véget érnek, az ellenfelek edzői
egy részletben egyetértenek. Nem számít, hogy a másik csapat győzött,
veszített, döntetlent játszott, ahogy az sem, hogy jól játszottak-e. Egy
dolgot mondanak mindannyian: "a világ legjobb csapata ellen játszottunk". "

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Jugador del Barça
Egyszerűen nem értem az Afellay-os dolgot. Szerintem inkább csatár kéne most, nem középpályás. Annyira nem érzem jónak, hogy több értelme lenne őt megvenni és játszatni, mint Thiagot jobban elővenni. Mindenesetre pénzügyileg nem járhatunk rosszul.
akkora baj mem lehet,hogy a bolhapiacon vásároltok
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Itt a hivatalos honlapon is a hír:
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 14035.html
Ez már 100%, nem 90 messideco.
http://www.fcbarcelona.cat/web/english/ ... 14035.html
Ez már 100%, nem 90 messideco.

Egy olyan bajnokságban ahol megy a faragás, csoda hogy életben van még.Az majd kiderül milyen a srác,bár sok reményt nem fűzök hozzá. A holland bajnokságból kitűnni manapság már nem ugyanaz,mint régen.
Mondhatni kimentettük onnan. Én nem várok tőle világmegváltást, de remélem csalódást okoz. Tulajdonképpen semmit sem veszítünk ha nem válik be.
még jó párat kell vissza ugrani, mert Jeffren előtt meg Dani Alves volt a 20.ab1daL írta: Reméljük az elöző 20-as színvonalán fog teljesíteni!(nem Jeffrenre gondolok
sokkal inkább egy portugál úriemberre
)

Mondjuk ha az ő 08/09es színvonalát megközelíti, az se rossz
- ab1daL
- Director del Fútbol
Barca hivatalos honlapja is lehozta a megállapodás létrejöttét. PSV-ben a 20-as mezszámmal játszik, szóval valószínű itt is megkapja. Reméljük az elöző 20-as színvonalán fog teljesíteni!
(nem Jeffrenre gondolok
sokkal inkább egy portugál úriemberre
)

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha