Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem vagyok látnok...nem tudhattam....akk síklódj át rajta....messideco írta:Nem azért, de már írták...
Japp. Mikaossal kell egyetértenem. És annyi kérdésem lenne, hogy Muniesa az ifiben mostanság inkább balhátvédet játszik nem? Csak mert az még jobb lenne, ha balbekknek jönne fel, mert középre még maradna Bartra és a Sergi fiú - mindkettő szintén nagyon ígéretes - Fontas mellett, de akkor a balhátvédet is meg tudnánk oldani házon belül... Úgyhogy én ennek a verziónak örülnék legjobban. Remélem nem mondtam totál hülyeséet, de pl a legutóbbi Muniesa gólnál - nem kicsit akasztott a srác - balbekk volt a meccsen.LM10 írta:Osztom minden szavad. Fontas nagyon ígéretes volt. És még ott van MuniesaMikaos írta:...![]()
Osztom minden szavad. Fontas nagyon ígéretes volt. És még ott van MuniesaMikaos írta:Miért gondoljátok sokan, hogy kell nekünk Cáceres?
Valamiért nagy a szimpátia feléje - emlékszem anno, amikor Piqué-vel együtt érkeztek, akkor sokan Cáceres mellett álltak, míg Piqué-t bénának titulálták.
Egyébként meg, ha Fontas így fog játszani, ahogy most tette, akkor nincs szükség Cáceres-re.
Van nekünk egy Puyol-Piqué-Milito-Abidal középhátvédsorunk, amit ki lehet egészíteni Fontas-szal.
Mondjuk engem nem zavarna, ha Cáceres ülne a kispadon (gondolom őt azért zavarná), csak nem látom értelmét, amíg van vele hasonló képességű (vagy jobb) saját nevelés.
Henrique: szerintem nem Barca szintMessiFan írta:A Barca kölcsönbe adott játékosai: Henrique, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Alexander Hleb, Keirrison, Zlatan Ibrahimović
Ezek közül én legjobban Cácerest várom vissza. És szükség is van rá.
Remélem Pep is így látja. Se Henrique, se Víctor Sánchez, se más tuti 100% hogy nem fog többet a Barcában játszani. És ez elég szomorú.
miért lenne szomorú? az a szomorú, hogy leigazoltuk őketMessiFan írta:Ezek közül én legjobban Cácerest várom vissza. És szükség is van rá.
Remélem Pep is így látja. Se Henrique, se Víctor Sánchez, se más tuti 100% hogy nem fog többet a Barcában játszani. És ez elég szomorú.
Henriquet se láttam még.Barcaman14 írta:Keirrisont nem is láttam még játszani!Én Hlebet is szívesen láttam volna idén a középpályán. Kedvelem a játékát, és ha csak egy kicsivel több bizalmat kapott volna, simán jó lenne most középre.
Keirrisont nem is láttam még játszani!MessiFan írta:Henrique, Martín Cáceres, Víctor Sánchez, Alexander Hleb, Keirrison, Zlatan Ibrahimović
Egy olyan bajnokságban ahol megy a faragás, csoda hogy életben van még.Az majd kiderül milyen a srác,bár sok reményt nem fűzök hozzá. A holland bajnokságból kitűnni manapság már nem ugyanaz,mint régen.
még jó párat kell vissza ugrani, mert Jeffren előtt meg Dani Alves volt a 20.ab1daL írta: Reméljük az elöző 20-as színvonalán fog teljesíteni!(nem Jeffrenre gondolok
sokkal inkább egy portugál úriemberre
)