Tanácsot szeretnék kérni srácok! Nem tudom, hogy mit is lenne jó edzetni most ifiben! Szélsőt vagy csatárokat inkább...
Szélsőm:
Lóránt Dudás (79953686)
17 éves és 87 napos
Játékszervezés: gyenge (maximum gyenge)
Szélsőjáték: gyenge (maximum remek)
Átadás: ismeretlen (maximum jó)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum középszerű)
-----------------------
Csatárok:
András Csicsely (87137253)
16 éves és 57 napos
Szélsőjáték: középszerű (maximum megfelelő)
Átadás: csapnivaló (maximum csapnivaló)
Gólszerzés: ismeretlen (maximum jó)
Sebastian Hocke (79759365)
18 éves és 32 napos
Átadás: ismeretlen (maximum középszerű)
Vladimír Galecký (84079747)
18 éves és 24 napos
Átadás: ismeretlen (maximum megfelelő)
Más képességre ne kérdezzetek rá, mert csak azt írtam, ami említésre méltó. Csapnivaló-pocsék játékszervezést/védekezést/szélsőjátékot nem másoltam, direkt csak ami esetükben fontos...
Szóval itt a dilemmám, hogy mi legyen. Mert a csatárok, ha szépen kifejlődnek, 10-20.000-ret hozhatnak a konyhára vagy dekkolhatnak barátságos meccseken a felnőttkeretben vagy ott van a szélsőm, aki jelenleg gyenge szinten van szélsőjátékból és nem tudom, hogy fel tudom e fejleszteni remekre a szélsőjátékát és jóra az átadását, míg le nem jár a 19 évet jelentő edzetési korlát... Ha igen, akkor ugyanezen gondolatok, vagy megragad nálam, mint sajás nevelés, meg egy remek szj / jó átadással jó-remek formában olyan 5, 5.5 csillagot is bírna termelni, meg na, büszke az ember, ha van egy aránylag normális játékosa, aki magyar, ráaadásul pedig ő nevelte.
Ha van valakinek valamilyen ötlete, sütnivalója, írja már le, hátha segít dönteni. Köszi!