Az RPG kedvelőknek ajánlom a nemrég kijött Two Worlds 2 nevezetű játékot. Az első rész után ez mindenképpen pozitív csalódás, sokkal jobb lett szvsz. a Gothic 4 - Arcania-nál is, gépigénye sincs akkora, pedig a grafika nem gyengébb, hanem inkább jobb szerintem (igaz nekem nem megy maxon, bár mennie kéne, úgyhogy erre a hsz-em végén még visszatérek).
Számomra elég szomorú, hogy nem sok igényes darab jön ki ilyen típusú gémekből, pedig szerintem lenne rá igény. Mindenesetre ez a játék a Gothic 3, Elder Scrolls - Oblivion, és a Risen (mondjuk ez elég rövid volt) óta a legjobb RPG amivel játszottam (Risen és G3-at veri is szvsz.), úgyhogy tényleg ajánlom mindenkinek.
A gépigénye itt látható:
http://www.twoworlds-game.com/index.php ... id=1&id=63
Na és itt jönne a kérdésem, hogy miért lehet az (és nem ez az első game ahol ezt tapasztalom), hogy sok játéknál, annak ellenére, hogy a gépemen bőven mennie kellene maximumom (de legalábbis tűrhető szinten), elég durván szaggatok, így minimumon kell játszanom, vagy esetleg letörölnöm. Így van ennél a játéknál is (lényegében minimumon játszom), pedig ha összehasonlítjátok a Recommended (!) gépigényt, és az én laptopom "képességeit", akkor ennek nem így kellene lennie. Csak, hogy látható legyen itt vannak:
Recommended gépigény:
A multicore CPU
1 GB RAM
Windows XP or Vista
Graphics card with shader 3.0 and 256 MB RAM
5.1 sound card
7 GB free memory
8x DVD-Rom
Én laptopom:
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5870 @ 2.00GHz
3 GB RAM
Windows 7
ATI Mobility Radeon HD 4300 Series (512 MB RAM, DX10)
Fogalmam sincs, milyen hangkártya

300 GB memória
a gép up-to-date, minden drivert le szoktam szedegetni, de valamiért mégis ez van. Ha esetleg lenne valakinek ötlete, azt értékelném!
Előre is kösz, Zaen