Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tony szntem azért nyírta ki Christ,mert rájött,h megint drogozik (ő maga mondta, a baleset után...)és egy drogos mindent elpofázhat, már az első alkalommal is majdnem kinyírták,de akkor ment az elvonóra...Junior Gong írta:Én is így éreztem amikor a végére értem a sorozatnak,hiányérzetem volt nagyon ,de aztán jött a kemény zsaruk és bár kicsit már de ugyan olyan jó aztán annak is végeozsimiki írta:Végeztem a Maffiózókkal![]()
![]()
Jellemző,h mennyire tetszett, hiszen a 6évadot (86rész) letoltam két hét alatt.
És ugye átlagban 50perces részekről van szó
így is hiányozni fognak, a végén örültem,h nem halt meg Tony,bár nem kicsit aggódtam ahogy mutogatták a palikat az étteremben...bár lehet hogy teljesen a nézőkre bízták az egészet.
Syl-t nagyon sajnáltam,de akár Ő is felépülhet, Paulie megúszta teljesen, bár nagyon rezgett többször is a léc, amikor köpött pl John-éknak.
Chrisen is néztem nagyot, ezért is bírtam a sorozatot, bármit meghúztak a rendezők..
A színészek pedig egytől egyig zseniálisak voltak, amikor kellett imádtam egyiket másikat,de volt pár rész amikor ugyanazok nagyon unszimpatikusak is voltak, szóval nagyon jól játszották a szerepet.
szóval...
The Sopranos
![]()
Én Tonyban csalodtam akkor amikor megölte Christ hisz hát hányszor mondta neki hogy ő lesz az utodja meg hogy mekkora jövő vár rá.erre meg kinyírja mert lek.rta azt a nőt aki neki is bejött.kicsit agyára ment a hatalom amit ő nem kaphat meg azt más sem.
Az viszont nagy volt amikor szétverete azt a csávót aki beszólt Medónak.(egyik kedvenc jelenetem)
És mi volna az?sjay írta:Van annál durvább film is.soadroli írta:Hát amíg nem láttam ezt, én is azt hittem a motel a legdurvább!Junior Gong írta:hát a Mártírok nagyobb hatást fog rád gyakorolni mint a Kísérlet.
A Brutalitását a Motelé-hoz tudnám hasonlítani.
Na akkor én is meglesem a Kísérletet. Az újat, mert az van meg.
Kíváncsi leszek mit szóltok a mártírokhoz.
Van annál durvább film is.soadroli írta:Hát amíg nem láttam ezt, én is azt hittem a motel a legdurvább!Junior Gong írta:hát a Mártírok nagyobb hatást fog rád gyakorolni mint a Kísérlet.
Na akkor én is meglesem a Kísérletet. Az újat, mert az van meg.
Kíváncsi leszek mit szóltok a mártírokhoz.
Én is így éreztem amikor a végére értem a sorozatnak,hiányérzetem volt nagyon ,de aztán jött a kemény zsaruk és bár kicsit már de ugyan olyan jó aztán annak is végeozsimiki írta:Végeztem a Maffiózókkal![]()
![]()
Jellemző,h mennyire tetszett, hiszen a 6évadot (86rész) letoltam két hét alatt.
És ugye átlagban 50perces részekről van szó
így is hiányozni fognak, a végén örültem,h nem halt meg Tony,bár nem kicsit aggódtam ahogy mutogatták a palikat az étteremben...bár lehet hogy teljesen a nézőkre bízták az egészet.
Syl-t nagyon sajnáltam,de akár Ő is felépülhet, Paulie megúszta teljesen, bár nagyon rezgett többször is a léc, amikor köpött pl John-éknak.
Chrisen is néztem nagyot, ezért is bírtam a sorozatot, bármit meghúztak a rendezők..
A színészek pedig egytől egyig zseniálisak voltak, amikor kellett imádtam egyiket másikat,de volt pár rész amikor ugyanazok nagyon unszimpatikusak is voltak, szóval nagyon jól játszották a szerepet.
szóval...
The Sopranos
Hát amíg nem láttam ezt, én is azt hittem a motel a legdurvább!Junior Gong írta:hát a Mártírok nagyobb hatást fog rád gyakorolni mint a Kísérlet.
hát a Mártírok nagyobb hatást fog rád gyakorolni mint a Kísérlet.detabarca írta:kennyke04 írta:Torrent belőve, este nézem. Úgyis kicsit még a 2 napja nézett Kísérlet c. film hatása alatt vok. Azis sokkolt picit, szal ezt megnézem aztán egy ideig leállósávra küldöm a hasonló filmeket.soadroli írta:Mártírok
Lesokkolt.![]()
Csak így röviden.
Torrent belőve, este nézem. Úgyis kicsit még a 2 napja nézett Kísérlet c. film hatása alatt vok. Azis sokkolt picit, szal ezt megnézem aztán egy ideig leállósávra küldöm a hasonló filmeket.kennyke04 írta:soadroli írta:Mártírok
Lesokkolt.![]()
Csak így röviden.
Legbetegebb film amit láttam. 10/10soadroli írta:Mártírok
Lesokkolt.![]()
Csak így röviden.
Walking Dead jónak néz ki mondjuk a színvonal tendenciája csökkent nálam a részek előre haladtávalValaki nem tud ajánlani néhány Horror sorozatot? (Ha egyáltalán vannak ilyenek a Supernaturalon kívül)
Előre is köszönöm!
én ajánlom neked a masters of horrort. 2 évados, 13-13 résszel. Egy rész 60 perc és mindegyik egy teljes kis film, mindegyiket más rendezte és nincs összefüggés a részek között. az első évadhoz szinkron is van. szerintem eléggé vegyes, vagy kumma jó vagy nagyon gyengesjay írta:Elkezdtem leszedni az első részét, kíváncsi vagyok milyenlui1698 írta:Most indult nemrég a The Walking Dead c. zombis sorozat.sjay írta:Valaki nem tud ajánlani néhány Horror sorozatot? (Ha egyáltalán vannak ilyenek a Supernaturalon kívül)
Előre is köszönöm!
Én még nem néztem bele, de mihiék jókat írtak róla.
http://www.imdb.com/title/tt1520211/
Elkezdtem leszedni az első részét, kíváncsi vagyok milyenlui1698 írta:Most indult nemrég a The Walking Dead c. zombis sorozat.sjay írta:Valaki nem tud ajánlani néhány Horror sorozatot? (Ha egyáltalán vannak ilyenek a Supernaturalon kívül)
Előre is köszönöm!
Én még nem néztem bele, de mihiék jókat írtak róla.
http://www.imdb.com/title/tt1520211/
Most indult nemrég a The Walking Dead c. zombis sorozat.sjay írta:Valaki nem tud ajánlani néhány Horror sorozatot? (Ha egyáltalán vannak ilyenek a Supernaturalon kívül)
Előre is köszönöm!
Persze, majd jön Gideon ügynök és lecsukja.albicelesteX írta:Most már az érdekel a legjobban bebukik e valaha Dex?
Az ötödik évadból 8 rész ment le eddig.albicelesteX írta:Üdv!Most nézem a Dexter negyedik évadot.Most ha jól tudom még van ötödik.Mennyi évad van belőle?Vagyis mennyit terveznek?
Igen, tudom. Szerintem folytatom is, mert ugye az első részt már megnéztem anno, de akkor nem mélyültem el benne. De majd most neki esek, úgy is itt van még a dvd.fcbarca0827 írta:Khmm... Rescue me...Már mikor "megígérted".