Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt miből vezetted le okoskám ?Ede72 írta:te szegényke, mennyire nem értesz a focihoz...élvezd a meccset vezetünk 7 góllal és kedvenced végre gólt szerzettKalap1988 írta:Ja szóval az nem divatdrukker, akinek van pénze kimenni a meccsreEde72 írta:ja ezért is megyek a jövő héten Barca Realra..te hol nézed kis szivem??Öccsém ezen a fórumon új dolgokat tud meg az ember
Lassan Nobel-díj járna egy-két embernek. Egyébként, ha már ilyen jól szórakozol egy játékoson, akkor megkérdezhetem, hogy mennyivel focizol jobban, mint ő? Örülnél te,ha csak fele olyan jó lennél, mint a kicsi, aki még csak 20 éves...
ezzel foglalkozz, ne írj hülyeségeket
látod már kettőt rúgott, és én is örülök neki, ettől függetlenül a véleményem, ugyanaz róla
Oké!Lionel Kicsi Messi írta:veszünk neki 1db 100as pzs csomagot?:OxD9Dave írta:Szegény Ede ebbe belepusztul!
XD XD XD
ja már majdnem el is sírtam magam9Dave írta:Szegény Ede ebbe belepusztul!
XD XD XD
veszünk neki 1db 100as pzs csomagot?:OxD9Dave írta:Szegény Ede ebbe belepusztul!
XD XD XD
Ha bejön a 10,akkor tippelhetnél egy 10est a Clasicóra isS.Agüero írta:8-0.
Bojan dupla.
Na mi van Ede?![]()
mindjárt 10.
igen, most jön az a rész, h lefeküdt az ellenfél... holnap a marca címlapon hozza, h bundameccs volt!zsírosdeszka írta:Hát jah, ezt jelezte Mourinho, és milyen igaza volt...Lehet kikapni, de úgyhogy még öcsém faultolni se faultolnak!
te szegényke, mennyire nem értesz a focihoz...élvezd a meccset vezetünk 7 góllal és kedvenced végre gólt szerzettKalap1988 írta:Ja szóval az nem divatdrukker, akinek van pénze kimenni a meccsreEde72 írta:ja ezért is megyek a jövő héten Barca Realra..te hol nézed kis szivem??Öccsém ezen a fórumon új dolgokat tud meg az ember
Lassan Nobel-díj járna egy-két embernek. Egyébként, ha már ilyen jól szórakozol egy játékoson, akkor megkérdezhetem, hogy mennyivel focizol jobban, mint ő? Örülnél te,ha csak fele olyan jó lennél, mint a kicsi, aki még csak 20 éves...
Majdnem kezdem már sajnálni őkettrey88 írta:Nem tudom néztétek-e, a forduló előtt az Almería kapta a 3. legkevesebb gólt... Most kicsit hátrébb csúsznak:p
Ede sztem ez nem igaz, s akkor finoman fogalmazok!Nekem 2 kollégám megy ki és ők vették nem rossz helyre 220 euroért!2500???Ne viccelj már!!!Ede72 írta:
Gold VIP jegy , kaja Pia stb 2500 Euro
Te kis butus. Hát nem tudod, hogy EDE egy legenda? 24.-ed osztályú csapatok sztárja volt több, mint 32 évig!Kalap1988 írta:Egyébként, ha már ilyen jól szórakozol egy játékoson, akkor megkérdezhetem, hogy mennyivel focizol jobban, mint ő? Örülnél te,ha csak fele olyan jó lennél, mint a kicsi, aki még csak 20 éves...